Project Manager Solitan Cloudiin

Location

Finland

Innostutko asiakasrajapintatyöstä? Oletko ollut johtamassa projekti- ja palvelutoimitusta? Nautitko sparrailuista teknisen tiimin kanssa? Lue lisää! 

Apply

Etsimme Solitan reilun 70 osaajan kasvavaan ja kehittyvään Cloud-liiketoimintaan projektipäällikköä vastaamaan uusista ja meneillä olevista asiakasprojekteista ja toimimaan palvelupäällikkönä jatkuvissa palveluissa. Tehtävään voit hakea sekä projektipäällikkö- että palvelupäällikkötaustalla, me mätsäämme rekrytointiprosessin kuluessa osaamisesi, tahtotilasi ja kehittymistoiveesi tarjolla oleviin asiakastarpeisiin.

Projektipäällikön työkalupakista on mielestämme hyvä löytyä esimerkiksi seuraavia asioita:

 • Asiakkaan kanssa työskenteleminen on sinulle tuttua ja nautit siitä.
 • Kokemusta useista asiakasprojekteista IT-palveluiden toimittajan puolelta.
 • Ymmärrystä ja näkemystä projektin johtamisesta kohti tavoitetilaa. Tunnistat ajoissa haasteenpaikat, riskit ja toisaalta lisämyynnin hetket.
 • Projektikokonaisuus aikatauluineen, budjetteineen ja teknologiakokonaisuuksineen pysyy hyppysissäsi etkä jää jumiin pieniin yksityiskohtiin.
 • Tiimityöskentelytaidot! Olet kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista, tiimin tekemisestä ja olet aidosti arjessa mukana. Ihminen on aina toimintamme keskiössä ja uskomme, että meillä projekti on tekijöilleen koti.
 • Tunnet erilaiset projektimallit mutta omaat pelisilmää erilaisille tilanteille ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärrykselle. Olet tottunut sopimaan projektin läpivientimallista yhdessä tiimin ja asiakkaan kanssa. Pyrkimys on mahdollisimman ketterään toimintaan.
 • Kokemus ja ymmärrys julkipilvi-, pilvimigraatio- tai infraprojekteista on eduksi.

Millaisia projektimme sitten ovat?

Meillä ei ole yhtä tyypillistä projektia tai mallia, jolla projektimme hallitaan alusta loppuun. Kestoltaan projektimme ovat vaihtelevia, muutamista päivistä useamman vuoden hankkeisiin. Tyypillisin julkipilviprojektimme sisältää AWS-/Azure-/GCP-tekemisen lisäksi myös muuta Solitan tarjoamaa, kuten sovelluskehitys- tai datatekemistä. Cloud-lähtöiset projektimme ovat tyypillisesti asiakkaalle tehtäviä pilvikonsultointihankkeita, pilvimigraatioprojekteja ja Managed Cloud-haltuunottoprojekteja. Teknologiakirjomme on laaja. Projektipäällikön roolissa korostuu ymmärrys jatkuvista palveluista, sillä merkittävä osa projekteistamme siirtyy meille jatkuvaan ylläpitoon. Projektipäällikön roolissa olet todennäköisesti toimittamassa asiakkaalle myös jatkuvien palveluiden ensivaiheen tukea yhdessä projektitiimin kanssa.

Projektipäällikön roolissa työskentelet myös palvelupäällikkönä jatkuvissa palveluissa.

Palvelupäällikön arki on meillä tiivistä asiakasrajapintatyöskentelyä, jatkokehitystöiden koordinointia ja hallintaa, aikataulutusta ja lisämyyntiä.

Näiden asioiden lisäksi palvelupäällikön roolissa on tärkeää jatkuvien palveluiden prosessien ymmärtäminen. Emme usko tässäkään tapauksessa, että asioita kannattaa lähestyä menetelmät edellä, mutta odotamme, että keskustelet asiakkaan kanssa sujuvasti oikeilla ja asiaan kuuluvilla ITIL-termeillä ja hahmotat mitkä prosessit ovat palvelunhallinnan kannalta oleellisimpia seurata ja jalkauttaa.

 • Olet tottunut reaktiiviseenkin työhön palvelunhallinnan parissa ja palvelutasojen raportointi asiakkaalle on sinulle tuttua.
 • Tarkastelet asioita palveluiden elinkaaren näkökulmasta ja navigoit sujuvasti monitoimittajaympäristössä.

Tulit meille sitten mihin rooliin tahansa, tarjoamme paljon vapautta ja vastuuta oman työsi toteuttamiseen. Rentous, rohkeus, välittäminen ja intohimo näkyvät toiminnassamme ja kasvustrategiamme nojaa vahvasti tulevaisuudessakin näihin arvoihimme. Meillä sinun ei tarvitse valita uran ja perhe-elämän välillä ja tarjoamme kattavan tukipaketin arkeasi helpottamaan. Tutustu solitalaisiin ja meitä puhuttaviin asioihin blogeissamme.

Kiinnostuitko? Lähetä meille itsesi näköinen yhteydenotto, niin jutellaan lisää!

 • Lähetä vapaamuotoinen yhteydenottosi viimeistään 31.8. Olemme joustavia työpaikan sijainnin suhteen ja työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.
 • Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä voit kysyä Linda Karistolta, [email protected].