Product & UX Designereita Solitalle

Location

Finland

Haluaisitko työskennellä Suomen monipuolisimmassa suunnittelijayhteisössä yhdessä kokeneiden suunnittelijoiden kanssa? Arvostatko työssäsi hyvää tiimiä, työrauhaa ja merkityksellisiä projekteja? 

Apply

Liity joukkoomme suunnittelemaan huippuluokan asiakaskokemuksia ja kestävää vaikuttavuutta! Solita työskentelee Suomen suurimpien yritysten kanssa ratkoen teknologia- data- ja liiketoimintaongelmia palvelumuotoilun menetelmillä. Etsimme nyt useampaa uutta Product & UX Designeria.

Product & UX Designerina saat hankkeissamme korkean vapausasteen: voit määritellä mitä hankkeissa tehdään, ja millä menetelmillä. Monet projekteistamme ovat pitkäkestoisia julkishallinnon projekteja tai hieman lyhyempiä B2B- tai B2C-projekteja, joissa työskentelet osana ohjelmistokehitys- ja suunnittelutiimiä, tiiviissä yhteistyössä projektipäällikön ja tuoteomistajan kanssa. Olet keskeisessä roolissa projektin onnistumisen kannalta. Tehtäviisi kuuluu muun muassa ymmärtää asiakkaan ja käyttäjien tarpeita, jalostaa löydökset suunnitteluratkaisuiksi, määritellä toimintamalleja sekä tehdä toiminnallista suunnittelua erilaisiin palveluihin ja tietojärjestelmiin. Työskentelet asiakasrajapinnassa, ja tontillesi kuuluu myös erilaisten työpajojen vetäminen. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan pääset meillä myös laajentamaan taitojasi erityyppisissä projekteissa ja oppimaan muista palvelumuotoilun alueista tai vaikkapa ohjelmistokehityksestä, analytiikasta tai AI:sta / koneoppimisesta.

Mitä toivomme sinulta?

  • tunnet palvelumuotoilun ja asiakaslähtöisen suunnittelun periaatteet perusteellisesti ja osaat soveltaa menetelmiä erilaisissa konteksteissa
  • toimintatapasi on pitää loppukäyttäjät ja asiakkaat mukana suunnittelussa projektin alusta loppuun (esim. co-design-haastattelut, työpajat, käyttäjätutkimukset)
  • olet utelias ja empaattinen, viestit vakuuttavasti asiakkaille ja pidät työpajojen vetämisestä, myös etänä
  • sinulla on vahvaa osaamista käyttöliittymäsuunnittelusta ja loihdit modernit käyttöliittymät esim. Figman tai Sketchin avulla
  • työskentelet luontevasti osana sekä moniammatillista suunnittelija- että ohjelmistokehitystiimiä
  • liikut sujuvasti konseptitason ja käyttöliittymän yksityiskohtien välillä ja pysyt kärryillä teknisiäkin ratkaisuja koskevissa keskusteluissa
  • rohkeus, rentous, intohimo ja välittäminen ovat osa sinua asiantuntijana ja kollegana


Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä. Arvostamme, jos olet itseohjautuva ja proaktiivinen. Kykenet kriittiseen ajatteluun ja pystyt tarvittaessa ohjaamaan projektia oikeaan suuntaan. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Voit työskennellä joko Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Lahdessa tai Turussa.

Miksi tulisit meille töihin?

Solita Design & Strategy on monitaitoinen 150 strategiakonsultin, suunnittelijan ja muutoksen tekijän yhteisö, jonka kaikkea tekemistä ohjaa ymmärrys ihmisestä ja käyttäytymisestä. Työskentelemme kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme luona sekä toimistoillamme. Yhdessä Solitan muiden asiantuntijoiden kanssa näytämme suuntaa siinä, miten tulevaisuuden palveluita suunnitellaan ja rakennetaan. Tutustu tästä osaamiseemme.

Koska projektimme ovat hyvin monipuolisia, voit myös itse vaikuttaa siihen, mihin suuntaan haluat viedä omaa uraasi. Teemme paljon yhteiskunnallisesti vaikuttavia projekteja, joilla on suora vaikutus ihmisten elämään. Arjessa saat tukea omalta projektitiimiltäsi, mutta myös meidän rempseältä ja huumorintajuiselta Product ja UX Design-osaajien yhteisöltä.

Haluamme kuulla sinusta lisää!

  • Kerro meille kuka olet, mitä osaat ja mistä unelmoit. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 5.8. mennessä ja liitä mukaan mahdollinen portfoliosi.
  • Vastaamme jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti ja potentiaalisimmat hakijat jututamme lähtökohtaisesti etänä tapahtuvassa haastattelussa. Rekrytoinnin aikana pääset tapaamaan myös tulevia tiimikavereitasi. Etsimme ensisijaisesti oikeaa henkilöä ja molemminpuolista matchia, joten työsuhteen aloituksesta voidaan sopia joustavasti.
  • Huomaathan, että aloitamme hakemusten käsittelyn ja mahdolliset haastattelut jo kesäkuussa,  lomailemme heinäkuun ja jatkamme haastatteluita elokuussa.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Sannalta p. 050 336 0202 / [email protected] tai Suvilta p. 040 868 2390 / [email protected] 

Lisätietoja Solitasta työpaikkana voit kysyä Elinalta p. 050 486 9482 / [email protected]

Haluatko tutustua jo ennalta Design-yhteisömme ajatuksiin ja oivalluksiin? Tutustu design-aiheisiin blogeihimme ja asiakkaisiimme.

Solita on suomalainen teknologia-, data- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Solita työllistää jo yli 1100 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, digitaalisten palvelujen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Saksassa ja Belgiassa.

#LI-EP