Product Designer Health-painotuksella

Sijainti

Finland

Oletko kiinnostunut terveys- ja hyvinvointialasta sekä palveluiden kehittämisestä? 
Liity joukkoomme suunnittelemaan huippuluokan asiakaskokemuksia ja kestävää vaikuttavuutta. Solita työskentelee Suomen suurimpien organisaatioiden ja yritysten kanssa ratkoen teknologia- data- ja liiketoimintaongelmia palvelumuotoilun menetelmillä. Meillä liityt osaksi yhtä Suomen vahvinta design-yhteisöä.
 

Hae

Product Designerina olet keskeisessä osassa projektin onnistumisen kannalta, ja tehtäviisi kuuluu mm. tulkata käyttäjien tarpeet ratkaisuiksi, määritellä toimintamalleja sekä tehdä toiminnallista käyttöliittymän ja asiakaskokemuksen suunnittelua erilaisiin digitaalisiin palveluihin ja tietojärjestelmiin. Tyypillisesti työparisi on teknologia-arkkitehti tai olet mukana isommassa kehitystiimissä. Koska työskentelet tiiviisti tilaaja-asiakkaiden kanssa, kuuluu vastuullesi myös erilaisten työpajojen vetäminen. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan pääset Solitalla myös laajentamaan taitojasi eri tyyppisissä projekteissa, kuten ohjelmistokehitys-, analytiikka- tai liikkeenjohdon konsultointi design-menetelmillä. Teemme paljon julkisia ja yhteiskunnallisesti vaikuttavia projekteja, joilla on suora vaikutus ihmisten elämään.

 Toiveemme sinulle

  • sinulla on osaamista käyttöliittymäsuunnittelusta ja osaat mallintaa ratkaisuja esim. Figman tai Sketchin avulla
  • toimintatapasi on pitää loppukäyttäjät ja asiakkaat mukana suunnittelussa projektin alusta loppuun (esim. co-design-haastattelut, työpajat, käyttäjätutkimukset)
  • olet utelias ja empaattinen, viestit vakuuttavasti asiakkaille ja pidät työpajojen vetämisestä, myös etänä
  • työskentelet luontevasti osana sekä moniammatillista suunnittelija- että ohjelmistokehitystiimiä, tyypillinen työparisi voi olla esimerkiksi palveluarkkitehti
  • liikut sujuvasti konseptitason ja käyttöliittymän yksityiskohtien välillä ja pysyt kärryillä teknisiäkin ratkaisuja koskevissa keskusteluissa
  • rohkeus, rentous, intohimo ja välittäminen ovat osa sinua asiantuntijana ja kollegana

Arvostamme, jos olet itseohjautuva, proaktiivinen ja sinulla on kokemusta terveysalasta. Kykenet kriittiseen ajatteluun ja ohjaamaan projektia oikeaan suuntaan. Voit työskennellä joko Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Lahdessa tai Turussa. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Suvilta p. 040 868 2390 / [email protected] tai Sannalta p. 050 336 0202 / [email protected] tai 

Lisätietoja Solitasta työpaikkana voit kysyä Elinalta p. 050 486 9482 / [email protected]

 Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi. Hakuaika päättyy 18.12.2022

Solita toimii terveys- ja hyvinvointitoimialan julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin yhdistäjänä. Autamme asiakkaitamme palveluiden ja toiminnan kehittämisessä strategioista, palvelumuotoilusta ja arkkitehtuureista laajoihin järjestelmätoteutuksiin, integraatioihin sekä datan ja tekoälyn hyödyntämiseen. Suhtaudumme intohimoisesti maailman muuttamiseen palvelukehityksen avulla. Meille on luontaista lähestyä suunnittelutyötä sekä loppuasiakkaan että palveluntuottajan näkökulmasta. Haluamme olla mukana suunnittelemassa palveluita, joilla on suurempi vaikutus ihmisten arkeen. Lue lisää: https://www.solita.fi


Apply for this Job

* Required
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace .

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as
ErrorError in field.