Pilviasiantuntijoita terveys- ja hyvinvointialan projekteihin

Sijainti

Finland

Oletko kiinnostunut työskentelemään terveys- ja hyvinvointialan palveluiden parissa? Etsimme yli 70 pilvipalvelu- ja tietoturvaosaajan Cloud-yhteisöön Suomessa Cloud Service Specialisteja ja Cloud Advisoreita työskentelemään monipuolisissa asiakasprojekteissa. Voit työllistyä meillä Health-alueen hankkeisiin tai muille toimialoille ja vaikuttaviin hankkeisiin projektitilanteestamme riippuen. 

Hae

Solita toimii ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin puolesta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme palveluita, joissa yhdistyy ihmisymmärrys ja älykäs teknologia: autamme yksilöitä, terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisia ja koko yhteiskuntaa luomaan parempaa arkea, tasa-arvoa, avoimuutta ja yhteistyötä.  Luottamuksen osoitus laaja-alaista tekemistämme kohtaan on esimerkiksi Koronavilkku-mobiilisovelluksen ja Koronapassin lukijasovelluksen toteutukset sekä Solita Health Sidekick-sovellus. Lisäksi olemme Omaolon pitkäaikainen kehittäjäkumppani. 

Etsimme nyt uusia vahvistuksia terveyden ja hyvinvoinnin toimialalle rakentamaan parempia palveluita meille kaikille. Avoimia paikkoja on ympäri Suomen Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Lahdessa – tai missä sinulle on mielekkäintä työskennellä vaikka kotoa käsin. Tulet työskentelemään yhdessä solitalaisen tiimin kanssa asiakasprojekteissa. Meillä saat itse vaikuttaa siihen millaisten projektien parissa työskentelet ja saat mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta.

Taustasi ja osaamisesi mukaan voit työskennellä pilvialustojen parissa monipuolisessa roolissa. Cloud Service Specialistina rakennat asiakkaille tietoturvallisia ja ylläpidettäviä pilviympäristöjä ja toimit pilvialusta-asiantuntijana esimerkiksi sovelluskehityksen tai datahallinnan projektitiimissä. Cloud Consultantina puolestaan konsultoit asiakkaita pilvitransformaatiohankkeissa ja ohjaat asiakasta oikeaan suuntaan heidän pilvimatkallaan. Rooleissa on paljon liikkumavaraa ja rakennamme työstä näköisesi osaamistesi ja toiveidesi perusteella.

Käytössämme on laaja skaala erilaisia teknologioita ja kumppaneihimme kuuluvat maailman johtavat julkipilvipalvelutoimittajat AWS, Microsoft Azure ja Google Cloud Platform. Tutustu tarkemmin Solitan Cloud-tarjoomaan ja pilviasiantuntijoidemme näkemyksiin blogissamme cloud.solita.fi

Cloud Service Specialist, mitä odotamme sinulta?

 

  • Olet intohimoinen pilviteknologioiden ja infrastruktuurin automatisoinnin suhteen. Saatat olla kokeneempi pilvialusta-asiantuntija tai järjestelmäasiantuntija (Linux / Windows) tai backend-kehittäjä, joka etsii uusia haasteita pilvipalveluiden parista. Arvostamme tietämystä esimerkiksi seuraavista: julkiset pilvialustat, automaatiotyökalut, Infrastructure-as-Code, DevOps. 
  • Nautit työskentelystä erilaisten projektien ja tiimien kanssa ja olet halukas jatkuvasti kehittämään taitojasi ja jakamaan osaamistasi muille.
  • Projekteistamme johtuen edellytämme kykyä sujuvaan kommunikointiin suomen ja englannin kielillä. 

Cloud Consultant, mitä odotamme sinulta?

 

  • Pystyt esittämään erilaisten pilvipalveluratkaisuiden tuoman arvon asiakkaalle ja ohjaamaan asiakasta oikeaan suuntaan pilvimatkalla. Lähestymiskulmasi pilven hyödyntämiseen voi olla joko tekninen tai enemmän liiketoiminnallinen. 
  • Sinulle on luontevaa käydä dialogia asiakkaan kanssa ja haluat myös jakaa osaamistasi muille samalla kehittäen omia taitojasi jatkuvasti. 
  • Projekteistamme johtuen edellytämme kykyä sujuvaan kommunikointiin suomen ja englannin kielillä. 

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä osaksi kasvutarinaamme, lähetä vapaamuotoinen yhteydenottosi oheisen linkin kautta tai laita viestiä Cloudin rekrytoinnista vastaavalle Sailalle [email protected] 18.12.2022 mennessä. Kerro meille itsestäsi ja löydetään yhdessä sinulle sopiva rooli pilven parissa! Lisätietoja Solitan Health -toimialasta löydät täältä: Solita Health – Solita

Apply for this Job

* Required
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace .

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as
ErrorError in field.