Open position

Pilviasiantuntijaksi Solita Cloud Academyn kautta

Haluatko päästä rakentamaan asiakkaille pilviympäristöjä ja haastamaan osaamistasi vaihtelevissa asiakasprojekteissa?

Julkipilvi-infrastruktuurin, pilvenhallinnan ja automatisoinnin osaajille on paljon kysyntää. Yhteistyökumppanimme Sovelto Eduhousen kanssa autamme julkipilvestä kiinnostuneita IT-asiantuntijoita siirtymään kohti modernia alusta- ja infrastruktuuritekemistä. Voit tutustua yleisesti Solita Academy -konseptiin täällä.

Me Solitalla työllistämme kyvykkäitä osaajia projekteihimme oppimaan julkipilven saloja ja toteuttamaan lähempää tarkastelua kestäviä ratkaisuja. Syksystä 2022 lähtien toimineessa Solita Cloud Academyssa olemme yhteistyössä Sovelto Eduhousen kanssa kouluttaneet IT-asiantuntijoista uusia julkipilvi-infran ja pilvenhallinnan ammattilaisia samalla työllistäen heidät Solitalle.

#azure #aws #gcp #osaamiskiihdytys

Solita Cloud Academy on kolmen kuukauden palkallinen osaamiskiihdytys julkipilvialustaan, pilviautomaatioon, Solitan toimintamalleihin ja tarvittaviin työkaluihin. Palkkaamme uusia akatemialaisia oppimaan Cloud ja Platform Engineereiksi niin Azuren, AWS:n kuin GCP:n piirissä.

Azuren osalta akatemialaiset käyvät ensimmäisen kolmen kuukauden aikana läpi Sovelto Eduhousen Azure arkkitehti –opintopolun, joka antaa hyvät perusvalmiudet asiakasprojekteihin siirtymiseen ja projektitiimin jäseninä oppimiseen. Samaan aikaan akatemialaiset käyvät läpi Solitan kuuluisan perehdytysohjelman sekä kouluttautuvat Solita CloudBlox -asiantuntijoiksi. Platform tai Cloud Engineerinä Solitalla pääset rakentamaan, optimoimaan ja kehittämään moderneilla automaatiotyökaluilla turvallista ja kustannustehokasta pilvialustaa esimerkiksi Azuren päälle. Tutustu Solita CloudBloxiin!

Kolmen kuukauden mittaisen harjoitteluohjelman suoritettuaan asiantuntijat työllistyvät modernin infrastruktuuri- ja alustatyön ytimeen: arkkitehtuuri muodostuu erilaisista PaaS/SaaS/FaaS-komponenteista ja se toteutetaan infrakoodia kirjoittamalla, joka tallennetaan versionhallintaan ja ajetaan automatisoitujen CI/CD-putkien läpi tuotantokoodiksi asti. 

Valtaosa asiantuntijoistamme työskentelee asiakasprojekteissa Solita CloudBlox -palvelutuotteen kanssa rakentaen hallittuja julkipilviratkaisuja. Solita Cloud Academyssa meidän omat toimintamallimme tulevat sertifikaatteihin tähtäävän opiskelun rinnalla tutuiksi.

Onko Solita Cloud Academy minulle sopiva?

Solita Cloud Academy on kuin tehty Sinulle, jos olet työskennellyt IT-alalla vähintään kolme vuotta.

Lisäksi on eduksi, jos vähintään kaksi seuraavista ominaisuuksista täyttyy:

  • Olet toiminut useamman vuoden esimerkiksi järjestelmäasiantuntijana tai ohjelmistosuunnittelijana ja tunnet IT-infran eli verkot, tallennuksen, käyttöjärjestelmät ja tietoturvan vähintään perustasolla joko töiden tai harrastuneisuutesi kautta.
  • Olet työskennellyt asiantuntijana erilaisissa projekteissa. Tarinasi on erityisen kiinnostava, jos olet työskennellyt asiakasrajapinnassa toimittajien puolella.
  • Uskot, että automatisointi on avain menestykseen. Olet skriptannut tai käyttänyt esimerkiksi Terraformia tai Ansiblea. 
  • Versionhallintatyöskentely on Sinulle tuttua joko koodien tai konffien tallennuksessa.

Projekteissamme edellytetään sujuvaa suomen kielen puhe- ja kirjoitustaitoa.

Juteltaisiinko enemmän? 

Haku on nyt auki marraskuun loppupuolella alkavalle Solita Cloud Academy -kurssille. Vastaanotamme hakemuksia tähän akatemiaan 4.10.2023 klo 16:00 asti. Solita Cloud Academyyn haet täyttämällä tietosi ja lisäämällä CV:si tai linkin LinkedIn-profiiliisi tällä sivulla olevalla lomakkeella ja vastaamalla neljään hakulomakkeessa olevaan kysymykseen.

Kutsumme osan Solita Cloud Academyyn hakeneista videohaastatteluun, jonka jälkeen rekrytointiprosessimme jatkuu yhdellä tapaamisella ja soveltuvuusarvioinnilla. Näissä tilanteissa pääset juttelemaan mm. akatemian vetäjän sekä pilviasiantuntijoiden kanssa. 

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *