Osaavaan ja kotoisaan datayhteisöön Data Engineeriksi?

Sijainti

Finland

Motivoiko uuden oppiminen, mutta et pääse kehittämään osaamistasi ja työskentelemään niiden kaikkein kiinnostavimpien teknologioiden parissa? Solitalla pääset! Meillä on tarjolla useita asiakasprojekteja, joissa käytetään mm. Snowflakea, Sparkia, Kafkaa tai ElasticSearchia. Useimmat rakentamamme järjestelmät pyörivät Azuressa, AWS:ssä tai Google Cloudissa. 

Hae

Vapautta ja vastuuta tarjoavassa työyhteisössämme pääset mukaan mielekkäisiin ja vaikuttaviin projekteihin. Pääset vaikuttamaan siihen millainen yritys ja työpaikka Solita on sinulle tulevaisuudessa ja millaisissa projekteissa jatkossa työskentelet. Meillä Data Engineerit työskentelevät yhdessä solitalaisen tiimin kanssa erilaisissa asiakasprojekteissa, joissa rakennetaan muun muassa data platformeja ja erilaisia datan hyödyntämisen ratkaisuja, modernisoidaan tietovarastointia ja jalostetaan IoT-lähteistä saatavaa dataa. Työkavereiksi sinulle olisi tarjolla yli 200 data-osaajaa ja lisäksi iso joukko ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden ja designin asiantuntijoita.

”Modernit datatyökalut skaalautuvat ongelmitta teollisuusautomaation miljardien päivittäisten mittausarvojen prosessointiin ja analysointiin.”

– Esko Arajärvi, Data Engineer, 4 vuotta Solitalla

Projektityöskentely meillä

  • Datatekemisen ytimessä on tietysti datan käsittely – lataus, parsinta, tallennus, mallinnus ja varastointi. Kaikki tähän liittyvä aiempi kokemus on hyödyksi myös sinulle.
  • Lähes kaikki uudet dataprojektimme tehdään pilveen. Vaihtoehtojamme ovat AWS, Azure, Google Cloud ja Snowflake. Jos yksi tai useampi näistä on sinulle jo ennestään tuttu, siitä on paljon hyötyä.
  • Tietokannat luovat perustan kaikelle datatekemiselle. Meillä työskennellään eniten SQL:ää tottelevien kantojen parissa.
  • Pythonia ja muita ohjelmointikieliä hyödynnetään aktiivisesti esimerkiksi dataputkien rakennushommissa. Jos osaat ohjelmoida, sinulla on eniten valinnanvaraa asiakasprojektiemme suhteen.
  • Pääset jatkuvasti oppimaan työssäsi uusia teknologioita kanssamme.

Solita työnantajana

Solita on suomalainen konsulttitalo, joka kansainvälistyy kovaa vauhtia. Data yksikössä Data Engineerien lisäksi meillä työskentelee myös data sciencen, datan visualisoinnin, business performance managementin ja master datan syväosaajia sekä joukko kokeneita data-arkkitehtejä. Autamme asiakkaita ratkaisemaan ongelmiaan ja pyrimme työllämme luomaan kestäviä ratkaisuja – sellaisia, joita kehtaisimme itsekin käyttää ja ylläpitää. Arvojamme ovat välittäminen, rentous, rohkeus ja intohimo. Työntekijämme ovat itse valinneet ne.

Työskennellä voit sujuvasti etänä, asiakkaiden luona tai toimistoillamme ympäri Suomea. Valmius satunnaiseen matkustamiseen on eduksesi, sillä asiakkaita ja toimintaa meillä on Suomen lisäksi myös mm. Ruotsissa ja Saksassa. Matkustaminen ei ole meillä kuitenkaan ehdoton vaatimus.

Jutellaanko?

Rekrytointiprosessiimme kuuluu kaksi tapaamista. Tapaamiset ovat asiantuntijoidemme kanssa ja ne voidaan toteuttaa sinulle sopivassa aikataulussa joko kasvotusten tai verkossa.

Selvitetään yhdessä löytyisikö meiltä sinulle sopiva seuraava haaste urallasi! Kerro itsestäsi ja toiveistasi hakemuksessasi. Voit myös kysyä lisää Vesalta (Data Architect & Data Platforms Business Lead): +358 40 732 2224 / [email protected].