Ohjelmistokehitystä intohimolla - etänä, hybridinä tai toimistolla

Sijainti

Finland

Ohjelmistokehitystä sieltä missä olet! Haluaisitko työskennellä yrityksessä, jossa merkityksellisyys, ihmisistä välittäminen ja osaamisen kehittäminen ovat keskiössä? 

Hae

Etsimme monialaiseen ja välittävään yhteisöömme ohjelmistokehityksen asiantuntijoita erilaisilla osaamistaustoilla työskentelemään hybrid-mallissa toimistoillamme Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Turussa tai Lahdessa, kevyttoimistoilla (Jyväskylä, Pori, Joensuu, Kuopio) tai täysin etänä. Voit olla taustaltasi vaikkapa full-stack devaaja, frontti koodari, arkkitehti, ohjelmistokehityksen generalisti tai pilviteknologioista kiinnostunut devaaja. Projekteissa meillä viuhuu eniten mm. Java, Clojure, Kotlin, C#, Typescript, Javascript, Clojurescript, Node.js, React, Angular, Vue.js, .NET, AWS, Azure, sekä GCP. Lisää meidän suosimista teknologioista pääset lukemaan Developer Surveystä

Merkityksellisyys on meidän projektien keskiössä. Merkityksellisyys voi näkyä monissa eri muodoissa – se voi tarkoittaa esimerkiksi yhteiskunnallista vaikuttamista, uusimpia teknologioita tai loppukäyttäjän arjen helpottamista. Resurssointia teemme humaanisti ja ihmistä kuunnellen. Meille on tärkeää huomioida ihminen, asiakas ja Solita – tämän kolmion tulee olla tasapainossa, jotta jokainen hyötyy. 

Meillä pääset rakentamaan sinun näköisen kasvupolun

Olemme tunnetusti vahvan osaamisen talo, jossa pääset varmasti oppimaan lisää – aina löytyy joku osaavampi sparraamaan. Osaamisen kehittäminen toteutetaan jokaiselle soveltuvimmalla tavalla, oli se sitten koulutusohjelma, sisäinen osaamisyhteisö tai muilta oppiminen. Jatkuvalla osaamisen kehittämisellä varmistamme, että meillä on mielenkiintoisia projekteja jatkossakin. Devaajamme rakastavat kehitystyötä, mutta he myös jakavat innolla osaamistaan esimerkiksi sisäisten infosessioiden ja koodikahvien kautta.

“Etätyö on roolissani ollut helppoa ja mahdollista, sillä olen aina tehnyt töitä asiakkaiden ja asiantuntijoiden kanssa ympäri Suomea eli projektitiimi on käytännössä aina ollut etänä.“ Janne Kaartinen, ratkaisuarkkitehti

Näitä asioita meidän devaajat arvostavat Solitalla: 

  • Meillä jokainen saa olla oma (epä)täydellinen itsensä – emme etsi superihmisiä, vaan aivan tavallisia devaajia.
  • Meillä työntekijän hyvinvoinnista välitetään aidosti. Huomioimme elämäntilanteesi ja olemme mukautuva työpaikka.
  • Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut – Saat vapaasti valita omat työvälineesi tykkäät sitten PC läppäristä Linuxilla/Windowilla tai luotat Applen läppäreihin. Sama vapaus pätee myös puhelimiin! Keskellä työpäivää pääset rentoutumaan hieronnan parissa. In-house coachimme tukee henkistä hyvinvointiasi. Lisäksi meillä on lukuisia harrastuskerhoja, kuntosalit Helsingissä ja Tampereella, kulttuuri-/liikuntaetu, lounasetu, laaja työterveyshuolto sekä paljon kaikkea muuta!
  • “Solitan perehdytys on laaja, ja se on auttanut tutustumaan ihmisiin ja yrityksen meininkiin etänä.“ Ramin Miraftabi, Seniorikonsultti
  • Tarjoamme etätyöpisteeseen työtuolin ja monitorin käyttöösi.

Näitä asioita toivomme sinulta 

  • Vahvaa osaamista ohjelmistokehityksestä.
  • Arvomme välittäminen, rentous, intohimo ja rohkeus eivät tunnu sinusta vain sanahelinältä. 
  • Sinulla on kykyä kantaa vastuuta ja johtaa omaa työtäsi sekä pyytää apua aina tarvittaessa.
  • Olet jo työskennellyt etänä tai vähintään ymmärrät, mitä se sinulta vaatii.  
  • Vaikka meillä on kattava perehdytysohjelma ja solitalaiset ottavat sinut innolla mukaan, toivomme aktiivisuutta myös sinun suunnaltasi.

Tutustu etäsolitalaisiin blogissa.

Tutustu myös näistä videoista kovan tason tekki osaamiseemme. 


Juteltaisiinko enemmän? 

Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja intohimoistasi lomakkeen kautta. Rekryprosessimme koostuu yleensä kahdesta tapaamisesta, joissa pääset juttelemaan People Leadiemme sekä devaajien / arkkitehtien kanssa. Halutessasi lisätietoja kulttuurista ja työyhteisöstä saat dev-rekrytoija Mirkalta: [email protected] / 0407258194

 

#LI-remote

Apply for this Job

* Required
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *
ErrorError in field.