Ohjelmistoalan ammattilaisia terveys - ja hyvinvointialan projekteihin

Sijainti

Finland

Oletko kiinnostunut työskentelemään terveys- ja hyvinvointialan palveluiden parissa? Etsimme nyt ohjelmistokehittäjiä, ohjelmistoarkkitehteja ja projektipäälliköitä työskentelemään monipuolisissa asiakasprojekteissa 400 ohjelmistoalan asiantuntijan yhteisössä. Voit työllistyä meillä suoraan Health-alueen hankkeisiin tai muille toimialoille merkityksellisiin projekteihin. 

Hae

Solita toimii ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin puolesta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme palveluita, joissa yhdistyy ihmisymmärrys ja älykäs teknologia: autamme yksilöitä, terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisia, ja koko yhteiskuntaa luomaan parempaa arkea, tasa-arvoa, avoimuutta ja yhteistyötä. Luottamuksen osoitus laaja-alaista tekemistämme kohtaan on esimerkiksi Koronavilkku-mobiilisovelluksen toteutukset. Lisäksi olemme Omaolon pitkäaikainen kehittäjäkumppani.

Etsimme nyt uusia vahvistuksia terveyden ja hyvinvoinnin toimialalle rakentamaan parempia palveluita meille kaikille. Avoimia paikkoja on ympäri Suomen Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Lahdessa – tai missä sinulle on mielekkäintä työskennellä, vaikka kotoa käsin. Tulet työskentelemään yhdessä Solitalaisen tiimin kanssa asiakasprojekteissa tai suoraan osana asiakkaan tiimiä. Saat itse vaikuttaa siihen, millaisten projektien parissa työskentelet ja saat mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta – asioita, joilla on oikeasti merkitystä.

Taustasi ja osaamisesi mukaan työskentelet monipuolisissa rooleissa ohjelmistokehityksen parissa. Ohjelmistokehittäjänä / -arkkitehtina pääset työskentelemään merkityksellisissä projekteissa lähellä asiakasta, ja pääset valitsemaan käytettävät teknologiat yhteistyössä projektitiimin sekä asiakkaan kanssa. Tästä pääset tutustumaan, mitä teknologioita käytämme tällä hetkellä eniten. Projektipäällikkönä varmistat projektin timanttisen toteutuksen alusta loppuun saakka.

Merkityksellisyys on projektiemme keskiössä. Se voi tarkoittaa esimerkiksi yhteiskunnallista vaikuttamista, uusimpia teknologioita tai loppukäyttäjän arjen helpottamista. Resurssointia teemme humaanisti ja ihmistä kuunnellen. Meille on tärkeää huomioida ihminen, asiakas ja Solita – tämän kolmion tulee olla tasapainossa, jotta jokainen hyötyy. Teemme työtämme ketterästi kehittäen – projektitiimimme ovat hyvinkin itseohjautuvia työssään.

Marja, joka työskentelee meillä Software Designerina, kokee oman arkensa merkityksellisyyden näin:
”Health-projekteissa koen tekeväni erityisen merkityksellistä työtä. On upeaa kuulla, miten oman työn kautta on pystytty vaikka tehostamaan terveydenhuollon rajallisten resurssien käyttöä. Samalla pystyy myös itse oppimaan lisää health-projektien toimialoista. Esimerkiksi siitä, millaisia rajoitteita hoitohenkilökunta kohtaa työssään ja miten ne vaikuttavat kehitettävään sovellukseen.”

Projektipäällikkömme Melinda jatkaa samalla teemalla:
”Health-projektit ovat tarjonneet minulle ihan uudenlaisen merkityksen työarkeeni. On hienoa tietää, että oma työ vaikuttaa kansallisella tasolla hyvinvointipalveluihin ja näin koen olevani mukana edistämässä suomalaista hyvinvointia.”

Mitä toivomme sinulta? 

Jonkinlaista kokemusta terveyden ja hyvinvoinnin alalta sekä aitoa kiinnostusta työskennellä tällä alueella. Lisäksi toivomme sinulta kykyä haastaa ja ohjata asiakasta löytämään kuhunkin tarpeeseen sopiva ratkaisu.

Ohjelmistokehittäjä:

 • Haemme kehittäjiä, joilla on kiinnostusta merkityksellisiin projekteihin. Tiedät, mitä konepellin alla tapahtuu ja miten se sopii yhteen näyttävän sekä toimivan ulkokuoren kanssa
 • Voit olla taustaltasi niin fullstack (JVM tai .NET)  kuin frontend-kehittäjä
 • Ymmärrys konttiteknologioista (esim. Docker, Kubernetes jne.) sekä CI / CD pipelineista on hyödyksi

Ohjelmistoarkkitehti:

 • Näkemystä, kokemusta ja uskallusta kehittää tulevaisuuden arkkitehtuuriratkaisuja.
 • Konsultatiivista ja ratkaisuhakuista otetta – pystyt ymmärtämään tarpeita liiketoiminnan, IT:n ja loppukäyttäjän näkökulmasta.
 • Osaat suunnitella mm. järjestelmäarkkitehtuureja, tietokanta-arkkitehtuureja ja pilviratkaisuja. Tunnet myös valmisratkaisuja ja käyttäjähallintaa.
 • Vahvaa teknistä ymmärrystä ja osaamista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse koodata ellet itse niin halua.

Projektipäällikkö:

 • Olet ollut tiiviisti ohjaamassa projektia kehitystiimin ja asiakkaan sekä muiden sidosryhmien kanssa.
 • Koko projektin elinkaari on sinulle tuttua ja varmistat projektin timanttisen toteutuksen alusta loppuun saakka.
 • Sertifikaatteja emme vaadi, mutta ymmärrät mitä Scrum tarkoittaa projektin yhteydessä ja sinulla on valmiudet toimia Scrum Masterin / tuoteomistajan roolissa.
 • Liiketoiminnan lisäksi ymmärrät loppukäyttäjää ja osaat ohjata projektia myös tästä kulmasta.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä osaksi kasvutarinaamme, lähetä pikimmiten vapaamuotoinen yhteydenottosi hakulomakkeen kautta, tai laita viestiä Development-yksikkömme rekrytoijalle Julialle ([email protected]). Haku on auki 18.12.2022 asti.

 

Apply for this Job

* Required
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.