Mobiilikehittäjäksi (Android tai iOS) Solitan rentoon ja asiantuntevaan mobiilitiimiin

Sijainti

Finland

Tutustu Solitan mobiilikehitystiimiin People Lead Mariannen esittelemänä. Mobiilikehittäjä - voisiko tässä olla tuleva tiimisi? 

Hae

Moikka! Olen Marianne ja työskentelen projektipäällikkönä ja tiiminvetäjänä Solitalla. Tulin Solitalle töihin pari vuotta sitten projektipäälliköksi, mutta kesällä 2022 Solitalla oli tarve mobiilitiimin vetäjälle, joten tartuin tilaisuuteen! Mobiilikehitys on yksi niistä osaamisalueista, mitä Solitalla on kehitetty ja kasvatettu viime aikoina, ja tällä hetkellä meillä työskentelee yhteensä 13 huikeaa Android- ja iOS-kehittäjää. Bisneksemme laajentuessa jatkuvasti emme pysty tällä tiimillä enää vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin, mistä johtuen etsimmekin joukkoomme nyt yhtä tai kahta medior- tai senior-mobiilikehittäjää lisää. Voisitko sinä olla uusi tiimiläisemme?

Meidän tiimissämme jokainen saa olla juuri sellainen kuin on

Tiimimme koostuu sekä kokeneista että uraansa aloittelevista mobiilikehittäjistä, ja tiimiläistemme taustat ovat hyvin monipuoliset. Näemme tämän vahvuutena, koska erilaiset taustat mahdollistavat monipuolisia näkemyksiä ja näin ollen myös erottuvia softaratkaisuja tulevaisuuteen. Osaamisemme tiimissä on hyvin laaja-alaista: osalla on taustaa esimerkiksi web full-stack -kehittäjinä, kun taas osa on tehnyt mobiilikehitystä eri alustoilla koko työuransa. Yhteistä kehittäjillemme on utelias mieli ja ennakkoluuloton asenne uusia mahdollisuuksia kohtaan. Tiimin yhteinen kieli on englanti, mutta monissa asiakasprojekteissamme työkielenä on suomi. Olemme etätiimi, eli suuri osa tiimin palavereista pidetään Teamsin välityksellä. Tiimin jäseniä asuu Helsingissä, Tampereella ja Oulussa, ja näillä paikkakunnilla järjestämmekin useita tiimipäiviä vuoden aikana. Voit kuitenkin liittyä tiimiimme mistä päin Suomea tahansa – meillä on esimerkiksi Köyliö edustettuna yhden tiimin jäsenen toimesta.

Mielestäni Solitan kulttuuri on lämmin, rento ja monipuolinen. Tämä näyttäytyy päivittäin arjessamme esimerkiksi siten, että teemme tiimeissä yhdessä työhön liittyviä päätöksiä. Meille kaikille on tärkeää, että tiimin jäsenet voivat hyvin ja viihtyvät työssään – ja yksi tärkeimmistä työtehtävistäni People Leadina onkin varmistaa, että tämä toteutuu. Panostamme vahvasti osaamisen jakamiseen ja oppimisen jatkuvaan kehittämiseen, joten osallistuminen erilaisiin koulutusohjelmiin, sisäisiin infosessioihin tai konferensseihin työpäivien aikana on mahdollista ja suositeltavaa. Halutessasi pääset osallistumaan koodaamisen lisäksi myös muihin Solitan mobiilitekemiseen liittyviin kehitystehtäviin.

Palkittuja projekteja ja merkityksellistä työtä

Mobiilitiimiläiset ovat tällä hetkellä jakautuneet useampaan eri projektiin, mutta tiimiläisemme tekevät silti töitä tiiviisti yhdessä toisia auttaen ja sparraillen. Tällä hetkellä käynnissä olevat projektit ovat sekä julkisen että yksityisen sektorin projekteja, ja mobiilisovelluksia on tehty niin yrityskäyttöön kuin kuluttajille. Kaikkien projektiemme keskiössä on merkityksellisyys, ja se näkyy monella eri tasolla, kuten yhteiskunnallisena vaikuttamisena, uusimpien teknologioiden hyödyntämisenä tai loppukäyttäjien arjen helpottamisena. Vuosien varrella tiimimme jäsenet ovat olleet mukana kehittämässä monia palkittuja mobiiliratkaisuja, joista tuoreimpina esimerkkeinä toimivat Grand One 2021 mobiilipalvelu -kategorian finalistisisovellukset Koronavilkku, Lahjoita puhetta -mobiilisovellus sekä HSL -mobiilisovellus

Koska hyödynnettävät teknologiat vaihtelevat projekteittain, meillä pääset laajentamaan teknistä osaamistasi monipuolisesti. Yleisimmin käyttämämme teknologiat ovat:

  • Native Android: Kotlin
  • Native iOS: Swift
  • Cross-platform: React Native, Flutter
  • Cloud: GCP, AWS

Oletko Android tai iOS Mobile Developer – vai molempia?

Tällä hetkellä meillä on mobiilitiimissä tilaa osaajalle, jolla on osaamista joko natiivi Androidista tai iOS:sta, sekä kosketuspintaa cross–platform -tekemiseen. Ymmärrät hyvän käytettävyyden merkityksen mobiililaitteissa, ja tiedät miten sovelluksia tehdään niin, että niitä on helppo käyttää. Kaikkea ei tarvitse osata, vaan tärkeintä on kiinnostus uuden oppimiseen ja osaamisen laajentamiseen. Kerro siis meille vahvuutesi ja mitä mahdollisesti haluaisit seuraavaksi oppia!

Jos mobiilikehitys on työ josta nautit ja voisit kuvitella työskenteleväsi tiimissämme, kerro meille itsestäsi vapaamuotoisesti hakulomakkeen kautta ja jutellaan lisää! 

Mikäli haluat kysyä lisää itse työstä tai mobiilikehitystiimistä, laita viestiä minulle: [email protected]

Työyhteisöstä ja kulttuurista voit kysellä lisää dev-rekrytoijalta Julialta: [email protected] tai 0505640811

 

Terveisin,

Marianne Liljeqvist, mobiilitiimin People Lead

 

Apply for this Job

* Required
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace .

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as
ErrorError in field.