Open position

Microsoft Power Platform Senior Developer / Architect

Oletko kokenut Microsoft Power Platform-kehittäjä tai arkkitehti ja etsit uusia haasteita? Hae mukaan Solitalle, niin keskustellaan sinulle sopivasta roolista!

Etsimme nyt dev-yhteisömme vahvistukseksi kokenutta teknisen taustan omaavaa kehittäjää tai arkkitehtia, joilla on useiden vuosien kokemus Microsoft Power Platform -kehityksestä ja projekteista. Tehtävää on mahdollista muokata toiveidesi mukaan, jos devaamisen lisäksi olet kiinnostunut erityisesti asiakasrajapinnassa toimimisesta tai haluat kehittyä ratkaisuarkkitehdin rooliin.

Solitalla työskentelemme merkityksellisten ohjelmistokehitysprojektien parissa, ja kehitämme liiketoimintakriittisiä low-code -ratkaisuja tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Asiakkaamme edustavat sekä julkista että yksityistä sektoria. Power Platform -tarjoomamme käsittää ratkaisujen suunnittelua, sovelluskehitystä, governancea ja konsultointia.

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden liittyä muutaman kymmenen hengen kasvavaan, kansainväliseen ja jatkuvasti kehittyvään low-code -osaajayhteisöömme
 • Haastavia ja vaikuttavia projekteja monialaisissa tiimeissä. Et siis työskentele vain ohjelmistokehittäjien kanssa, vaan mm. suunnittelijoiden, pilviasiantuntijoiden ja dataosaajien kanssa.
 • 1700 osaajan verkoston, jossa löydät aina jonkun, joka voi opettaa sinulle jotain uutta. Voit esimerkiksi hyödyntää talon sisäisiä oppimispolkuja, infotilaisuuksia, koodikahveja, mentoriohjelmia, sisäisiä hackathoneja ja muita jatkuvia mahdollisuuksia oppia kollegoiltasi.
 • Välittämistä, luottamusta, vapautta ja vastuuta. Monimuotoisessa yhteisössämme voit olla oma itsesi.
 • Joustavan työn: me Solitalla ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ, ja meillä osaajat saavat esimerkiksi vapaasti valita milloin ja mistä työskentelevät. Halutessasi voit myös tehdä 80 % työviikkoa.
 • Kattavat työsuhde-etumme – mm. laajasta työterveydestä hierontaan ja liikuntakerhoihin – tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi arjessa monin eri tavoin. Kiinteä kuukausipalkkamallimme tukee osaamisen kehittämistä, yhdessä tekemistä ja toinen toistemme auttamista.

Mitä odotamme sinulta?

 • Kokemusta Microsoft Power Platformista ja mahdollisesti myös muista Microsoftin työkaluista siinä määrin, että pystyt hyödyntämään työkaluja ja toimimaan projektissa lead devaajana tai arkkitehtina. Sertifikaatit ovat plussaa, mutta niitä pääset myös meillä tekemään.
 • Haluat työskennellä tiimissä ja välittävässä kulttuurissa. Olet oma itsesi, ja arvostat tiimityötä erilaisten ihmisten kanssa.
 • Ymmärrät, että konsultointialalla jokainen kehittäjä on myös ainakin jossakin määrin tekemisissä asiakkaan kanssa. Asiakkaamme ovat kaiken tekemisemme keskiössä, ja asiakas on meille tärkeä osa tiimiä.
 • Haluat pysyä kärryillä alan kehityksessä oppien uutta ja jaat myös mielelläsi osaamistasi muille. Tarjoamme jatkuvasti tukea ja mahdollisuuksia oppimiseen, erikoistumiseen ja osaamisen syventämiseen, ja toivomme osaajiemme hyödyntävän monipuolisia oppimismahdollisuuksia.
 • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa

Arvostamme yleisesti teknistä taustaa ohjelmistokehityksestä ja IT-konsultointialan tuntemusta. 

Ota yhteyttä! 

 • Jos kiinnostus heräsi, jätä yhteystietosi ja kerro itsestäsi oheisen lomakkeen kautta 30.11. mennessä, niin olemme yhteydessä.  
 • Lisätietoja voit kysellä Minnalta, minna.luiro at solita.fi tai LinkedIn:ssä
 • Kurkkaa myös dev.solita.fi -blogiin, jossa devaajamme jakavat näkemyksiään tällä hetkellä puhuttavista aiheista.

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.