Master Data Management -konsultti

Sijainti

Helsinki, Lahti, Oulu, Tampere, Turku

Etsimme uusia työkavereita Master Data Managementin pariin! Meillä Solitalla Master Data Management -konsultit työskentelevät asiakkaidemme liiketoiminnan ytimessä ja ovat mukana kehittämässä tiedonhallinnan prosesseja. Helposti hyödynnettävä ydintieto tuottaa välitöntä arvoa liiketoiminnalle, ja siksi konsulttiemme sanoilla on painoarvoa. 

Hae

Master Datan hallintaa ei meillä tehdä teknologia edellä, mutta työkalujen merkitystäkään ei toki parane väheksyä. Suosimme asiakasprojekteissamme Semarchya, koska se on mielestämme maailman modernein ja ketterin MDM-työkalu. Perehdytämme mielellämme myös uudet työkaverit sen saloihin ja sielunelämään!

Tutustu MDM-konsultimme ja Team Leadimme Verna Ritalan arkeen ja ajatuksiin työskentelystä meillä!

MDM-konsultin arki Solitalla?

  • Meillä tehdään asioita tyypillisesti laaja-alaisesti: tiimin jäsenet ovat mukana sekä määrittely- ja suunnittelutyössä, että myös itse toteuttamassa suunniteltuja ratkaisuja käytännössä. Tämä tarjoaa mahdollisuuksia oppia jatkuvasti uutta, mutta kaikkea ei tietenkään tarvitse itse täydellisesti hallita, koska työskentelemme asiakasprojekteissa tiimeinä.
  • Työskentelytapamme on aidosti ketterä. Tämän rohkean lupauksen lunastamisessa auttaa se, että suosikkityökalumme Semarchy on alusta lähtien suunniteltu tukemaan ketterää kehitysmallia ja nopeaa arvontuottoa. Solitalla ei myöskään ole työskentelyä tarpeettomasti rajoittavia prosessiraamattuja.
  • Osaamisen kehittäminen ja jatkuva uuden oppiminen on meille todella tärkeää, koska asiakkaat haluavat meidän haastavan heidän ajatteluansa. Kehittymisen tueksi meillä on tarjolla sekä määrämuotoisia koulutuksia että tilaa myös omatoimiselle uusien asioiden omaksumiselle.
  • Master datan hallintaan erikoistuneiden työkavereiden lisäksi Solitan data-yhteisössä on Suomessa jo yli 200 ammattilaista, jotka toteuttavat intohimoaan dataa kohtaan erilaisia syväosaamisiaan hyödyntäen. Lue lisää data-yhteisöstämme ja arjestamme!

Esimerkkejä taidoista ja osaamisista, jotka ovat hyödyllisiä tässä työssä

  • Kokemus työskentelystä yleisesti datan, tai tarkemmin master datan parissa
  • Halu ja kyky ymmärtää liiketoimintaprosesseja
  • Kokemus järjestelmien välisistä rajapinnoista ja integraatioiden rakentamisesta
  • Vahvat vuorovaikutustaidot ja uskallus haastaa asiakasta
  • Halu toimia sekä näppäimistön ääressä että tarvittaessa myös fläppitaululla – tietysti oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden puitteissa
  • Kokemus projektityöskentelystä tai projektinhallinnasta

Emme odota sinun olevan syväosaaja kaikilla osa-alueilla! Jos osa näistä kokonaisuuksista löytyy työkalupakistasi jo nyt, se antaa hyvät edellytykset konsultin työssä onnistumiseen.

Jutellaanko siitä, mitä sinä haluaisit tehdä seuraavaksi? 

Etsimme tiimimme jäseniksi uusia työkavereita – tositarkoituksella! Haluaisimme kuulla lisää sinun osaamisestasi ja erityisesti tulevaisuuden toiveistasi. Selvitetään yhdessä, voisimmeko me tarjota sinulle toiveitasi ja odotuksiasi vastaavan uuden työpaikan!

Jätä avoin hakemus (tyyli vapaa!) tai jos sitä ennen haluat kuulla lisää master data management -konsultin työstä tai esimerkiksi projekteistamme, nakkaa sähköpostia MDM-tiimin vetäjille Vernalle (verna.ritala@solita.fi) tai Pekalle (pekka.tamminen@solita.fi). Solitasta työpaikkana ja rekrytointiprosessistamme voit kysyä lisää myös Datan osaamisalueen rekrytoijalta Joel Kinnuselta (jolle@solita.fi).