Open position

Low Code Utvecklare

x

Solitas low code team har skapat högkvalitativa low code lösningar både inom offentlig och privat sektor. Tillsammans med våra kunder och de miljontals användare av de tjänster vi implementerar bygger vi långsiktiga lösningar som möjliggör för företag och vårt samhälle att ta hållbara kliv in i framtiden. 

Nu förstärker vi tillsammans med våra partners OutSystems och Power Platform, vår närvaro inom low code i Sverige för att hjälpa våra kunder att dra nytta av de fördelar som moderna low code-plattformar erbjuder. Tidigare har vi blivit utnämnda till OutSystems Rising Star Partner 2022 i Norden, och vi ser fram emot att fortsätta samarbetet med våra partners i hela norra Europa.

På Solita kommer du att vara en del av vårt lokala team i Sverige som just nu befinner sig i en spännande uppbyggnadsfas. Vi har en stark bakgrund inom mjukvaruutveckling i Finland och satsar nu lite extra på att bygga en svensk enhet för att kunna bygga högkvalitativa applikationer och lösningar för stora företag och myndigheter även i Sverige. 

För att lyckas i den här rollen;

 • Är du en erfaren mjukvaruutvecklare i grunden och vill stärka din kunskap inom low code-lösningar såsom OutSystems och Power Platform
 • Har du förhoppningsvis tidigare erfarenhet av att arbeta med low code-lösningar 
 • Trivs med att arbeta i ett team med andra utvecklare och arkitekter, inklusive att handleda och stötta juniora utvecklare
 • Kan hjälpa till med försäljning
 • Känner dig bekväm med att arbeta direkt med kunder i en konsultativ roll
 • Kommunicerar flytande på engelska och svenska. 

Vi erbjuder;

 • Möjligheten att vara med och växa vår närvaro inom low code i Sverige och att bygga upp din karriär och kompetens inom detta område. Low code förändrar hur saker görs inom affärsvärlden – du är i spetsen för att vara med och påverka denna utveckling.
 • Ett nätverk på 1700 experter där du alltid hittar någon som kan lära dig något nytt. Du har möjlighet att ta del av interna initiativ och utvecklingsvägar, info sessions, mentorprogram, och certifieringar via våra partnersamarbeten. Kunskapsdelning är en av hörnstenarna i vår kultur.
 • En trygg, avslappnad och omtänksam kultur.
 • Flexibla arbetsvillkor; vi förstår att livet handlar om så mycket mer än jobb, och våra konsulter har möjlighet att påverka när och var de arbetar.
 • Bra förmåner – som in-house coach för att stötta dig, fredagsfrukost, hobbyklubbar, pension under din föräldraledighet och mycket mer! 
 • Fast lönemodell ger trygghet samt stödjer kontinuerlig utveckling och teamarbete. 

Vill du veta mer?

Berätta om dig själv och dina önskemål så kan vi tillsammans ta reda på om vi passar ihop.

Om du har några frågor, chatta gärna med Fredrik på LinkedIn eller skicka ett mail till honom fredrik.hultmar(at)solita.se. Du kan också kontakta rekryteringsansvarig, Sara på LinkedIn eller mail sara.lindstrom(at)solita.se. 

Vår rekryteringsresa består av två intervjuer. Vid den första fokuserar vi på att lära känna dig och på att presentera Solita för dig. Vid nästa tillfälle fokuserar vi på att utvärdera ditt nuvarande tekniska kunnande tillsammans med några av dina potentiella framtida kollegor. Vi strävar efter att ge dig en sanningsenlig bild av hur det är att arbeta på Solita inför ditt stora beslut.

Ta gärna en titt på dev.solita.fi-bloggen där våra skickliga utvecklare delar med sig av sina insikter om olika aktuella ämnen. Läs vad vår Senior Consultant Martti Ala-Rantala anser är de bästa metoderna för att möta deadlines inom low code-utveckling.

Let’s build low code business together!

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.