Open position

Kokenut kirjanpitäjä

Haluaisitko työskennellä rennossa ja asiantuntevassa tiimissä ja yrityksessä, jossa on vahva, ihmisläheinen ja välittävä kulttuuri? Jos vastaus on kyllä, jatka lukemista. Etsimme kokenutta ja kehityshenkistä kirjanpidon ammattilaista vahvistamaan Suomen kirjanpitotiimiämme joko Helsingissä tai Tampereella.

Sinulla on avainrooli ulkoisen laskennan ja pääkirjanpidon koordinoinnissa. Osallistut kuukausittaisten FAS-tilinpäätösten laatimiseen. Työskentelet muiden kirjanpitotiimin jäsenten kanssa erilaisten kehityshankkeiden parissa varmistaen, että talouden prosessit ja kuukausiraportointi olisivat tehokkaampia ja laadukkaampia. Autat myös valmistelemaan vuotuisia lakisääteisiä tilinpäätöksiä ja osallistut tilintarkastuksiin sekä veroilmoitusten laatimiseen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kirjanpitopäällikkömme ja neljän muun tiimiläisen kanssa.  

Mitä odotamme sinulta? 

Nämä ovat joitakin tärkeimmistä ominaisuuksista, joita arvostamme hakijoissamme – roolista riippumatta. 

  • Halu kehittyä ja menestyä kulttuurissamme 
  • Kyky johtaa omaa oppimista ja pärjätä erilaisissa haastavissa tilanteissa 
  • Kriittinen ja analyyttinen ajattelutapa 
  • Vahva itseohjautuvuus ja kyky itsenäiseen työhön. 

 Alta löydät joitakin asioita, joita arvostamme tässä roolissa:

  • Yli 5 vuoden monipuolinen työkokemus kirjanpidosta 
  • Vahva käytännön kokemus FAS-kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä 
  • Kokemusta suomalaisesta yritysten tuloverosta 
  • Vahva halu ja kyky vaikuttaa 
  • Tiimityöasenne 
  • Vahvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi 

Eduksesi katsomme kokemuksen konsernikirjanpidosta ja rahoituslaskelmista sekä konsultointiliiketoiminnan ymmärtämisen. 

Solita työnantajana 

Solita on yritys, jolla on ison firman muskelit, mutta pienen firman sydän. Meitä solitalaisia on jo noin 2000 ja työskentelemme yhdeksässä eri maassa. Kasvamme edelleen, mutta emme aio luopua välittävästä ja ihmisläheisestä työkulttuurista kasvun myötä. Lue lisää: About – Solita   

Vapautta ja vastuuta henkivä kulttuurimme tarjoaa turvallisen ja mielekkään työympäristön kasvaa ja kehittyä. Meillä saat mahdollisuudet oppia uutta, jakaa osaamistasi muille ja kehittyä suuntaan, johon intohimosi sinua johdattelevat. Vaalimme työn ja vapaa-ajan tasapainoa arjessa ja välitämme aidosti kollegoistamme. Tarjoamme sinulle inhimillisen työskentelykulttuurin, laajat työsuhde-edut ja viihtyisät toimitilat.   

Kiinnostuitko? 

Meistä olisi mahtavaa kuulla sinusta! Lähetä hakemuksesi ja CV:si 24.5.2024 mennessä. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Solitalla saat ottamalla yhteyttä talousjohtaja Vesa Aittomäkeen soittamalla +358 50 505 1403 tai sähköpostilla vesa.aittomaki @solita. fi . Vesa vastaa kysymyksiin 10.5.2024 14:00-15:00, 15.5.2024 15:00-16:00 ja 21.5.2023 14:00-15:00. 

 

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *

By submitting application, I understand that my personal data will be used by Solita Group to manage the recruitment process and evaluate my suitability for employment.

Read more about Solita’s data protection practices in recruitment context.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.