Kokenut julkipilviasiantuntija - liity yhteisöömme

Sijainti

Finland

Haluatko päästä rakentamaan asiakkaille pilviympäristöjä ja haastamaan osaamistasi vaihtelevissa asiakasprojekteissa? Suunnitellaan yhdessä seuraava roolisi. 

Hae

Etsimme monialaiseen ja välittävään yhteisöömme julkipilvialustojen asiantuntijoita työskentelemään vaihtelevissa asiakasprojekteissa. Solitan Cloud Platforms on reilun 100 asiantuntijan liiketoimintayksikkö, jota leimaa tiivis yhteishenki sekä solitalainen rentous, rohkeus, välittäminen ja intohimo. Lue Cloudin kulttuurista lisää Cloud Manifestosta

Osaamisestasi, kokemuksestasi ja toiveistasi riippuen rakennamme Sinulle sopivan roolin, jossa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaillemme pilviympäristöjä monipuolisissa projekteissa osana Solitan projektitiimiä.

Tule työskentelemään monipuolisissa asiakkuuksissa

Tyypilliset Cloud-lähtöiset projektimme ovat asiakkaalle tehtäviä pilvikonsultointihankkeita, pilvimigraatioprojekteja tai Managed Cloud -haltuunottoprojekteja. Tehtävät sisältävät julkipilvialustojen suunnittelua ja toteutusta Azuren, AWS:n tai Google Cloudin Paas/SaaS-ratkaisuja ja IAC:a käyttäen. Useat projektimme perustuvat hallitun pilven palvelukonsepti Solita CloudBlox:in.

Pilviasiantuntijamme toimivat myös osana sovelluskehitys- tai dataprojekteja. Uskomme automaatioon toistuvissa työtehtävissä ja käytännön konkreettinen työ onkin usein Terraformin tai TypeScriptin (AWS CDK) kirjoittamista modernissa kehitysympäristössä. Asiakkaamme odottavat tiimiemme näkemystä, miten asiat kannattaa tehdä, joten asiantuntijamme toimivat jossain määrin myös asiakasrajapinnassa.

Solita Cloud Platformsin pilviasiantuntija saa keskittyä toimivien infraratkaisuiden kehittämiseen, sovelluskehittäjien elämän helpottamiseen ja jatkuvien palveluiden toiminnan mahdollistamiseen. Solitalla jatkuvaa palvelua hoitaa Continuous Services -tiimi, joten kehitysprojektit eivät seuraa asiantuntijaa elinkaaren ylläpitovaiheessa. Arkea selventämässä on Solitan oma arjen ammattilainen eli projekti- tai palvelupäällikkö.

Asiakkaamme ovat isompia toimijoita sekä julkisella että yksityisellä sektorilla ja olemme tehneet yhteistyötä esimerkiksi Lowellin, eduskunnan ja Traffic Management Finlandin kanssa.

Muun muassa näitä asioita asiantuntijamme arvostavat meillä:

  • Meillä voit työskennellä joko toimistolla, hybridinä tai täysin etänä.
  • Työn ja vapaa-ajan tasapaino on loistava, ja halutessasi voit työskennellä osa-aikaisesti.
  • Olemme ylpeitä osaamisestamme ja yhteisöstämme. Meillä saat ympärillesi itseäsi fiksumpia työkavereita.
  • Projektitiimeissä on 2-5 jäsentä, joiden kanssa tehdä yhteistyötä ja kokeneempien vastuulla myös ohjata teknistä tekemistä.
  • Psykologinen turvallisuus on läsnä. Kotitiimimme pidetään järkevän kokoisina ja people leadeilla on aikaa kaikille tiimin ihmisille.
  • Tekemistämme leimaa jatkuva kehittäminen. Osaamisesi kehittyy asiakasprojektien lisäksi esimerkiksi Solita Growth Academyn kautta, ja tietoa vaihdetaan myös aktiivisesti tiimien sisällä.
  • Olemme ansainneet harvinaiset AWS MSP- ja Microsoft Azure Expert MSP-sertifikaatit. Lisäksi saimme AWS Migration Competency -tunnustuksen ensimmäisenä Pohjoismaissa.

 

Juteltaisiinko enemmän? 

Jätä meille yhteystietosi alla ja jutellaan lisää. Rekrytointiprosessimme koostuu yleensä kahdesta tapaamisesta, joissa pääset juttelemaan People Leadiemme sekä pilviasiantuntijoiden kanssa. Lisätietoja kulttuurista, työyhteisöstä ja rooleistamme saat Lindalta: [email protected] / 0503419218.

#LI-remote

 

 

Apply for this Job

* Required
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *
ErrorError in field.