Kokenut julkipilviasiantuntija - liity yhteisöömme

Sijainti

Finland

Haluatko päästä rakentamaan asiakkaille pilviympäristöjä ja haastamaan osaamistasi vaihtelevissa asiakasprojekteissa? Suunnitellaan yhdessä seuraava roolisi 

Hae

Etsimme monialaiseen ja välittävään yhteisöömme pilviasiantuntijoita työskentelemään osana projektitiimiä vaihtelevissa asiakasprojekteissa. Solitan Cloud Platforms on reilun 70 asiantuntijan liiketoimintayksikkö, jota leimaa tiivis yhteishenki sekä solitalainen rentous, rohkeus, välittäminen ja intohimo. Lue Cloudin kulttuurista lisää Cloud Manifestosta

Osaamisestasi ja toiveistasi riippuen rakennamme sinulle roolin, jossa pääset rakentamaan asiakkaillemme pilviympäristöjä monipuolisissa julkipilviprojekteissa osana projektitiimiä.

Työskentelemme monipuolisten pilviprojektien parissa

Tyypillisin julkipilviprojektimme sisältää Azure-/AWS-/Google Cloud- tekemisen lisäksi myös muuta Solitan tarjoamaa kuten sovelluskehitykseen tai dataan liittyvää työtä. Cloud-lähtöiset projektimme ovat tyypillisesti asiakkaalle tehtäviä pilvikonsultointihankkeita, pilvimigraatioprojekteja ja Managed Cloud -haltuunottoprojekteja. Asiakkaamme ovat sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta ja olemme tehneet yhteistyötä esimerkiksi Lowellin, eduskunnan ja Traffic Management Finlandin kanssa.

Olemme lanseeranneet hallitun pilven palvelukonseptin, Solita Cloudbloxin, jonka parissa moni pilviasiantuntijamme työskentelee. Cloudblox-tarjoomaamme kuuluu pilvipalveluihin liittyvä kapasiteetti, ylläpito ja hallinta sekä raportointi, analytiikka ja DevOps-asiantuntemus. 

Muun muassa näitä asioita asiantuntijamme arvostavat meillä:

 • Meillä voit työskennellä joko toimistolla, hybridinä tai täysin etänä.
 • Meillä saat ympärillesi itseäsi fiksumpia työkavereita. 
 • Tekemistämme leimaa jatkuva kehittäminen. Osaamisesi kehittyy asiakasprojektien lisäksi esimerkiksi Solita Growth Academyn kautta, ja tietoa vaihdetaan myös aktiivisesti tiimien sisällä.
 • Olemme saaneet AWS MSP- ja Microsoft Azure Expert MSP-sertifikaatit. Lisäksi saimme AWS Migration Competency -tunnustuksen ensimmäisenä Pohjoismaissa.

Tarjoamme sinulle

 • Käytössäsi on kattavat työsuhde-edut – Saat vapaasti valita omat työvälineesi tykkäät sitten PC läppäristä Linuxilla/Windowsilla tai luotat Applen läppäreihin. Sama vapaus pätee myös puhelimiin! Keskellä työpäivää pääset rentoutumaan hieronnan parissa. In-house coachimme tukee henkistä hyvinvointiasi. Lisäksi meillä on lukuisia harrastuskerhoja, kuntosalit Helsingissä ja Tampereella, kulttuuri-/liikuntaetu, lounasetu, laaja työterveyshuolto sekä paljon kaikkea muuta!
 • Projektista riippuen olet mukana myös tuotteistetun pilven hallintapalvelun tuotekehityksessä
 • Saat paljon luottamusta, vapautta ja vastuuta oman työsi toteuttamiseen. Meillä sinun ei tarvitse valita uran ja perhe-elämän välillä  
 • Sopivan kokoisen kotitiimin ja laadukkaat esihenkilöpalvelut

Näitä asioita toivomme sinulta 

 • Sinulla on kokemusta järjestelmien suunnittelusta julkipilveen (Azure, AWS, GCP) ja haluat kehittää osaamistasi koko ajan. 
 • Ympäristöihin liittyvä sisäinen konsultointi ja projektitiimien tukeminen on sinulle tuttua.
 • Arvomme välittäminen, rentous, intohimo ja rohkeus eivät tunnu sinusta vain sanahelinältä. 
 • Sinulla on kykyä kantaa vastuuta ja johtaa omaa työtäsi sekä pyytää apua aina tarvittaessa.
 • Teknisen osaamisen ohella tarvitset arjessa sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Jokainen asiantuntijamme toimii yhteistyössä muun Cloud-tiimin, sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien sekä asiakkaidemme kanssa.

 

Juteltaisiinko enemmän? 

Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi alla olevan lomakkeen kautta. Rekrytointiprosessimme koostuu yleensä kahdesta tapaamisesta, joissa pääset juttelemaan People Leadiemme sekä pilviasiantuntijoiden kanssa. Halutessasi lisätietoja kulttuurista ja työyhteisöstä saat Sailalta: [email protected] / 0503210343.