Ketteryysvalmentaja

Location

Finland

Etsimme Solitalle uusia ketteryysvalmentajia. Voit olla joko valmentajaurasi alussa oleva ja ensisijaisesti tiimien valmentamiseen keskittyvä (Agile Team Coach) tai jo kokenut konkari, joka navigoi sujuvasti laajempia muutoksia 

Apply

Millaista työtä olisi tarjolla?

 • Asiakasorganisaatioiden sekä siellä työskentelevien hankkeiden, tiimien ja yksilöiden valmennusta ketteryyteen
 • Koulutusten suunnittelua ja pitämistä osana edellä mainittuja valmennuksia tai erillisinä koulutuksina
 • Retrospektiivien, liftoffien tai muiden tilaisuuksien fasilitointia
 • Myyntityön tukemista

Riippuen omista mielenkiinnon kohteistasi tehtäväpalettia voidaan painottaa ja räätälöidä hyvinkin paljon. Tueksesi saat kokeneen valmentajien tiimin.

Asioita, jotka tekevät tästä työstä hienoa  

 • Ville, Marko, Mika, Arto, Tuomas, Lauri, Sini, Pekka, Mikko ja Melanie eli meidän oma jengi. Paljon kokemusta, monipuolista osaamista, loistavia tyyppejä! Teemme paljon töitä yhdessä eri muodoissa, esimerkiksi parityötä asiakasprojektissa ja tarjoustyössä. Tiimimme asiakashankinnasta ja tuloksesta vastaamme hyvin pitkälle me itse. 
 • Oman tiimin lisäksi saat ympärillesi ketteryydestä innostuneet ohjelmistokehityksen, palvelumuotoilun, analytiikan, strategiakonsultoinnin ja projektinhallinnan ammattilaiset. Meiltä löydät aina kollegoita, joiden kanssa sparrailla ja joiden kanssa pääset takuulla kehittämään osaamistasi haluamiisi suuntiin. 
 • Laaja ja erittäin monipuolinen asiakaskunta. Säännöllisin väliajoin tarjoutuu erittäin haastavia asiakastoimeksiantoja, joissa pääsee testaamaan oman osaamisen rajoja. 
 • Työn vaikutuksista ollaan aidosti kiinnostuneita paitsi tiimissä myös Solitalla yleensä. Emme tee mitään vain siksi, että asiakas pyytää, vaan yritämme aidosti haastaa ja kehittyä samalla itsekin. 

 

Mitä odotamme sinulta: 

 • Vahvaa näkemystä ja kokemusta Lean- ja Agile-käytännöistä ja niiden soveltamisesta tosielämän palvelukehityksessä, ei vain teoriassa.
 • Ihmislähtöisen valmennuksen taitoja, koska muutoksessa prosessit ja työkalut ovat vain toinen puoli kolikkoa.
 • Erinomaisia fasilitointitaitoja. Suunnittelet ja toteutat erilaajuisia kokonaisuuksia aina yksittäisistä sparrailusessioista laajoihin tiimi- ja organisaatiovalmennuksiin niin paikan päällä kuin tarvittaessa etänä.
 • Sinulla on hyvä itsetuntemus ja taito lukea sosiaalisia tilanteita.

Eduksi lasketaan myös:

 • Hallitset kokemukselliset opetustekniikat ja sinulla on kokemusta valmentamisesta ja mentoroinnista
 • Sinulle on luontevaa toimia asiakasrajapinnassa jo myyntivaiheesta alkaen.

Jos tunnistit itsesi ainakin suurimmasta osasta yllä olevista kohdista, haluaisimme kuulla sinusta lisää. 

Olemme joustavia työn sijainnin suhteen, mutta asiakastapaamiset sijoittuvat useimmiten pääkaupunkiseudulle. Toki tällä hetkellä korona-epidemiasta johtuen teemme töitä pääosin etänä, mikä tuo työn tekemiselle oman lisämausteensa. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tiiminvetäjältä Villeltä p. 050 428 2046 / ville.marjusaari@solita.fi / LinkedIn.

Lisätietoja Solitasta työpaikkana voit kysyä Elinalta p. 050 486 9482 / elina.piipponen@solita.fi /LinkedIn

Miten haen Agile Coachiksi Solitalle? 

Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja mikä sai sinut innostumaan tästä tehtävästä. Lähetä itsesi näköinen yhteydenotto 5.11.2021 mennessä. 

Vastaamme jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti ja potentiaalisimmat hakijat jututamme lähtökohtaisesti etänä tapahtuvassa haastattelussa. Rekrytoinnin aikana pääset tapaamaan myös tulevia tiimikavereitasi. Etsimme ensisijaisesti oikeaa henkilöä ja molemminpuolista matchia, joten työsuhteen aloituksesta voidaan sopia joustavasti.