Järjestelmäasiantuntijasta julkipilviosaajaksi?

Sijainti

Finland

Onko sinulla kokemusta projektitoimituksista ja haluatko kasvaa julkipilviasiantuntijana? 

Hae

Etsimme nyt uusia työkavereita joukkoomme vahvistamaan tiimiä, jonka jäsenet osallistuvat erilaisiin projektitoimituksiin. Projekteissamme rakennamme asiakkaillemme erilaisia julkipilvialustoja ja toteutamme julkipilven hallintaa. Monimuotoiseen joukkoomme voit tulla omana itsenäsi – tärkeintä on tahto sukeltaa syvemmälle AWS:n, Azuren tai GCP:n maailmaan. 

Mitä pääset meillä tekemään ja millaisessa porukassa?

Solitalla pääset pöhinän sijaan heti kiinni oikeisiin töihin ja haastamaan osaamistasi vaihtelevissa asiakasprojekteissa. “Kotipesänäsi” toimii noin 60 hengen Cloud-yhteisö, joka on monimuotoinen ja -taustainen joukko mm. Cloud Service Specialisteja, Cloud Advisoreita, Service Desk-asiantuntijoita ja tietoturva-asiantuntijoita. Asiakkaisiimme voit tutustua täällä ja lisäksi palvelemme sisäisesti muita solitalaisia.

Hyvän yhteishengen omaava tiimi pitää huolen siitä, että yksin ei tarvitse jäädä ja työnteko voi olla jopa hauskaa! Räätälöimme sinulle sopivan roolin kokemuksesi ja tahtotilasi perusteella. Projektitoimituksissa toimit pilviasiantuntijana esimerkiksi ohjelmistokehitys- tai dataprojektissa osana muuta projektitiimiä, jolloin suunnittelet ja rakennat ylläpidettäviä järjestelmiä eri alustoille. Työssäsi käytät erilaisia infrakoodityökaluja, esimerkiksi Terraformia ja Cloudformationia.

Ensimmäisten työviikkojen aikana pääset mukaan kattavaan perehdytykseen, jossa tutustut Solitan ja oman tiimisi toimintaan ja ihmisiin. Saadaksesi hyvän startin meillä osallistut asiakastyöhön, jossa tukenasi on kokeneempia tiimikavereita. Pääset tutustumaan tiimin toimintamalleihin ja työkaluihin turvallisessa ympäristössä.

Solitalla oppimista tapahtuu monissa eri väylissä. Asiakasprojekteissa oppiminen on yksi keskeisimpiä tapoja päästä kärryille uusimmista teknologioista ja opeista. Pääset syventämään omaa rooliasi asiantuntijana Solita Growth Academyssa. Lue blogistamme lisää siitä, miksi meitä kiinnostaa se mitä voit oppia.

Meillä saat paljon vapautta ja vastuuta oman työsi toteuttamiseen. Meillä sinun ei tarvitse valita uran ja perhe-elämän välillä ja tarjoamme kattavan tukipaketin arkeasi helpottamaan. Solitalla työskentelyssä ihmiset arvostavat muun muassa laadukasta People Lead-työtä, järkevän kokoisia tiimejä, mahdollisuutta vaikuttaa omaan resursointiin sekä joustavuutta.

Tutustu tulevien tiimikavereidesi oivalluksiin ja oppeihin blogissamme cloud.solita.fi.

Teemun kokemuksia Solitalla

Teemu Kujala aloitti Junior Cloud Service Specialistina Tampereella huhtikuussa 2020.

Kiinnostus heräsi huomatessani pilviosaamisen nousevan esiin yhä useammassa IT-sektorin työpaikkailmoituksessa, joten aloin omatoimisesti tutustumaan pilvialustoihin ja siihen liittyvään tekemiseen. Cloud-tiimissä ei aloittaessani ollut juuri muita junior-profiilin tekijöitä, joten aloitus oli tietysti jännittävää. Minut otettiin kuitenkin Solitalla vastaan hyvin avoimesti ja koen päässeeni nopeasti osaksi asiantuntevaa tiimiä. Pääsin heti alkuvaiheessa tutustumaan työkaluihin ja -tapoihin harjoitustyön parissa ja sain myös mahdollisuuden osallistua Azure-koulutukseen, jonka pohjalta suoritin kesällä myös sertifioinnin. Projektitekemisen myötä oma tekninen osaaminen on ollut jatkuvassa kehityksessä. Jos pilvitekeminen kiinnostaa, on aikaisempaa kokemusta tärkeämpää mielestäni aito halu oppia ja kehittyä. Pilvisektori on hyvin laaja ja erilaisia osaamisalueita on paljon, joten tarjolla on monenlaisia urapolkuja eritaustaisille tekijöille.

Seuraavien asioiden hallitseminen antaa hyvät valmiudet menestyä meillä:

  • Nälkä oppia uutta, heittäytymiskyky ja tiimityöhenkinen asenne. Suhtaudumme työhön intohimolla huumoria unohtamatta. Paiskimme töitä yhdessä muiden solitalaisten, kumppaniyritysten ja asiakkaan työntekijöiden kanssa yhteen hiileen puhaltaen.
  • Vahvaa onprem-infraosaamista tai perustason julkipilviosaamista yhdestä tai useammasta julkipilvestä (Azure, AWS, GCP). Sinulla voi olla kokemusta esimerkiksi virtualisointi- ja konttiympäristöistä sekä palvelimista. Lisäksi tekninen syväosaaminen esimerkiksi verkoista, tietokannoista ja automatisoinnista on eduksesi. 
  • Motivaatiota työskennellä asiakasprojekteissa toteuttajana. Jos olet toteuttanut esimerkiksi omia harrasteprojektejasi, ei siitä tietenkään haittaakaan ole! Muodollista pätevyyttä enemmän meidät vakuuttaa osaaminen, joka on voinut karttua työn lisäksi harrastuksissa tai kursseilla.

Hae töihin Solitalle

Haluamme kuulla sinusta viimeistään 25.11. Voit halutessasi kertoa vapaamuotoisesti itsestäsi ja osaamisestasi tai liitä mukaan vaikka vain CV:si tai Linkedin-profiilisi. Olemme joustavia työntekopaikan suhteen ja työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Palkkasi neuvotellaan palkkatoiveesi ja työkokemuksesi mukaisesti.

Kysymyksiä? Jutellaan lisää!

  • Lisätietoja voit kysyä Cloud-osaamisalueen rekrytoijalta Sailalta 050 3210 343 / saila.karonen@solita.fi.