Open position

Integraatiokonsultti (MuleSoft & Apache Camel)

Solitan Connected Data -yksikkö koostuu Suomessa melkein 400:sta data- ja integraatio-osaajasta. Kasvumme myötä haemme lisää integraatiokonsultteja työskentelemään eri toimialojen projekteihin.

Millaista integraatiokonsultin arki on Solitalla?

Integraatiokonsultin rooli on monipuolinen ja pääsisit työskentelemään seuraavien asioiden parissa:

 • Työskentely moderneilla API- ja integraatioalustoilla, kuten MuleSoft, Apache Camel & Azure
 • API-suunnittelu ja toteutus, API-hallintaratkaisut
 • Reaaliaikaisten ja ajastettujen integraatioiden kehittäminen
 • Virheenkäsittely ja valvonta/monitorointi
 • Mahdollisuus osallistua integraatiomäärittelyihin ja arkkitehtuurityöhön
 • Yhteistyö sekä asiakkaiden että mahdollisten kolmansien osapuolien kanssa
 • Tiedon jakaminen ja mentorointi 

Käyttämämme työkalut sisältävät sekä kaupallisia integraatioalustoja että avoimen lähdekoodin integraatiokehyksiä/työkaluja. Lisäksi julkisten pilvialustojen eri komponenttien käyttö ja hyödyntäminen kuuluu työnkuvaamme. Integraatiokehityksessä hyödynnämme samoja tukityökaluja ja kehitysmenetelmiä kuin yleisessä ohjelmistokehityksessä.

Kanssamme pääset työskentelemään erilaisissa projekteissa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Esimerkiksi metsäkoneyhtiö Ponsse halusi optimoida toimintaansa ja lisätä palvelumyyntiä. Rakensimme Ponsselle modernin pilvipohjaisen data-alustan ja integraatiot useisiin tietolähteisiin.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme aiempaa kokemusta integraatioista, mutta kaikkea ei tarvitse hallita, sillä kanssamme pääset oppimaan uusia teknologioita! 

 • Käytännön kokemusta jonkin Solitan integraatio- ja API-teknologioiden käytöstä: MuleSoft, Apache Camel, Azure Logic Apps & API Management tai Intersystems
 • Arvostamme myös yleistä integraatiotoimialan osaamista ja käytännön kokemusta muista integraatio- ja API-hallintatyökaluista
 • Kykyä ymmärtää liiketoimintaa ja siihen liittyviä syitä ja seurauksia
 • Halua löytää teknisiä, toiminnallisia ja kestäviä ratkaisuja ongelmiin
 • Ohjelmointikokemuksesta on suurta etua
 • Yleisimpien teknisten kommunikointiprotokollien ja sanomastandardien tuntemusta

Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme kokemusta projektityöstä ja konsultoinnista asiakasrajapinnassa, mutta opit kaiken tekemällä. Tärkeintä on halusi kehittää osaamistasi jatkuvasti kehittyvän IT-alan mukana.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja edetä pitkäjänteisesti toivomallasi urapolulla.
 • Välittämistä, luottamusta, vapautta ja vastuuta. Monimuotoisessa yhteisössämme voit olla oma itsesi.
 • Joustavan työn: Me Solitalla ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ, ja meillä osaajat saavat esimerkiksi vapaasti valita milloin ja mistä työskentelevät. 
 • Kiinteä kuukausipalkkamallimme tukee osaamisen kehittämistä, yhdessä tekemistä ja toinen toistemme auttamista. 
 • Loistavat edut: saat valita laitteesi (PC Windowsilla/Linuxilla tai Applen Mac sekä haluamasi puhelin), käytössäsi on erittäin laaja työterveys, pääset halutessasi rentoutumaan hierontaan, saat käyttöösi kattavat ja joustavat Edenred-edut aina lounaista hammaslääkäriin, voit hyödyntää pyöräetuamme, keskustella in-house coachiemme kanssa ja lisäksi eduistamme löytyy myös kuntosali (Tre & Hki), vapaa-ajan tapaturmavakuutus, mahdollisuus lastenhoitajaan kipeälle lapselle ja paljon muuta! 

Kiinnostuitko?

Meistä olisi mahtavaa kuulla sinusta! Lähetä meille CV:si tai LinkedIni-profiilisi ja olemme sinuun yhteydessä pian. Jos haluat myös avata omia toiveitasi enemmän jo tässä vaiheessa, voit lisäksi kertoa niistä vapaamuotoisesti. 

Saat meihin helposti yhteyden LinkedIn:n kautta: Janne Eloranta (Connectivity Cell Lead) ja Suvi Ohtonen (Talent Acquisition Manager). Jos mieluummin lähetät sähköpostia, osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi (at)solita.fi

Huomioithan, että kesälomat heinä- ja elokuussa aiheuttavat viivettä hakemusten käsittelyyn, mutta pyrimme käsittelemään niitä jo hakuaikana.

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *

By submitting application, I understand that my personal data will be used by Solita Group to manage the recruitment process and evaluate my suitability for employment.

Read more about Solita’s data protection practices in recruitment context.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.