Integraatioasiantuntija ylläpitotehtäviin

Sijainti

Finland

Etsimme nyt joukkoomme vahvaa ylläpitokokemusta omaavaa Integraatioasiantuntijaa vahvistamaan tiimiämme. Monimuotoiseen joukkoomme voit tulla omana itsenäsi - toivomme sinulta kuitenkin jonkinlaista kokemusta integraatioiden toteutustyöstä ja ylläpitotehtävistä. 

Hae

Mitä pääset meillä tekemään ja millaisessa porukassa?

Integraatioiden ylläpitoroolissa työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista muutoksista haastaviin ongelman selvityksiin ja sisäiseen kehitystyöhön. Ylläpidämme asiakkaidemme integraatioympäristöjä ja -liittymiä. Suurin osa palveluista on toimistoajan palveluita, mutta mukaan mahtuu myös 24/7-palveluita. Ylläpitopalvelut liittyvät Solitan rakentamiin ja kehittämiin integraatioympäristöihin, joissa käytetään teknologioina lähinnä MuleSoftia, Boomia ja Azurea.

Suomessa tukenasi on noin 70 hengen integraatioasiantuntijan tiimi. Tässä roolissa työskentelet läheisessä yhteistyössä kehittäjien, arkkitehtien ja asiakkaan kanssa. Projektimme ovat luonteeltaan yhteiskunnallisesti merkittäviä ja olemme rakentaneet palveluita, jotka vaikuttavat kaikkien suomalaisten elämään. Teemme aikaa kestäviä ratkaisuja, jotta yhteiskuntamme ja sen organisaatiot pyörivät sujuvasti – luomme merkittäviä integraatioratkaisuja niin julkishallinnon orgnisaatioille kuin pörssiyhtiöille. Pääteknologiana voi olla esimerkiksi Dell Boomi tai MuleSoft. Integraatioasiantuntijana ylläpitotehtävissä olet avainasemassa takaamassa asiakkaan liiketoimintakriittisiä toimintoja tai yhteiskunnan kriittisiä toimintoja.

Ylläpitotehtävissä työ tapahtuu pääosin klo 8-16 välillä. Tässä roolissa sinulla on kuitenkin myös mahdollisuus toimistoaikojen ulkopuoliseen työhön, aina 24/7 päivystykseen asti. Etätyöt ovat meillä arkipäivää ja tässä roolissa emme edellytä sinun istuvan asiakkaan toimitiloissa tai turvatiloissa.

Mitä odotamme tulevalta työkaveriltamme?

 • Kokemusta ylläpitotöistä ja jatkuvista palveluista integraatioiden parissa
 • Kokemusta häiriötilanteiden selvittelystä ja ymmärrystä ylläpitotyöstä verrattuna kehitystyöhön
 • Kokemusta integraatioalustoista – erityisesti MuleSoft tai Dell Boomi sekä open source -integraatiotyökalujen osaaminen on eduksi
 • Kokemusta ympäristöistä alustatasolta lähtien ja tietokanta osaamista, esim. DB2, MySQL, PostgreSQL, sekä jonoratkaisuista, esim. Artemis, ActiveMQ, OpenMQ
 • Azuren integraatiopalveluiden (Logic Apps, API Management, Service Bus, Functions) osaaminen on eduksi
 • Arkkitehtuuritason ymmärrystä sekä build- ja asennusautomaatio (CI/CD) osaamista 
 • Aitoa halua työskennellä jatkuvien palveluiden parissa: Työ ei ole pelkkää integraatiokehitystä vaan sisältää myös jatkuvaa ylläpitoa, erilaisiin alustapäivityksiin osallistumista sekä muiden osapuolten tukemista
 • Kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta – kyky tukea asiakasta integraatioihin liittyvissä päätöksissä
 • Kokemusta monitoimittajaympäristössä toimimisesta
 • Ymmärrystä ITIL prosesseista ja kokemusta moderneista tiketöinti systeemeistä, kuten ServiceNow tai Jira
 • Sujuvaa suomenkielen taitoa

Kiinnostuitko? 

CV tai LinkedIn-profiili riittää hyvin keskustelun aloittamiseen. Arvostamme kuitenkin myös vapaamuotoista hakemusta, jossa kuvaat mitä asioita osaat ja millaisesta työstä unelmoit. 

Jos haluat kuulla lisää projekteistamme, teknologioistamme tai kulttuuristamme, Janne Eloranta, Connectivity-solun vetäjä, vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse +358 50 594 8839.