Integraatioasiantuntija

Sijainti

Finland

Integraatio- ja API-ratkaisuihin erikoistunut tiimimme hakee uusia osaajia Helsinkiin, Tampereelle, Lahteen, Turkuun tai Ouluun. Liity osaksi kasvutarinaamme! 

Hae

Integraatioasiantuntijana kehität, konsultoit ja ylläpidät asiakkaidemme kriittisiä järjestelmiä. Olet mukana kaikissa projektin työvaiheissa määrittelystä tekniseen toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon asti. Roolissasi ymmärrät asiakkaan liiketoimintatason vaatimukset sekä datan ja järjestelmien integroitavuuden tekniset tarpeet ja osaat tulkata ne toimiviksi ratkaisuiksi. Oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan saat myös itse vaikuttaa siihen, millaiseksi roolisi meillä lopulta muodostuu ja minkä teknologioiden parissa työskentelet. Lue blogistamme asiantuntijamme Ritvan kokemuksia pilvi-integraatioprojekteista ja osaamisen kehittymisestä Solitalla.

Tarjoamme mielekästä tekemistä ja hyvän tiimin
Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistä noin 100 hengen integraatio- ja API-ratkaisuihin keskittyvää yhteisöä. Työskentelet yhdessä solitalaisten ja kumppaniyritystemme osaajien sekä tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Haluamme tehdä aidosti merkityksellisiä asioita. Integraatioissa tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä että, voimme teknologiavalinnoillamme edistää suuntaa johon maailma on menossa sekä parantaa asiakkaidemme edellytyksiä parempaan liiketoimintaan.

Pyrimme aina olemaan asiakasta edellä sekä liiketoimintaa tukevissa että teknologisissa ratkaisuehdotuksissa. Erilaiset asiakkaat ja projektit takaavat sen, että pääset tekemään monipuolisesti työtä integraatioiden parissa. Rakensimme esimerkiksi Ponsselle modernin pilvipohjaisen data-alustan ja integraatiot useisiin eri datalähteisiin ja olemme toteuttaneet L&T:lle uuden palveluväylän ja integraatioalustan, joista huolehdimme jatkuvana palveluna. Lue lisää integraatioratkaisuistamme.

Meillä pääset vaikuttamaan niihin teknologioihin ja työkaluihin, joilla työskentelet ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi laajasti omien toiveidesi mukaan. Olet sitten missä päin Suomea tahansa, tarjoamme sinulle tarvittavan tuen sekä työvälineet työsi tekemiseen.

Saat vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme, että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Vaikka suhtaudumme työhömme intohimolla, annamme arvoa myös vapaa-ajalle ja palautumiselle. Tarjoamme joustavuutta arkeen sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

Lue lisää Solitasta ja integraatiotekemisestä blogeistamme.

Mitä toivomme uudelta työkaverilta?
• Aiempaa kokemusta joistakin integraatiotyökaluista, esimerkiksi MuleSoft, Azure, Oracle, Camel, IBM, BizTalk tai Dell Boomi
• Innostut mahdollisuudesta päästä ratkaisemaan asiakkaan liiketoimintahaasteita teknisin keinoin ja pääset nopeasti samalle aaltopituudelle asiakkaan kanssa
• Haluat työskennellä monipuolisessa roolissa, jossa saat kehittää ja jakaa osaamistasi muille
• Sinulta löytyy solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan. 

Integration Specialist voi tulla tehtävään aiemman integraatioasiantuntija- tai -arkkitehtitaustan lisäksi esimerkiksi ohjelmistokehityksen eri rooleista, mutta huippukoodari sinun ei tarvitse olla! Eduksi on kokemus erilaisten työvaiheiden automatisoinnista ja julkipilvestä (AWS, Azure, GCP), mutta ei paineita, meillä pääset oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi.

Tule mukaan porukkaamme!
Lähetä meille vapaamuotoinen yhteydenottosi, niin jutellaan lisää. 

Jäikö jokin askarruttamaan?
• Kysy lisää tehtävästä Saila Lehtovaaralta numerosta 050 337 0917 tai saila.lehtovaara@solita.fi.
• Lisätietoja Solitan kulttuurista voit kysyä Saila Karoselta numerosta 050 321 0343 tai saila.karonen@solita.fi