Integraatio-osaajia terveyden ja hyvinvoinnin toimialan projekteihin

Sijainti

Finland

Oletko kiinnostunut terveys- ja hyvinvointialan palveluiden kehittämisestä? Etsimme yli 70 API- ja integraatioasiantuntijan yhteisöön integraatioasiantuntijoita ja -arkkitehtejä työskentelemään monipuolisissa asiakasprojekteissa. Voit työllistyä meillä Health-alueen hankkeisiin tai muille toimialoille projektitilanteestamme riippuen. 

Hae

Solita toimii ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin puolesta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme palveluita, joissa yhdistyy ihmisymmärrys ja älykäs teknologia: autamme yksilöitä, terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisia ja koko yhteiskuntaa luomaan parempaa arkea, tasa-arvoa, avoimuutta ja yhteistyötä. Luottamuksen osoitus laaja-alaista tekemistämme kohtaan on esimerkiksi Koronavilkku-mobiilisovelluksen ja Koronapassin lukijasovelluksen toteutukset. Lisäksi olemme Omaolon pitkäaikainen kehittäjäkumppani. 

Etsimme nyt uusia vahvistuksia terveyden ja hyvinvoinnin toimialalle rakentamaan parempia palveluita meille kaikille. Avoimia paikkoja on ympäri Suomen Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Lahdessa – tai missä sinulle on kulloinkin mielekkäintä työskennellä, vaikka kotoa käsin. Tulet työskentelemään yhdessä solitalaisen tiimin kanssa asiakasprojekteissa. Meillä saat itse vaikuttaa siihen millaisten projektien parissa työskentelet ja saat mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta – asioita, joilla on oikeasti merkitystä.

Taustasi ja osaamisesi mukaan voit työskennellä APIen ja integraatioiden parissa monipuolisessa roolissa. Integraatioasiantuntijana tai -arkkitehtinä työskentelet lähellä asiakkaan liiketoimintaprosesseja ja taustajärjestelmiä ratkaisten asiakkaan monipuolisia integraatiotarpeita. Tarkempi tehtäväkuvaus ja roolisi projektissa räätälöidään taitojesi ja toiveidesi mukaan. Tärkein integraatioteknologia projektissa voi olla esimerkiksi MuleSoft, Azure, Boomi, InterSystems tai Camel. 

Monet integraatioista, joiden parissa työskentelemme, liittyvät liiketoimintakriittisen datan hallintaan ja asiakkaamme ovat terveyden ja hyvinvoinnin toimialojen lisäksi muun muassa teollisuudesta ja liikenteestä. Suomessa Solitan integraatioyhteisöön kuuluu yli 70 asiantuntijaa ja rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa aikaa kestäviä ratkaisuja. Tutustu asiantuntijoidemme ajatuksiin blogissamme.

Integraatioasiantuntija, mitä odotamme sinulta?

  • Aikaisempaa kokemusta API- ja integraatioprojekteista ja kokemusta joistakin integraatiotyökaluista (esim. MuleSoft, Camel, InterSystems, Azuren integraatiopalvelut tai Boomi). Kokemus tietokannoista ja automaatiotyökaluista on eduksi. Saatat olla aiemmalta taustaltasi ohjelmistokehittäjä, joka etsii uusia haasteita.
  • Olet halukas kehittämään itseäsi jatkuvasti ja jakamaan osaamistasi muiden kanssa.
  • Nautit työskentelystä asiakkaiden kanssa ja haluat löytää teknisesti toimivia ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin.
  • Terveyden ja hyvinvoinnin toimialan projekteissa terveydenhuoltoalan standardien (esim. HL7) tuntemus on eduksi. 

Integraatioarkkitehti, mitä odotamme sinulta?

  • Vahvaa kokemusta integraatioteknologioista, -projekteista ja arkkitehtuureista. 
  • Pystyt esittämään ja tunnistamaan erilaisten teknisten ratkaisuiden tuoman lisäarvon ja rajoitteet sekä toimimaan senior-asiantuntijan roolissa projekteissa. 
  • Olet halukas kehittämään itseäsi jatkuvasti ja jakamaan osaamistasi muiden kanssa.

Kiinnostuitko?

Jos haluat mukaan rakentamaan terveys- ja hyvinvointialan tulevaisuutta, lähetä oheisen linkin kautta CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi 18.12.2022 mennessä. Voit myös laittaa viestiä integraatiorekrytoinneista vastaavalle rekrytoijalle Suville ([email protected]) ja jutellaan lisää Solitan tarjoamista uramahdollisuuksista. Kerro meille osaamisestasi ja löydetään yhdessä sinulle sopiva rooli APIen ja integraatioiden parissa!

Lisätietoja Solitan Health -toimialasta löydät täältä: Solita Health – Solita

Apply for this Job

* Required
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace .

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as
ErrorError in field.