Open position

Inside Sales Specialist

Inside Sales Specialist – Bli en del av vårt team!

Vi söker nu en Inside Sales till vår enhet Cloud & Connectivity – den enhet som ansvarar för att designa, utveckla och sätta upp integrationslösningar i molnmiljö.

Här är vad du kommer att göra:

I rollen som Inside Sales Specialist kommer du att vara en nyckelfigur i att identifiera och kvalificera leads samt initiera konversationer med potentiella kunder genom telefon- och e-mailkontakter. Du kommer även att stötta enheten genom marknadsföringsinitiativ och behärska användningen av HubSpot CRM för att analysera resultat och automatisera uppgifter. Samarbetet med utesäljare och andra teammedlemmar är avgörande för att säkerställa vår framgång, och du kommer att vara ansvarig för att rapportera och analysera försäljningsdata för att kontinuerligt förbättra våra insatser.

Vad söker vi hos en kandidat?

Vi söker en kollega som delar våra värderingar och kan trivas i vår inkluderande kultur. Utöver det generella sökandet efter självständiga, kreativa och analytiska individer, ser vi specifikt efter:

 • Dokumenterad erfarenhet av inside sales och CRM-system
 • Erfarenhet inom tech-tjänstesektorn
 • Digital marknadsföring är meriterande
 • En positiv inställning till tillväxt och förmåga att bygga starka relationer
 • Utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att arbeta effektivt i team
 • En passion för att uppnå resultat och förmåga att organisera och prioritera arbetsuppgifter

Vad vi erbjuder:

På Solita värdesätter vi starkt att skapa en arbetsplats och arbetskultur där våra medarbetare känner sig hemma. Vi strävar alltid efter att balansera vår passion för vårt arbete med tid för återhämtning och vila, och vi är stolta över vår community av kompetenta, vänliga och omtänksamma Solitarianer. Vi tror på kontinuerlig tillväxt och kunskapsdelning och ger dig verktyg för att göra detta. Vi tror också på en arbetsmiljö med låg hierarki och hög grad av autonomi, tillit och självledarskap.

Personer väljer Solita för att bli en del av en mångfaldig gemenskap av erfarna proffs och kontinuerliga lärare. Och människor stannar kvar av samma anledning. Hos Solita hittar du en lättsam arbetskultur där du kan vara dig själv och där människor tar hand om varandra. Vi erbjuder stöd till våra medarbetare både i arbetet och när livet händer, och vi vill se till att du har en bra balans mellan arbete och privatliv.

Du får även:  

Flexibilitet och autonomi för att utforma ditt arbete – läs mer om detta här! 

Konkurrenskraftig, fast lön i kombination med ett komplett förmånspaket bestående av exempelvis: 

 • 30 semesterdagar
 • Friday breakfasts, AWs och andra teamaktiviteter
 • Omfattande försäkringsskydd och möjlighet till pensionsavsättningar även under din föräldraledighet
 • Maxat friskvårdsbidrag
 • Bike leasing
 • Intern coach för att stötta ditt välbefinnande

Är du redo att göra skillnad? Anslut dig till Solita och bli en del av vår resa mot hållbar tillväxt och framgång med fokus på samhället!

Berätta om dig själv och dina önskemål så kan vi tillsammans ta reda på om vi passar ihop. Om du har några frågor kan kontakta rekryteringsansvarig, Sebastian på LinkedIn eller mail sebastian.laine(at)solita.se

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *

By submitting application, I understand that my personal data will be used by Solita Group to manage the recruitment process and evaluate my suitability for employment.

Read more about Solita’s data protection practices in recruitment context.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.