Hae asiantuntijaksi Solita Cloud Academyyn

Sijainti

Finland

Haluatko päästä rakentamaan asiakkaille pilviympäristöjä ja haastamaan osaamistasi vaihtelevissa asiakasprojekteissa? 

Hae

Julkipilvi-infrastruktuurin, pilvenhallinnan ja automatisoinnin osaajille on paljon kysyntää. Haluamme yhteistyökumppanimme Sovelto Eduhousen kanssa auttaa julkipilvestä kiinnostuneita IT-asiantuntijoita siirtymään perinteisemmistä työmuodoista kohti modernia alustatekemistä. Voit tutustua yleisesti Solita Academy -konseptiin täällä.

Me Solitalla työllistämme kyvykkäitä osaajia projekteihimme oppimaan julkipilven saloja ja toteuttamaan lähempää tarkastelua kestäviä ratkaisuja. Nyt olemme kehittäneet toimintaa pidemmälle ja haluamme kouluttaa IT-osaajamaailmaan uusia julkipilven ammattilaisia samalla työllistäen heidät Solitalle. Solita Cloud Platforms aloittaa yhteistyössä Sovelto Eduhousen kanssa Solita Cloud Academy -ohjelman tuleville Microsoft Azure -asiantuntijoille.

#azure #osaamiskiihdytys

Solita Cloud Academy on kolmen kuukauden palkallinen osaamiskiihdytys Azureen, pilviautomaatioon, Solitan toimintamalleihin ja tarvittaviin työkaluihin. Azuren osalta akatemialaiset käyvät ensimmäisen kolmen kuukauden aikana läpi Sovelto Eduhousen Azure arkkitehti –opintopolun, joka antaa hyvät perusvalmiudet asiakasprojekteihin siirtymiseen ja projektitiimin jäseninä oppimiseen. Samaan aikaan akatemialaiset käyvät läpi Solitan kuuluisan perehdytysohjelman sekä kouluttautuvat Solita CloudBlox -asiantuntijoiksi. Solita CloudBlox -asiantuntijana pääset rakentamaan, optimoimaan ja kehittämään moderneilla automaatiotyökaluilla turvallista ja kustannustehokasta pilvialustaa esimerkiksi Azuren päälle. Tutustu Solita CloudBloxiin!

Kolmen kuukauden mittaisen ohjelman jälkeen asiantuntijat pääsevät modernin infrastruktuurityön ytimeen: arkkitehtuuri muodostuu erilaisista PaaS/SaaS/FaaS-komponenteista ja se toteutetaan infrakoodia kirjoittamalla, joka tallennetaan versionhallintaan ja ajetaan automatisoitujen CI/CD-putkien läpi tuotantokoodiksi asti. 

Valtaosa asiantuntijoistamme työskentelee Solita CloudBlox -palvelutuotteen parissa rakentaen asiakkaillemme hallittuja julkipilviratkaisuja. Solita Cloud Academyssa meidän omat toimintamallimme tulevat Azure-opiskelun rinnalla tutuiksi.

Onko Solita Cloud Academy minulle sopiva?

Solita Cloud Academy on kuin tehty Sinulle, jos löydät itsesi vähintään kahdessa seuraavista väitteistä:

  • Azuren infrastruktuuripalvelut ja erityisesti PaaS/SaaS-palvelut kiinnostavat sinua.
  • IT on sinulle tuttu ympäristö, mutta et ole syystä tai toisesta päässyt kerryttämään julkipilvikokemusta. Olet toiminut useamman vuoden esimerkiksi järjestelmäasiantuntijana tai ohjelmistosuunnittelijana ja tunnet IT-infran eli verkot, tallennuksen, käyttöjärjestelmät ja tietoturvan vähintään perustasolla joko töiden tai harrastuneisuutesi kautta.
  • Olet työskennellyt asiantuntijana erilaisissa projekteissa. Tarinasi on erityisen kiinnostava, jos olet työskennellyt asiakasrajapinnassa toimittajien puolella.
  • Uskot, että automatisointi on avain menestykseen. Olet skriptannut tai käyttänyt Terraformia tai vähintäänkin kuullut sen hyödyistä. Versionhallintatyöskentely on Sinulle tuttua joko koodien tai konffien tallennuksessa.
  • Projektimme edellyttävät sujuvaa suomen kieltä.

Mikäli olet jo kokeneempi pilviasiantuntija, suosittelemme suoraa hakemusta Solitan pilviasiantuntijaksi.

Juteltaisiinko enemmän? 

Haku on nyt auki elokuussa ja syyskuussa alkaviin Solita Cloud Academyihin. Vastaanotamme hakemuksia jatkuvasti. Solita Cloud Academyyn haet täyttämällä tietosi ja lisäämällä CV:si tai linkin LinkedIn profiiliisi tällä sivulla olevalla lomakkeella ja vastaamalla neljään hakulomakkeessa olevaan kysymykseen.

Kutsumme osan Solita Cloud Academyyn hakeneista videohaastatteluun, jonka jälkeen rekrytointiprosessimme jatkuu yhdellä tapaamisella ja soveltuvuusarvioinnilla. Näissä tilanteissa pääset juttelemaan People Leadiemme sekä pilviasiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja akatemiasta, kulttuurista ja työyhteisöstä saat Cloudin People Leadilta Laurilta. Jätä Laurille soittopyyntö tekstiviestillä numeroon 050-5766353. Voit myös lähettää viestin sähköpostiin tai LinkedInin kautta.

Apply for this Job

* Required
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *
ErrorError in field.