Open position

Devaajasta pilviasiantuntijaksi

Haluatko päästä rakentamaan asiakkaille pilviympäristöjä ja haastamaan osaamistasi vaihtelevissa asiakasprojekteissa?

Haluatko kurkistaa pellin alle? Oletko nykyprojekteissasi päässyt altistumaan Amazonin, Microsoftin tai Googlen julkipilviratkaisuihin. Ehkä devannut niiden päälle uusia ratkaisuja luomalla pilvinatiiveja arkkitehtuureja ja käyttämällä julkipilven työkaluja esimerkiksi palveluvalvonnan tukena? Olet saattanut myös viettää unettomia öitä miettien, miten oma julkipilviympäristönne olisi mahdollisimman tietoturvallinen ja kustannustehokas. Mahdollisesti pilvialustan on toimittanut käyttöönne joku muu ja mietit, mitä vaaditaan, jotta edellämainittujen asioiden lisäksi saavutetaan mahdollisimman huikea devaajakokemus (developer experience)?

Jos urakäännös kohti pilviasiantuntijuutta voisi olla Sinun Juttusi, niin me Solita Cloud Platformsissa voimme auttaa. Olemme halukkaita työllistämään toimitusprojekteja nähneitä ja paljon kokeneita devaajia muuntokouluttautumaan Cloud- tai Platform Engineereiksi ja työllistymään meidän projekteihimme.

Tarjoamme Sinulle:

  • Personoidun opintopolun ja valmennuksen devaajasta pilviasiantuntijaksi
  • Palkallista aikaa opiskeluun ja osaamisesi syventämiseen erilaisilla harjoitustöillä
  • Kiinnostavia ja taustallesi soveltuvia rooleja erilaisissa asiakasprojekteissa.

Odotamme Sinulta:

  • Useamman vuoden kokemusta asiantuntijaroolissa toimitusprojekteista
  • Vakavaa kiinnostusta IT-infraan kuten IP-verkkoihin ja web-palveluiden toimintamekaniikkaan
  • Kokemusta koodin ja konffien nykyaikaisesta käsittelystä ja versionhallinnasta
  • Kykyä oppia ja omaksua uusia kokonaisuuksia ja työtapoja.

Tehtävä on vaativa, mutta ei mahdoton ja tarjoamme parhaan mahdollisen tuen Suomen ihmisläheisimmässä työyhteisössä. Meidän pilviasiantuntijamme eivät naksuttele portaaleja tai käytä aikaa kirjautumalla yksittäisille palvelimille. Meillä on modernit työtavat ja työkalut, pyrimme automatisoimaan kaiken. Luomamme arkkitehtuurit muodostuvat erilaisista PaaS/SaaS/FaaS-komponenteista ja ne toteutetaan infrakoodia kirjoittamalla, joka tallennetaan versionhallintaan ja ajetaan automatisoitujen CI/CD-putkien läpi tuotantoon ajettavaksi infrakoodiksi asti. Cloud- tai Platform Engineerinä Solitalla pääset rakentamaan, optimoimaan ja kehittämään moderneilla automaatiotyökaluilla turvallista ja kustannustehokasta pilvialustaa esimerkiksi Azuren päälle. Tutustu Solita CloudBloxiin!

Projekteissamme edellytetään sujuvaa suomen kielen puhe- ja kirjoitustaitoa.

Juteltaisiinko enemmän? 

Pilviasiantuntijapolulle haet täyttämällä tietosi ja lisäämällä CV:si tai linkin LinkedIn-profiiliisi tällä sivulla olevalla lomakkeella ja vastaamalla neljään hakulomakkeessa olevaan kysymykseen suomeksi. Lisätietoja antaa Lauri Siljander ([email protected], 050 576 6353).

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.