Devaajasta integraatioasiantuntijaksi

Sijainti

Finland

Oletko ohjelmistokehittäjä ja haluaisit päästä keskittymään integraatioiden maailmaan? 

Hae

Etsimme nyt uusia tiimikavereita vahvistamaan API- ja integraatiotiimejämme ja ohjelmointitausta on näissä töissä eduksi! 

Solitan integraatioasiantuntijana teet monipuolisia suunnittelu-, kehitys-, konsultointi- ja ylläpitotehtäviä. Sinun tehtävänäsi on rakentaa APIt ja integraatiot, joilla datasta saadaan irti maksimaalinen arvo ja järjestelmät toimimaan tehokkaasti yhteen. Pyrimme aina olemaan asiakasta edellä sekä liiketoimintaa tukevissa että teknologisissa ratkaisuehdotuksissa. 

Asiakkuuksissamme on kysyntää tällä hetkellä erityisesti MuleSoft-integraatioteknologian ja avoimen lähdekoodin Apache Camel -integraatiokehyksen osaamiselle. Projekteissamme on käytössä myös esimerkiksi Dell Boomi ja Azuren eri integraatioteknologiat. 

Lue blogistamme peliohjelmointitaustaisen Akun kokemuksista integraatioasiantuntijana ja miksi devaajan kannattaisi harkita uraa integraatioiden parissa. Aku kertoo myös, mikä on hänen mielestään olennaisin ero devauksen ja integraatiotyöskentelyn välillä. 

Solitan integraatioasiantuntijan teknologiastack

  • Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnista (esim. Java, C#), API-rajapinnoista, tietokannoista ja versionhallinnan työkaluista. Tunnet ketterän kehityksen periaatteet, osaat dokumentoida omat tekemisesi ja suunnitella koodisi helposti testattavaksi. 
  • Haluat oppia miten integraatioita tehdään modernilla tavalla. Olet nopea oppimaan ja sinulla on valmius ottaa uusia teknologioita haltuun, koska teknologiat vaihtelevat meillä eri projekteissa. 
  • Julkipilviosaaminen (esim. Azure) ja konttiteknologioiden tuntemus tekee meidät iloiseksi. Kokemus liiketoimintajärjestelmistä ja järjestelmien ylläpidosta on eduksi. 

Esimerkkejä tekemistämme projekteista

Asiakkaamme ovat useilta eri toimialoilta sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Monet projekteistamme ovat yhteiskunnallisesti merkittäviä ja olemme rakentaneet palveluita, jotka vaikuttavat kaikkien suomalaisten elämään. Teemme aikaa kestäviä ratkaisuja.

Meillä pääset vaikuttamaan niihin teknologioihin ja työkaluihin, joilla työskentelet ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi laajasti omien toiveidesi mukaan. Olet sitten missä päin Suomea tahansa, tarjoamme sinulle tarvittavan tuen sekä työvälineet työsi tekemiseen.

Saat vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme, että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Vaikka suhtaudumme työhömme intohimolla, annamme arvoa myös vapaa-ajalle ja palautumiselle. Tarjoamme joustavuutta arkeen sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

Lue lisää Solitasta ja integraatiotekemisestä blogeistamme.

Kiinnostuitko työstä integraatioasiantuntijana? 

  • Lähetä vapaamuotoinen yhteydenottosi 30.11, niin jutellaan lisää. Olemme joustavia työpaikan sijainnin suhteen ja työt voit aloittaa sopimuksen mukaan.
  • Lisätietoja tehtävästä ja Solitan kulttuurista antaa Saila Karonen, saila.karonen@solita.fi / 050-3210343.