Dev Akatemiasta nostetta devaajan uralle

Sijainti

Finland

Haluatko kehittää osaamistasi ohjelmistokehityksen parissa ja päästä samalla merkityksellisten projektien pariin? Hae Solita Dev Akatemian kautta full-stack, frontend tai mobiilikehittäjäksi. 

Hae

Meillä pääset nauttimaan konkreettisista työn aikaansaannoksista yhteiskunnallisestikin merkittävissä projekteissa. Teknologiapakistamme löytyy mm. Java, Kotlin, C#, F#, Clojure, modernit JavaScript -kehykset (mm. NodeJS, React, Vue).  Luonnollisesti teknologiavalikoimaamme kuuluvat myös pilvipalvelut, kuten AWS, Azure ja GCP. Mobiilikehityksessä käytetyimmät teknologiamme ovat Swift, Kotlin sekä React Native.

Tuntemallasi ympäristöllä tai kielellä ei ole väliä, kunhan omaat hyvän kokonaisuuden ymmärryksen ja nautit koodaamisesta! Lisää Solitan käyttämistä teknologioista voit lukea Solitan Developer Surveysta

Tällä kertaa haemme Dev Akatemiaan ohjelmistokehittäjiä full-stack, frontend ja mobiilikehittäjän rooleihin Suomen toimistokaupunkeihimme: Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Lahteen ja Ouluun. 

Kenelle Solitan Dev Akatemia soveltuu?

Solitan Dev Akatemia soveltuu sinulle, mikäli olet opiskellut ohjelmistokehitystä ja olet jo opintojesi loppuvaiheessa – ehkä jopa juuri valmistunut. Tai mahdollisesti olet hankkinut jo hieman ohjelmistokehityksen työkokemusta, mutta olet urasi alkuvaiheessa. 

Kenelle Solitan Dev Akatemia ei sovellu?

Solitan Dev Akatemia ei ole muuntokoulutus, joten mikäli et ole vielä opiskellut ohjelmistokehitystä esimerkiksi yliopistossa, ammattikorkeakoulussa tai vastaavassa oppilaitoksessa tai mikäli sinulla ei ole vielä työn kautta hankittua ohjelmistokehityksen osaamista niin emme suosittele Dev Akatemiaa tässä vaiheessa.

Rooli sisältää:

 • ongelmien ratkomista ja kauniin koodin kirjoittamista yhteistyössä tiimin ja asiakkaidemme kanssa
 • erilaisten ohjelmistojen ja järjestelmien suunnittelua, kehittämistä sekä testaamista
 • sopivien työkalujen ja menetelmien käyttöä ja jatkuvaa oppimista

Odotamme hakijoilta:

 • kokemusta koodaamisesta koulun tai työn kautta ja innostuneisuutta koodaamista kohtaan
 • oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Olet kiinnostunut moderneista työskentelymenetelmistä, teknologioista sekä käytännöistä ja seuraat niiden kehitystä.
 • kykyä heittäytyä rohkeasti uusiin haasteisiin
 • halua ottaa vastuuta omasta työstä sekä toimia itseohjautuvassa tiimissä
 • työelämäkokemusta, vaikka se ei vielä olisikaan ohjelmistokehityksen parista. Ethän piilottele muiden alojen arvokasta työkokemustasi CV:ssäsi.

Jos olet kartuttanut osaamistasi myös omien harraste- tai työprojektien kautta, voit tuoda niitä esille esimerkiksi GitHub:n kautta.

Meiltä saat vastineeksi:

 • vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan. Palkkaa maksetaan luonnollisesti jo Dev Akatemian ajalta.
 • mielenkiintoiset, haastavat ja aidosti vaikuttavat projektit
 • asiantuntevan ja mukavan työyhteisön joka tukee sinua arjen haasteissa
 • Solitan laajat henkilöstöedut
 • vapautta ja vastuuta henkivän työympäristön, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Vieressäsi istuu aina välittävä ja osaava kollega, joka on valmis auttamaan sinua arjen haasteissa

Yksi Dev Akatemian käynyt ohjelmistokehittäjä kuvaili Akatemiaa näin:

 Dev Akatemia toimi todella selkeänä aloituspolkuna konsulttityöhön Solitalla. Intensiiviperehdytys yrityksen kulttuuriin ja toimintatapoihin auttoi sisäistämään paremmin, miksi asioita tehdään tietyllä tavalla. Akatemia antoi myös mahdollisuuden perehtyä paremmin sisäisiin järjestelmiin ja tulevan asiakasprojektin teknologioihin. Samalla sai tutustua tuleviin työkavereihin ja hioa projektissa tarvittavia taitoja mentorin kanssa ennen projektiin sukeltamista. Akatemian jälkeen tuntui, että tiesi paremmin, mitä kaikkea solitalaisen devaajan rooli pitää sisällään ja mitä kaikkea meillä tehdään devaamisen lisäksi.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää. Kerro meille kuka olet ja mistä unelmoit. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ”Hae tästä” -painikkeen kautta. 

Lähetä hakemuksesi mukana sinun ratkaisusi ohjelmointitehtäväämme. Löydät tehtävän täältä. Liitä hakemukseesi Github-linkki toteuttamaasi ratkaisuun. 

Hakemuksesi liitteeksi kannattaa liittää opintorekisteriote sekä esimerkiksi linkki GitHub-profiiliin tai jos sinulla on jotain muuta näyttöä missä olet päässyt jo tekemään tähän tehtävään liittyviä asioita.

Aikataulu

 • Hakuaika Solita Dev-Akatemiaan päättyy 15.8. 
 • Aloitamme haastattelut jo hakuajalla mahdollisuuksien mukaan, mutta suurin osa haastatteluista tullaan pitämään elokuun puolella.
 • Teemme päätökset Dev-Akatemiaan valituista 7.9. mennessä, jonka jälkeen viimeistään ilmoitamme päätöksistä kaikille hakijoille
 • Akatemia alkaa 11.10.2021 ja Akatemian aikana sekä sen jälkeen pääset sujuvasti kiinni suoraan projekteihin

Muu info Akatemiasta

 • Akatemia järjestetään tällä hetkellä pääosin etänä, mutta tilanteiden salliessa suosimme myös yhteisiä, paikan päällä tapahtuvia valmennuksia Helsingin ja Tampereen toimistoilla. Akatemia järjestetään suomen kielellä.
 • Solmimme akatemian alussa kanssasi toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja saat käyttöösi työsuhde-edut, jotka tarjoamme kaikille solitalaisille
 • Pääset jo akatemian aikana tutustumaan uusiin työkavereihisi, ja jokainen akatemialainen saa myös oman mentorin.

Lisätietoja akatemiasta antaa dev-rekrytoija ja Dev Akatemian rehtori Pauliina Hovila osoitteesta pauliina.hovila@solita.fi