Delivery Lead Cloud-liiketoimintaan

Sijainti

Helsinki, Lahti, Oulu, Tampere, Turku

Onko sinulla näkemystä siitä, millainen on hyvin toimiva IT-toimitus tai jatkuva palvelu? Haluatko vaikuttaa siihen, miten Solitan pilvitoimitukset sujuvat niin asiakkaan kuin työntekijöiden näkökulmasta? Nautitko sparrailuista ja yhteistyöstä useiden eri sidosryhmien kanssa? 

Hae

Etsimme kasvavaan ja kehittyvään Cloud-liiketoimintaamme Delivery Leadeja. Tässä uudessa tehtävässä toimit Cloud Tech Leadiemme kanssa tiiviissä yhteistyössä ja jaat heidän kanssaan vastuun tukea projektejamme pilvitoimitusten onnistumisessa. Lähtökohtaisesti haemme kahta Delivery Leadia ja osa työajasta on halutessasi mahdollista käyttää esimerkiksi projektinvetoon, tekniseen asiantuntijatyöhön tai rekrytointiin. Työnkuvaan on mahdollista vaikuttaa suurelta osin!   

Delivery Leadinä tuet nopeasti kasvavaa liiketoimintaa luoden skaalautuvia malleja, toistettavuutta ja ohjeistuksia, jotta projektiryhmillä on paremmat edellytykset onnistua. Olet mukana tukemassa palveluiden onnistunutta siirtoa ylläpitoon ja luot edellytyksiä sille, että ylläpitotiimi voi hoitaa työnsä kunnolla. Sparraat sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä ja toimit tuotannon kasvoina esimerkiksi asiakasjohtajien ja projektipäälliköiden suuntaan. Hallitset Cloudin yksikköasiakkuuksia ja osallistut resursointiin yhdessä resursointivastaavan kanssa. Rooli ei sisällä esihenkilövastuita. 

Delivery Lead on ratkomassa esimerkiksi seuraavanlaisia arjen tilanteita:

  • Projektipäälliköllä on uusi projekti alkamassa ja hän kaipaa sparrausta projektin liikkeellelähtöön.
  • Tekninen asiantuntija on huomannut projektissaan kehityskohteita ja haluaa keskustella niistä. 
  • Presales-asiantuntija tarvitsee apua palvelukuvauksen määrittelyssä tai RACI:n läpikäynnissä asiakkaan kanssa.
  • Asiakas on lähestynyt asiakasjohtajaa ja haluaa tietää, onnistuisiko myös palvelun X ylläpito. Miten tämä vaikuttaa palvelulupauksiimme? 

Fokuksesi on tuotannon palvelukerroksessa, kun taas Tech Leadit vastaavat projekti- ja ylläpitoryhmien teknisestä tukemisesta.

Työ vaatii ennen kaikkea kokemusta ja ymmärrystä IT-toimituksista ja ylläpitopalvelutuotannosta. Toivomme aiempaa kokemusta prosessien kehittämisestä ja kokonaisuuksien johtamisesta esimerkiksi projektipäällikön tai arkkitehdin roolissa. Hyvä pelisilmä vaihtelevien tilanteiden ja uusien ihmisten suhteen sekä sujuvat viestinnälliset taidot ovat olennaisia tässä roolissa suoriutumisessa. 

Millaisia projektimme ja palvelumme ovat?

Meillä ei ole yhtä tyypillistä projektia ja sovitamme toimitusmallin asiakastarpeen ja toimitussisällön mukaisesti. Myös kestoltaan projektimme ovat vaihtelevia, muutamista päivistä useamman vuoden hankkeisiin. Tyypillisin julkipilviprojektimme sisältää AWS-/Azure-/GCP-tekemisen lisäksi myös muuta Solitan tarjoamaa, kuten sovelluskehitys- tai datatekemistä. Cloud-lähtöiset projektimme ovat tyypillisesti asiakkaalle tehtäviä pilvikonsultointihankkeita, pilvimigraatioprojekteja ja Managed Cloud-haltuunottoprojekteja. Teknologiakirjomme on laaja. Merkittävä osa projekteistamme siirtyy meille jatkuvaan ylläpitoon. Tutustu asiakkaisiimme ja lue esimerkiksi miten Tamro on kehittänyt liiketoimintaansa Solita CloudBloxin avulla

Miksi liittyä yhteisöömme?

Saat paljon vapautta ja vastuuta oman työsi toteuttamiseen. Rentous, rohkeus, välittäminen ja intohimo näkyvät toiminnassamme ja kasvustrategiamme nojaa vahvasti tulevaisuudessakin näihin arvoihimme. Meillä sinun ei tarvitse valita uran ja perhe-elämän välillä ja tarjoamme kattavan tukipaketin arkeasi helpottamaan. Tutustu solitalaisiin ja meitä puhuttaviin asioihin blogeissamme.

Kiinnostuitko? 

Meistä olisi mahtavaa kuulla sinusta! Kerro meille taidoistasi ja toiveistasi niin voimme yhdessä selvittää, kohtaavatko toiveemme. Huolimatta siitä mihin tehtävään lähetät hakemuksesi, kartoitamme lisäksi myös kaikki muut mahdollisuudet, joissa profiilisi ja kiinnostuksen kohteesi voisivat kohdata meidän tarpeemme. 

  • Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta valinnat pyrimme tekemään mahdollisimman pian, ennen kesää. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus viimeistään 18.5.
  • Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä voit kysyä Jari Jolulalta, p. +35840 596 9518 tai jari.jolula@solita.fi