Data Scientist

Sijainti

Helsinki, Lahti, Oulu, Tampere, Turku

Etsimme nyt Data Science -tiimiimme uusia kollegoita opastamaan asiakkaitamme eteenpäin liiketoiminnassaan datan ja koneoppimisen avulla. 

Hae

Data Scientistinä toimit osana yhtä Solitan Data Science -tiimeistä. Pääset tekemään Data Science -työtä yhdessä muiden osaavien DS-tiimiläisten ja solitalaisten kanssa. Etsimme koneoppimisalgoritmien avulla liiketoimintahyötyjä yhdessä isojen suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa muun muassa terveystoimialaratkaisuiden, asiakasymmärryksen ja -kokemuksen sekä teollisuuden parissa.

Pääset soveltamaan koneoppimista ja optimointimenetelmiä erilaisissa projekteissa, kuten esimerkiksi huoltotarpeen tunnistamisessa etukäteen useaan eri datalähteeseen perustuen. Rakennamme myös älykkäitä palveluita, jotka helpottavat niin asiakkaidemme kuin asiakkaidemme asiakkaiden arkea. Toimit hands-on tekijänä asiakasprojekteissa, yhdessä asiakkaan edustajien sekä solitalaisten kollegoiden – esimerkiksi Machine Learning Engineerien, Data Engineerien ja AI Service Designereiden kanssa

Solitan Data Science -tiimi ja teknologiat

Solitalla työskentelee yhteensä noin 40 Data Scientistia, jotka työskentelevät suomalaisissa sekä kansainvälisissä projekteissa Suomessa ja Pohjoismaissa. Data Scientistimme toimivat Solitan laajuisesti eri asiakkuuksissa ja eri asiantuntijoiden kanssa. Lähimpinä kollegoina toimivat oman tiimin lisäksi 200 Solitan data-osaajaa, designin ja ohjelmistokehityksen ammattilaisia unohtamatta. DS-tiimien kollegoilta saat tukea erilaisten ja uusien ongelmien ratkaisemisessa. Data Science -tiimeillä on vastuu ja vapaus projektin toteutuksesta ja teknologiavalinnoista, tietysti yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Odotuksemme Data Scientistille

Sinulla on syvällistä osaamista yhdestä tai useammasta seuraavista alueista:

  • Pystyt ja koet mielekkääksi sparrata ja ohjata asiakkaitamme konsultin roolissa ja työskentelet mielelläsi tiimin jäsenenä.
  • NLP / tekstinlouhinta, Deep Learning, vahvistusoppiminen, statistical learning -teoria tai konenäkö.
  • Hallitset Python-ohjelmoinnin ja ymmärrät, että ohjelmistokehitys on luonnollinen osa Data Scientistin työtä.
  • Hyödynnämme työssämme paljon yleisimpiä koneoppimisratkaisuissa käytettyjä työkaluja.
  • Osaat toimia tietokantojen kanssa ja tunnet SQL:n ainakin perustasolla.
  • Arvostamme kovasti, jos sinulla on osaamista jostakin pilvialustasta (esim. AWS / Azure), erityisesti Data Science -tekemisen näkökulmasta.
  • Et kavahda osallistua myöskään datan käsittelyyn ja dataputkien rakenteluun, vaikka pääpaino roolissasi on Data Science -tekemisessä.
  • Mentoroit ja jaat osaamistasi mielelläsi myös muille tiimiläisille sekä solitalaisille.
  • Kovasti hyödyksi on myös, jos Solitan arvomaailma tuntuu osuvan yksiin sen kanssa, mitä työyhteisöltä odotat ja mitä työkavereissa arvostat.

Oletko sinä meidän seuraava Data Scientist?

Kuulisimme mielellään lisää sinusta, osaamisestasi ja tulevaisuuden toiveistasi! Lähesty meitä vapaamuotoisella hakemuksella tai kysy sitä ennen lisää Sauli Kurki-Suoniolta 041 5178 408 tai sauli.kurki-suonio@solita.fi.