Data-osaajia terveys- ja hyvinvointialan projekteihin

Sijainti

Finland

Oletko kiinnostunut terveys- ja hyvinvointialan palveluiden kehittämisestä? Haluatko yhdistää urallasi ihmisymmärryksen, datan sekä terveys- ja hyvinvointialan kehittämisen? Etsimme nyt data-ammattilaisia vahvistamaan Health-toimialan tiimejämme Suomessa. Etsimme yli 300 data-ammattilaisen joukkoomme data engineereja, data-arkkitehteja ja datan visualisoinnin osaajia työskentelemään eri asiakasprojekteissa. 

Hae

Solita toimii ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin puolesta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme palveluita, joissa yhdistyy ihmisymmärrys ja älykäs teknologia: autamme yksilöitä, terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisia sekä koko yhteiskuntaa luomaan parempaa arkea, tasa-arvoa, avoimuutta ja yhteistyötä. Luottamuksen osoitus laaja-alaista tekemistämme kohtaan on esimerkiksi Koronavilkku-mobiilisovelluksen ja Koronapassin lukijasovelluksen toteutukset. Lisäksi olemme Omaolon pitkäaikainen kehittäjäkumppani. 

Etsimme nyt uusia vahvistuksia terveyden ja hyvinvoinnin toimialalle rakentamaan parempia palveluita meille kaikille. Voit työskennellä siellä missä kulloinkin sinulle parhaiten sopii; joko toimistolla esimerkiksi Helsingissä, Tampereella, Turussa tai Oulussa tai etänä vaikkapa kotonasi. Tulet työskentelemään yhdessä solitalaisen tiimin kanssa asiakasprojekteissa. Meillä saat aidosti itse vaikuttaa siihen millaisten projektien parissa työskentelet ja pääset oppimaan jatkuvasti uutta.

Taustasi ja osaamisesi mukaan voit työskennellä datan parissa eri rooleissa. Data engineerina rakennat data platformeja ja erilaisia datan hyödyntämisen ratkaisuja sekä modernisoit tietovarastointia ja jalostat dataa. Data-arkkitehtina puolestaan syväosaamisesi on erityisesti asiakasprojektiin parhaiten sopivien teknologioiden valinnassa ja teknisten toteutustapojen suunnittelussa. Osa arkkitehdeistämme ovat vahvimmillaan datan hyödyntämiseen liittyvien liiketoimintatarpeiden tunnistamisessa ja heidän työnsä tuloksena syntyvät esimerkiksi kuvaukset ratkaisuarkkitehtuureista. Datan visualisoinnin osaajana hyödynnät dataa tarpeiden mukaan asiakkaalle ja asiakkaan sidosryhmille ymmärrettävään muotoon raportointi- ja visualisointityövälineillä.

Odotamme sinulta kokemusta terveyden ja hyvinvoinnin alalta sekä aitoa kiinnostusta työskennellä tällä alueella. Lisäksi odotamme sinulta kykyä haastaa ja ohjata asiakasta löytämään kuhunkin tarpeeseen sopivan ratkaisun.

Data engineer, mitä odotamme sinulta?

  • Vähintään muutaman vuoden työkokemusta datan käsittelystä (lataus, parsinta, tallennus, mallinnus ja varastointi)
  • Kokemusta pilvialustoista, kuten AWS, Azure, Google Cloud, Snowflake
  • Kokemusta tietokantojen kanssa työskentelystä (SQL)
  • Ohjelmointikokemusta, Python tai muu ohjelmointikieli

Data-arkkitehti, mitä odotamme sinulta?

  • Vahvaa kokemusta data-arkkitehdin roolista – lähestymistapasi datan hyödyntämiseen voi olla joko tekninen tai enemmän liiketoiminnallinen
  • Sinulle on luontaista toimia projektitiimin seniorina ja jaat myös mielelläsi omaa osaamistasi muille

Datan visualisoinnin osaaja, mitä odotamme sinulta?

  • Vahvaa kokemusta visualisointityövälineestä (esim. Power BI, Tableau, Qlik Sense)
  • Kokemusta konsultoinnista, toimimisesta asiakasrajapinnassa ja asiakastarpeiden määrittelystä
  • Taitoa tehdä kyselyitä tietokantaan (SQL)
  • Ymmärrystä julkaisukerroksen tarpeista

Kiinnostuitko?

Jos haluat mukaan rakentamaan terveys- ja hyvinvointialan tulevaisuutta, lähetä oheisen linkin kautta CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi 18.12.2022 mennessä. Voit myös lähettää viestiä Connected Data -yksikön rekrytoijalle Anulle ([email protected]) ja jutellaan lisää Solitan tarjoamista uramahdollisuuksista. Löydetään yhdessä sinulle sopiva rooli datan parissa Health -projekteissamme! 

Lisätietoja Solitan Health -toimialasta löydät täältä: Solita Health – Solita

Apply for this Job

* Required
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace .

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as
ErrorError in field.