Data Governance asiantuntijoita

Sijainti

Finland

Etsimme uusia Data Governance osaajia tiimiimme. Tässä tehtävässä pääset auttamaan asiakkaitamme muutosmatkalla kohti hallittua ja liiketoimintalähtöistä datanhallintaa. 

Hae

Data Governance-konsultin arki Solitalla?

  • Data Governance on kyvykkyys jolla mahdollistetaan, että yrityksen tiedonhallinnassa toteutetaan oikeita asioita laadukkaasti ja sujuvasti. Data Governance -konsulttina tuet asiakkaitamme datatoimitusketjun eri vaiheiden tavoitteiden, työnjaon ja yhteistyön määrittelyssä ja jalkautuksessa.
  • Matkan alussa varmistat että asiakas tunnistaa vallitsevan tilanteen ongelmat, riskit ja mahdollisuudet, ja pystyy siten suuntaamaan kehitystyötään parhaiten arvoa tuottaviin asioihin. Tässä vaiheessa korostuu kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja kysyä oikeita kysymyksiä. Tämän jälkeen autat konkreettisen muutosmatkan suunnittelussa ja toimeenpanossa. Muutosmatkalla kuuntelet asiakasta, fasilitoit yhteistyötä ja käännät liiketoiminnalliset tarpeet ja mahdollisuudet konkreettisiksi kehitysaskeliksi.
  • Data Governance -konsulttina ymmärrät datan hallinnan ja datan johtamisen merkityksen yrityksen liiketoiminnalle, ja olet aidosti kiinnostunut ymmärtämään asiakkaidemme uniikit kipukohdat ja mahdollisuudet. Ymmärrät Data Governancen keskeisen roolin toimivan tiedonhallinnan mahdollistajana. Keskustelet vakuuttavasti asiakkaan johdon, liiketoiminnan ja IT:n edustajien kanssa, sekä omaat hyvät fasilitointitaidot.
  • Tässä tehtävässä pääset takuulla osallistumaan mielenkiintoisiin, vaikuttaviin ja monipuolisiin tiedonhallinnan projekteihin.
  • Osaamisen kehittäminen ja jatkuva uuden oppiminen on meille elinehto, koska vain siten voimme tarjota asiakkaillemme ajantasaisia ratkaisuja. Kehittymisen tueksi meillä on tarjolla sekä määrämuotoisia koulutuksia, että tilaa arjessa omatoimiselle opiskelulle.
  • Data Governanceen erikoistuneiden työkavereiden lisäksi Solitan Connected Data-yhteisössä on Suomessa jo yli 200 ammattilaista, jotka toteuttavat intohimoaan dataa kohtaan. Lue lisää data-yhteisöstämme ja arjestamme!

Esimerkkejä taidoista, joista on hyötyä tässä tehtävässä

  • Kokemus tiedonhallinnan kehittämisestä ja Data Governance malleista, sekä niiden suunnittelusta, yhteensovittamisesta ja käyttöönotosta. 
  • Erinomaiset suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi. Puhut vakuuttavasti asiakkaan liiketoimintajohdon kanssa ja ymmärrät datatekemisen position liiketoimintastrategiassa.
  • Ymmärrys datan elinkaaren eri vaiheiden ongelmakohdista, data-arkkitehtuurista, analytiikasta, pilvialustoista, perustietojen hallinnasta (MDM), ja metadatan hallinnasta.
  • Fasilitointi-, projektinhallinta-, esiintymis-, liiketoimintakehitys-, ja muutoksenjohtamistaidoista on tehtävässä merkittävää etua.

Emme odota sinun olevan syväosaaja kaikilla osa-alueilla. Jos osa näistä kyvykkyyksistä löytyy työkalupakistasi jo nyt, se antaa hyvät edellytykset tehtävässä onnistumiseen.

Jutellaanko siitä, mitä sinä haluaisit tehdä seuraavaksi? 

Etsimme tiimimme jäseniksi uusia työkavereita – tositarkoituksella! Haluaisimme kuulla lisää sinun osaamisestasi ja erityisesti tulevaisuuden toiveistasi. Selvitetään yhdessä, voisimmeko me tarjota sinulle toiveitasi ja odotuksiasi vastaavan uuden työpaikan!

Jätä avoin hakemus (tyyli vapaa!) tai jos sitä ennen haluat kuulla lisää Data Governance-konsultin työstä tai esimerkiksi projekteistamme, laita sähköpostia Data Governance -tiimin vetäjälle Jeremias Virtaselle (jeremias.virtanen at solita.fi). 

 

#LI-Remote

Apply for this Job

* Required
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *
ErrorError in field.