Data-arkkitehti vaikuttaviin asiakasprojekteihin

Sijainti

Finland

Etsimme nyt useampaa kokenutta data-arkkitehtia asiakasprojekteihin, joissa keskeisinä teknologioina käytetään Snowflakea sekä Azuren, AWS:n tai GCP:n palveluita. Olemme tehneet tällä stackilla projekteja jo esimerkiksi DNA:lle, YIT:lle ja Väylävirastolle. 

Hae

Olisiko arkkitehdin rooli seuraava mielekäs askel urallasi? Tai kenties työskentelet jo arkkitehtina, mutta uudet kuviot kiinnostaa? Kaikkea ei tarvitse osata eikä meilläkään kukaan tiedä kaikkea, mutta toivomme modernin datatekemisen olevan sinulle jo ennestään tuttua. Teemme tiivistä yhteistyötä eri teknologiatoimittajien kanssa ja pystymme tarjoamaan erinomaiset kouluttautumis- ja sertifioitumismahdollisuudet. Olemme mm. Snowflaken vuoden kumppani EMEA-alueella ja laajasti tunnustettu AWS -kumppani. Toiveidesi mukaan pystymme tarjoamaan erilaisia urapolkuja: esimerkiksi täyden työviikon asiakasprojekteissa tai rinnalle pre-sales -tekemistä. Mahdollista on myös saada vastuuta työtapojemme tai osaamisemme kehittämisessä.

Solita työnantajana

Solita on merkittävä teknologia- ja design-osaajien yhteisö varustettuna matalalla hierarkialla ja vähäisellä byrokratialla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja jättää jälkesi merkittävien suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden toimintaan. Yli 300 data-osaajan lisäksi yhteisöömme kuuluu myös ohjelmistokehittäjiä, pilvi-infran asiantuntijoita ja designereita. Luottamuksen osoitus laaja-alaista tekemistämme kohtaan on esimerkiksi Koronavilkku-mobiilisovelluksen toteutus ja olemme myös Omaolon pitkäaikainen kehittäjäkumppani. Esimerkiksi Omaolon palvelun parissa meillä työskentelee sekä datan, designin että ohjelmistokehityksen huippuosaajia. Tervetuloa mukaan projekteihin, joiden lopputuloksella on aidosti vaikuttavuutta! 

Työskennellä voit sujuvasti etänä, asiakkaiden luona tai lukuisilla toimistoillamme ympäri Suomea. Valmius satunnaiseen matkustamiseen on eduksesi, sillä asiakkaita ja toimintaa meillä on Suomen lisäksi myös mm. Ruotsissa ja Saksassa. Matkustaminen ei ole meillä kuitenkaan ehdoton vaatimus.

Jutellaanko?

Rekrytointiprosessiimme kuuluu kaksi tapaamista. Tapaamiset ovat asiantuntijoidemme kanssa ja ne voidaan toteuttaa sinulle sopivassa aikataulussa joko kasvotusten tai verkossa.

Selvitetään yhdessä löytyisikö meiltä sinulle sopiva seuraava haaste urallasi! Kerro itsestäsi ja toiveistasi vapaamuotoisessa hakemuskirjeessä tai kysy lisää: 

  • Vesa (Data Architect & Data Platforms Business Lead): vesa.hammarberg at solita.fi
  • Tuuli (People Lead): tuuli.tyrvainen at solita.fi

 

#LI-Remote

Apply for this Job

* Required
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *
ErrorError in field.