Open position

Cloud Projektipäällikkö

Haemme osaavaan Cloud Platforms -yhteisöömme kokeneita projektipäälliköitä vetämään projektejamme.Tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan huippuluokan pilvipalveluita asiakkaille rennon mutkattomassa työyhteisössä.

Solitan Cloud Platforms on vuoden 2022 alusta alkaen omana yksikkönä toiminut noin 100 asiantuntijan kokoinen yhteisö. Meitä leimaa tiivis yhteishenki ja solitalainen rentous, rohkeus, välittäminen ja intohimo. 

Projektipäällikkönä ohjaat asiakasta oikeaan suuntaan heidän pilvimatkallaan, jotta pilven hallintamalli siirtyy käytännön arkeen eikä jää pelkän dokumentin tasolle. Projektipäällikkönä johdat projektitiimiäsi johdonmukaisesti kohti tavoitteita. Rooliisi voi kuulua uusien hankkeiden käynnistämistä ja vauhtiin saattamista tai pidempiaikaisten projektien ja hankkeiden jatkokehitystä sekä ylläpitoa. Annamme sinulle mahdollisuuden keskittää aikasi ja energiasi useiden projektien sijasta muutamaan hallittuun kokonaisuuteen. Roolisi räätälöidään kokemuksesi, kiinnostuksesi ja asiakastarpeiden mukaan.  

Meillä ei ole yhtä tyypillistä projektia tai mallia, jolla projektimme hallitaan alusta loppuun. Kestoltaan projektimme ovat vaihtelevia, muutamista viikoista useamman vuoden hankkeisiin. Tyypillisin julkipilviprojektimme sisältää AWS-/Azure-/GCP-tekemisen lisäksi myös muuta Solitan tarjoamaa, kuten sovelluskehitys- tai datatekemistä. Cloud-lähtöiset projektimme ovat tyypillisesti asiakkaalle tehtäviä pilvikonsultointihankkeita, pilvimigraatioprojekteja, Managed Cloud -haltuunottoprojekteja ja Platform Engineering –konseptin mukaisia palveluhankkeita. Projektipäällikön roolissa korostuu ymmärrys jatkuvista palveluista, sillä merkittävä osa projekteistamme siirtyy meille jatkuvaan ylläpitoon. Projektipäällikön roolissa olet todennäköisesti toimittamassa asiakkaalle myös jatkuvien palveluiden ensivaiheen tukea yhdessä projektitiimin kanssa. 

Mitä odotamme sinulta?  

 • Asiakkaan kanssa työskenteleminen on sinulle tuttua ja nautit siitä. 
 • Kokemusta useista asiakasprojekteista IT-palveluiden toimittajan puolelta. 
 • Ymmärrystä ja näkemystä projektin johtamisesta kohti tavoitetilaa: Tunnistat ajoissa haasteenpaikat, riskit ja toisaalta lisämyynnin hetket. 
 • Kokemusta projektikokonaisuuden aikataulutuksesta, budjetoinnista ja teknologiakokonaisuuden hahmottamisesta.  
 • Ymmärrystä erilaisista projektimalleista ja pelisilmää erilaisille tilanteille ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärrykselle. 
 • Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja: Olet kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista, tiimin tekemisestä ja olet aidosti arjessa mukana. Ihminen on aina toimintamme keskiössä ja uskomme, että meillä projekti on tekijöilleen koti. 
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 
 • Kokemus ja ymmärrys julkipilvi-, pilvimigraatio- tai infraprojekteista on eduksi. 

Mitä tarjoamme sinulle? 

 • Haastavaa ja mielekästä työtä vaikuttavissa projekteissa ja asiakkuuksissa 
 • Inhimillisen työkulttuurin – luottamusta, vastuuta ja vapautta 
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja edetä pitkäjänteisesti toivomallasi urapolulla 
 • Laajan osaajayhteisön ympäri Suomea ja Eurooppaa 
 • Laajat työsuhde-edut ja viihtyisät toimitilat 

Kiinnostuitko?  

Meistä olisi mahtavaa kuulla sinusta! Olemme joustavia työpaikan sijainnin ja työajan suhteen. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille 11.8 mennessä. Huomioithan, että kesälomat aiheuttavat viivettä hakemusten käsittelyyn, mutta pyrimme käsittelemään niitä jo hakuaikana.

Jutellaanko? 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Suvi Ohtonen, [email protected]

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *

By submitting application, I understand that my personal data will be used by Solita Group to manage the recruitment process and evaluate my suitability for employment.

Read more about Solita’s data protection practices in recruitment context.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.