Cloud Consultant

Sijainti

Helsinki, Lahti, Oulu, Tampere, Turku

Haemme osaavaan Cloud-yhteisöömme kokenutta julkipilviasiantuntijaa Cloud Consultant -rooliin. Jos haluat päästä rakentamaan huippuluokan pilvipalveluita asiakkaille rennon mutkattomassa työyhteisössä, jutellaanko lisää? 

Hae

Cloud Consultant -tehtävässä yhdistyy tekninen osaaminen ja liiketoimintaymmärrys

Konsultoit asiakkaitamme vaihtelevissa julkipilviympäristöihin liittyvissä kysymyksissä ja rakennat sekä suunnittelet pilviympäristöjä. Olet mukana kehittämässä asiakkaan liiketoimintaa ja saatat istua samassa pöydässä asiakkaidemme ylimmän johdon, liiketoimintapäättäjien sekä teknisten toteuttajien kanssa. Ohjaat asiakasta oikeaan suuntaan heidän pilvisiirtymässä, jotta pilven hallintamalli siirtyy käytännön arkeen eikä jää pelkän dokumentin tasolle. Teknistä tekemistä on paljon eikä työ ole suinkaan pelkästään PowerPoint-sulkeisia.

Tiimissä työskentelevä Antti Peltonen on päässyt antoisien ja haastavien pilvimigraatioiden sekä sovelluskehityksen pariin Google Cloud Platform -asiantuntijana.

Tehtäviini on kuulunut muun muassa teknisen arkkitehtuurin suunnittelemista ja rakentamista, teknisten haasteiden ratkontaa sekä konsultointia ja mentorointia. Lisäksi olen toiminut kehitystiimin tukena ja tehnyt Cloud Governance -työtä ja siihen liittyvien prosessien jalkauttamista asiakasorganisaatioissa. Vähintäänkin hyödyksi ovat olleet sovelluskehitystausta, DevOps-, ICT- ja tietoturvaprosessien tuntemus sekä niiden johtamisen taidot. Silloin, kun omat keinot eivät ole enää riittäneet, olen aina voinut hakea tukea oman tiimin muilta rautaisilta asiantuntijoilta tai ammentaa Solitan laajasta osaajien perheestä tarvittavia tietoja ja taitoja.

Antti kertoo mielellään lisää siitä, minkälaista työ on käytännössä. Antin tavoitat

Miksi liittyä yhteisöömme?

Solitan Cloud on reilun 50 asiantuntijan kasvava yhteisö. Meitä leimaa tiivis yhteishenki ja solitalainen rentous, rohkeus, välittäminen ja intohimo. Tarjoamme pilvipalveluihin liittyvän kapasiteetin, ylläpidon ja hallinnan sekä raportoinnin, analytiikan ja DevOps-asiantuntemuksen. Kumppaneitamme ovat maailman johtavat pilvipalvelut Google Cloud Platform, Microsoft Azure ja Amazon Web Services, joissa osaamisemme on huippuluokkaa. Saimme esimerkiksi alkuvuodesta 2021 Microsoft Azure Expert Managed Services Provider -sertifikaatin ja lisäksi olemme saaneet AWS Migration Competency -tunnustuksen ensimmäisenä Pohjoismaissa. Missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintaetua ja skaalautuvuutta. Tutustu asiakkaisiimme ja lue esimerkiksi miten Tamro on kehittänyt liiketoimintaansa Solita CloudBloxin avulla

Saat paljon vapautta ja vastuuta oman työsi toteuttamiseen. Meillä sinun ei tarvitse valita uran ja perhe-elämän välillä ja tarjoamme kattavan tukipaketin arkeasi helpottamaan. Tutustu solitalaisiin ja meitä puhuttaviin asioihin blogeissamme.

Kiinnostuitko? 

Meistä olisi mahtavaa kuulla sinusta! Kerro meille taidoistasi ja toiveistasi niin voimme yhdessä selvittää, kohtaavatko toiveemme. Huolimatta siitä mihin tehtävään lähetät hakemuksesi, kartoitamme lisäksi myös kaikki muut mahdollisuudet, joissa profiilisi ja kiinnostuksen kohteesi voisivat kohdata meidän tarpeemme. 

Lähetä meille itsesi näköinen yhteydenotto 23.5. mennessä. Luemme jokaisen hakemuksen ajatuksella ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian. Olemme joustavia työpaikan sijainnin suhteen ja työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Haluatko lisätietoja?

  • Solitan meiningistä ja työmahdollisuuksista voit kysyä Cloudin rekrytoijalta Sailalta LinkedIn:ssä, sähköpostilla saila.karonen@solita.fi tai sopimalla soittoajan tekstarilla +358 50 321 0343.
  • Tutustu tulevien tiimikavereidesi oivalluksiin ja oppeihin blogissamme cloud.solita.fi.
  • Lisää tekkiasiaa tarjolla Twitterissä @SolitaTech