Open position

Cloud Advisor

Haemme Cloud Advisor -rooliin kokeneita julkipilvistrategian ja pilvenhallinnan asiantuntijoita täydentämään CloudBlox(r) tarjoomaamme. Meillä saat mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa asiakkuuksissamme rennon mutkattomassa työyhteisössä.

Cloud Advisor -roolissa yhdistyy julkipilven hallinnan tuntemus ja liiketoimintaymmärrys

Toimit neuvonantajana vaihtelevissa asiakastoimeksiannoissa. Olet mukana jo asiakkaan pilvimatkan alkuvaiheessa, kun pilvistrategiaa vielä hahmotellaan tai pohditaan ensiaskeleita julkipilven käyttöönotossa. Osaat perustella pilvipalveluiden käytön hyödyt ja näet niiden mahdollistamat arvonluontitavat. Voit olla mukana myös pilvimigraatioiden liiketoimintalähtöisessä suunnittelussa ja läpiviennissä. Roolissasi olet kehittämässä asiakkaan liiketoimintaa ja keskustelet tiiviisti asiakkaan IT-johdon, liiketoimintapäättäjien sekä teknisten toteuttajien kanssa. Tekemäsi työn perusteella pilvenhallinnan projektit saadaan tehokkaasti liikkeelle, ja näkemystäsi toivotaan myös projektien aikana. Rooli räätälöidään oman kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan. Toimimme teknologia-agnostisesti Azuren, AWS:n ja Google Cloudin kanssa.

Toivomme, että sinulla on useamman vuoden työkokemusta julkipilvialustojen parista. Kokemuksesi tuoma näkemyksellisyys antaa sinulle valmiudet vaativienkin tilanteiden ratkaisuun. Eduksi katsotaan myös osaaminen ja kokemus pilvistrategioiden ja pilven hallintamallien luomisesta, sekä pilvimigraatioista.

Osaat yhdistää teknisen tietämyksesi liiketoimintatason hyötyihin ja tunnistaa oleelliset asiat isostakin tietomassasta. Haet aktiivisesti ratkaisuja asiakkaan ongelmiin ja kykenet kasvattamaan asiakkuutta. Taustaltasi voit olla esimerkiksi yhden toimialan syväosaaja tai vaihtoehtoisesti sinulla voi olla laaja-alaista kokemusta eri toimialoista. Taustasi voi olla liikkeenjohdon konsultoinnista, enterprise-arkkitehtuurin parista tai ICT-hallinnosta. 

Työsi tukena on Cloud-osaajien yhteisö ja palveluna kehitettävä ja tuotettava pilvenhallintapalvelumme CloudBlox(r). Roolissa on mahdollisuus osallistua Solitan konsultointikyvykkyyksien ja -palveluiden kehittämiseen.

Tiimissä työskentelevä Antti Peltonen on auttanut Solitan asiakkaita navigoimaan eri kokoisilla pilvimatkoilla:

Tehtäviini on kuulunut mm. pilvenhallintamallien, tietoturvakäytäntöjen ja joskus jopa pilvistrategian elementtien rakentamista yhdessä asiakkaan kanssa. Solitalla on rautainen osaaminen kaikesta modernista pilvitekemisestä aina lähtien sovelluskehityksestä, AI- ja datamalleihin, hyvin rakennettuihin pilviarkkitehtuureihin sekä pilvimigraatioihin ja kaikkeen siltä väliltä. Onkin siis ollut hyvin antoisaa tuoda oma ICT-alan taustani ja Solitan laaja osaaminen yhteen joka näkyy asiakkailla sinä paljon puhuttuna arvona. Jos en itse ole jotain osannut niin sitä on ollut helppo täydentää Solitan toisella timanttisella asiantuntijalla. Rooli on myös kivasti mukautunut omaan osaamiseni sopivaksi jolloin ihan teknistäkin tekemistä on löytynyt pelkän PowerPoint -kalvosarjan rakentamisen lisäksi jos niin olen itse halunnut. Projekteiksi olen voinut myös valita omaan arvomaailmaani sopivia asiakkaita.

Antti kertoo mielellään lisää siitä, minkälaista työ on käytännössä. Antin tavoitat

Miksi liittyä yhteisöömme?

Solitan Cloud Platforms on vuoden 2022 alusta toiminut, noin 100 asiantuntijan kokoinen itsenäinen liiketoimintayksikkö. Meitä leimaa tiivis yhteishenki ja solitalainen rentous, rohkeus, välittäminen ja intohimo. Cloudblox-tarjoomaamme kuuluu pilvipalveluihin liittyvä kapasiteetti, ylläpito ja hallinta sekä raportointi, analytiikka ja DevOps-asiantuntemus. Kumppaneitamme ovat maailman johtavat pilvipalvelut Google Cloud Platform, Microsoft Azure ja Amazon Web Services, joissa osaamisemme on huippuluokkaa. Saimme esimerkiksi alkuvuodesta 2021 Microsoft Azure Expert Managed Services Provider -sertifikaatin ja lisäksi olemme saaneet AWS Migration Competency -tunnustuksen ensimmäisenä Pohjoismaissa. Missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintaetua ja skaalautuvuutta. Tutustu asiakkaisiimme ja lue, miten esimerkiksi Tamro on kehittänyt liiketoimintaansa Solita CloudBloxin avulla. Lue Cloudin kulttuurista lisää Cloud Manifestosta.

Saat paljon vapautta ja vastuuta oman työsi toteuttamiseen. Tarjoamme kattavan tukipaketin arkeasi helpottamaan. 

Kiinnostuitko? 

Lähetä vapaamuotoinen yhteydenottosi meille niin jutellaan lisää. Olemme joustavia työpaikan sijainnin suhteen ja työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Suvi Ohtonen, [email protected]

Haluatko lisätietoja?

Tutustu tulevien tiimikavereidesi oivalluksiin ja oppeihin blogissamme cloud.solita.fi.

 

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.