Cloud Advisor

Sijainti

Finland

Haemme Cloud Advisor -rooliin kokeneita julkipilvistrategian ja pilvenhallinnan asiantuntijoita täydentämään CloudBlox(r) -tarjoomaamme. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa asiakkuuksissamme rennon mutkattomassa työyhteisössä. 

Hae

Cloud Advisor -roolissa yhdistyy julkipilven hallinnan tuntemus ja liiketoimintaymmärrys

Toimit johtavana neuvonantajana vaihtelevissa asiakastoimeksiannoissa. Olet mukana jo asiakkaan pilvimatkan alkuvaiheessa, kun pilvistrategiaa vielä hahmotellaan tai pohditaan ensiaskeleita julkipilven käyttöönotossa. Roolissasi olet kehittämässä asiakkaan liiketoimintaa ja keskustelet tiiviisti asiakkaan IT-johdon, liiketoimintapäättäjien sekä teknisten toteuttajien kanssa. Osaat perustella pilvipalveluiden käytön hyödyt ja näet niiden mahdollistamat arvonluontitavat. Erilaiset liiketoimintamallit ja liiketoimintaekosysteemit ovat sinulle luontevia keskustelun aiheita. Työskentelet myös toteuttavien henkilöiden suuntaan. Tekemäsi työn perusteella pilvenhallinnan projektit saadaan tehokkaasti liikkeelle, ja näkemystäsi toivotaan myös projektien aikana. 

Rooli on Solitalla uusi, joten se räätälöidään oman kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan. Toimimme teknologia-agnostisesti Azuren, AWS:n ja Google Cloudin kanssa ja toivomme, että sinulla on useamman vuoden työkokemusta julkipilvialustojen parista. Kokemuksesi tuoma näkemyksellisyys antaa sinulle valmiudet vaativienkin tilanteiden ratkaisuun. Työsi tukena on Cloud-osaajien yhteisö ja palveluna kehitettävä ja tuotettava pilvenhallintapalvelumme CloudBlox(r).

Osaat yhdistää teknisen tietämyksesi liiketoimintatason hyötyihin ja tunnistaa oleelliset asiat isostakin tietomassasta. Haet aktiivisesti ratkaisuja asiakkaan ongelmiin ja kykenet kasvattamaan asiakkuutta. Taustaltasi voit olla esimerkiksi yhden toimialan syväosaaja tai vaihtoehtoisesti sinulla voi olla laaja-alaista kokemusta eri toimialoista. Taustasi voi olla liikkeenjohdon konsultoinnista, enterprise-arkkitehtuurin parista tai ICT-hallinnosta. 

Tiimissä työskentelevä Antti Peltonen on auttanut Solitan asiakkaita navigoimaan eri kokoisilla pilvimatkoilla:

Tehtäviini on kuulunut mm. pilvenhallintamallien, tietoturvakäytäntöjen ja joskus jopa pilvistrategian elementtien rakentamista yhdessä asiakkaan kanssa. Solitalla on rautainen osaaminen kaikesta modernista pilvitekemisestä aina lähtien sovelluskehityksestä, AI- ja datamalleihin, hyvin rakennettuihin pilviarkkitehtuureihin sekä pilvimigraatioihin ja kaikkeen siltä väliltä. Onkin siis ollut hyvin antoisaa tuoda oma ICT-alan taustani ja Solitan laaja osaaminen yhteen joka näkyy asiakkailla sinä paljon puhuttuna arvona. Jos en itse ole jotain osannut niin sitä on ollut helppo täydentää Solitan toisella timanttisella asiantuntijalla. Rooli on myös kivasti mukautunut omaan osaamiseni sopivaksi jolloin ihan teknistäkin tekemistä on löytynyt pelkän PowerPoint -kalvosarjan rakentamisen lisäksi jos niin olen itse halunnut. Projekteiksi olen voinut myös valita omaan arvomaailmaani sopivia asiakkaita.

Antti kertoo mielellään lisää siitä, minkälaista työ on käytännössä. Antin tavoitat

Miksi liittyä yhteisöömme?

Solitan Cloud Platforms on vuoden 2022 alusta toiminut, reilun 70 asiantuntijan kokoinen itsenäinen liiketoimintayksikkö. Meitä leimaa tiivis yhteishenki ja solitalainen rentous, rohkeus, välittäminen ja intohimo. Cloudblox-tarjoomaamme kuuluu pilvipalveluihin liittyvä kapasiteetti, ylläpito ja hallinta sekä raportointi, analytiikka ja DevOps-asiantuntemus. Kumppaneitamme ovat maailman johtavat pilvipalvelut Google Cloud Platform, Microsoft Azure ja Amazon Web Services, joissa osaamisemme on huippuluokkaa. Saimme esimerkiksi alkuvuodesta 2021 Microsoft Azure Expert Managed Services Provider -sertifikaatin ja lisäksi olemme saaneet AWS Migration Competency -tunnustuksen ensimmäisenä Pohjoismaissa. Missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintaetua ja skaalautuvuutta. Tutustu asiakkaisiimme ja lue, miten esimerkiksi Tamro on kehittänyt liiketoimintaansa Solita CloudBloxin avulla. Lue Cloudin kulttuurista lisää Cloud Manifestosta.

Saat paljon vapautta ja vastuuta oman työsi toteuttamiseen. Meillä sinun ei tarvitse valita uran ja perhe-elämän välillä ja tarjoamme kattavan tukipaketin arkeasi helpottamaan. 

Kiinnostuitko? 

Meistä olisi mahtavaa kuulla sinusta! Lähetä vapaamuotoinen yhteydenottosi. Olemme joustavia työpaikan sijainnin suhteen ja työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Linda Karisto, [email protected] 

Haluatko lisätietoja?

  • Tutustu tulevien tiimikavereidesi oivalluksiin ja oppeihin blogissamme cloud.solita.fi.