Open position

Clojure -osaajaksi Suomen suurimpaan Clojure -yhteisöön

Meillä Solitalla on pitkä historia funktionaalisen ohjelmoinnin, ja erityisesti Clojuren parissa. Oma Clojure-yhteisömme on kasvanut vuosien varrella jo mukavan kokoiseksi, ja mukaan mahtuu edelleen lisää osaajia. Haemme porukkaamme lisää funktionaalisesta ohjelmoinnista innostuneita kehittäjiä ympäri Suomea – voit valita työntekopaikkasi sen mukaan mikä sopii arkeesi parhaiten. Toimistoja meiltä löytyy Helsingistä, Tampereelta, Oulusta, Turusta, Lahdesta, Kuopiosta, Porista, Joensuusta ja Jyväskylästä. Tulisitko sinä osaksi Suomen suurimpaa Clojure-yhteisöä?

Clojure tekee ohjelmoinnista tehokasta ja hauskaa

Useiden asiakkaillemme rakennettujen ja tuotantoon vietyjen Clojure-projektien perusteella uskomme, että funktionaalisen ohjelmoinnin osuus tulee kasvamaan yhä jatkossakin. Tästä johtuen haluamme panostaa siihen, että meillä on maailmanluokan Clojure-osaamista talossamme nyt ja tulevaisuudessa. Vahvistamme nyt tiimiämme rekrytoimalla uusia Clojuresta innostuvia osaajia. Voit olla joko valmis clojuristi tai kokenut devaaja muilla teknologioilla (esim. Java, JavaScript, TypeScript, C#), jolla olisi kiinnostusta sukeltaa syvemmälle Clojuren maailmaan.

Clojure -koodiamme löytyy Solitan GitHubista, ja innokkaasti funktionaaliseen ohjelmointiin suhtautuvien solitalaisten kirjoituksia pääsee lukemaan dev-blogistamme esimerkiksi seuraavien tekstien kautta:

Kehittymistä yhteisön tuella

Oppiminen on vahvasti Solitan DNAssa ja sitä tuetaan meillä monipuolisesti. Yksi keskeisistä oppimisen tukemisen tavoista meillä ovat talon sisäiset tekkiyhteisöt, joissa jaetaan aktiivisesti tietoa ja osaamista yhteisöjen sisällä. Sama koskee myös Clojure -yhteisöämme, joka koostuu sekä kokeneista clojuristeista että sellaiseksi haluavista. Mentoroinnin ja opettamisen kulttuurimme näkyy paljon siinä, että koulutamme myös uusia clojuristeja itse. Olitpa sitten kokeneempi Clojure -kehittäjä tai sellaiseksi haluava, me tarjoamme erinomaiset puitteet kasvattaa osaamistasi yhä eteenpäin: 

  • Saat ympärillesi kokeneita Clojure-kehittäjiä työkavereina, jotka ohjaavat sinua teknologian äärellä rennosti mutta koodin korkeaa laatutasoa vaalien.
  • Mielenkiintoiset ja merkitykselliset hankkeet takaavat sen, että teknisiä taitoja pääsee soveltamaan monipuolisesti. Merkityksellisyys voi näkyä hankkeissamme monissa eri muodoissa – se voi tarkoittaa esimerkiksi yhteiskunnallista vaikuttamista, uusimpia teknologioita tai loppukäyttäjän arjen helpottamista.
  • Oman projektitiimin ulkopuolella tukenasi ovat Solitan sisäiset vertaisyhteisöt, joissa pidetään säännöllisiä kokoontumisia ja apua saa matalalla kynnyksellä.
  • Kokeneimmatkin kehittäjät löytävät meiltä itseään parempia kollegoita joiden kanssa sparrailla ja kehittyä entistä paremmaksi.

Ihmiset kulttuurin keskiössä

Meillä kaiken keskiössä ovat ihmiset, ja arvomme ohjaavat aidosti työntekijäkokemustamme. Haluamme varmistaa, että työntekijöillämme on hyvä tasapaino työn ja muun elämän välillä tarjoamalla joustavia ratkaisuja työn tekemiseen sekä eri elämäntilanteisiin. Joustavuus ja autonomia näkyvät myös käytännön projektityössä, joissa tiimeillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millä tavoin töitä tehdään. Meille on ensisijaisen tärkeää, että jokainen viihtyy projektissaan, ja teemmekin resursointia humaanisti ja ihmistä kuunnellen.

“Työ Solitalla on ennen kaikkea tiimityötä, suunnittelua itsenäisesti ja tiimin kanssa, asiakkaan kanssa kommunikointia ja itsensä kehittämistä sekä tiedon jakamista. Yksi syy miksi tulin Solitalle, oli tieto siitä, että saan ympärilleni muita kovia osaajia ja pääsen itsekin kehittämään osaamistani. Java-taustaisena hyppäsinkin Clojure-maailmaan.”

Tutustutaanko lisää?

Mikäli funktionaalisen devaamisen parissa työskentely Suomen suurimmassa Clojure-talossa kiinnostaisi tulevaisuudessa, kerro meille itsestäsi vapaamuotoisesti hakulomakkeen kautta ja jutellaan lisää!

Halutessasi lisätietoja saat tiiminvetäjä Jarnolta: [email protected] 

Työyhteisöstä ja kulttuurista voit kysellä lisää dev-rekrytoijalta Julialta: [email protected]

 

#LI-remote

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *