Clojure-osaajaksi rennon yhteisön tuella

Sijainti

Finland

Tutustu Solitalaisen Clojure-kehittäjän ja People Leadin Jarnon kokemuksiin. 

Hae

Clojure-osaajaksi rennon yhteisön tuella

Olen Jarno, ja toimin Solitalla Clojure-kehittäjänä ja People Leadinä. Aloitin Solitalla devaushommat vuoden 2014 loppupuolella samalla kun Oulun toimipiste perustettiin. Työpaikkaa vaihtaessani en odottanut oppivani mitään tiettyä teknologiaa tai ohjelmointikieltä, vaan halusin oppia laajemmin perusasioita ja yleisiä lainalaisuuksia. Tästä huolimatta, hurahdin puolivahingossa melko syvälle upeaan teknologiaan nimeltä Clojure. Yksin en olisi varmaan koskaan edes aloittanut tätä matkaa. Tätä nykyä meillä on Oulussa töissä parisenkymmentä clojuristia ja noin puolet käynnissä olevista devaushankkeistamme on tehty Clojurella. 

Koska valmiita Clojure-osaajia ei juurikaan työmarkkinoilla ole, aidosta tarpeesta kehittynyt mentoroinnin ja opettamisen kulttuuri on saatu pidettyä vahvana ja pääasiassa koulutamme uudet Clojure-tekijämme itse. Olemme kasvattaneet viime vuosien aikana hyviä clojuristeja muun muassa Java, JavaScript, C# ja PHP-taustaisista kehittäjistä. Tärkein yhteinen nimittäjä heille on ollut utelias mieli ja kiinnostus Clojureen ja funktionaaliseen ohjelmointityyliin. 

Meillä näitä asiasta palavasti innostuneita Clojure-kehittäjiä on ennestään jo aika monta, mutta lisääkin tarvittaisiin. Voisitko sinä olla seuraava, jota Clojure-kärpänen puraisee ihan kunnolla? Olitpa sitten innokas nuorempi tai valmiiksi jollain toisella teknologialla ansioitunut kehittäjä, voimme tarjota sinulle hyvät puitteet kehittymiselle: 

  • kokeneita Clojure-kehittäjiä työkavereina, jotka ohjaavat sinua uuden teknologian äärelle rennosti mutta koodin korkeaa laatutasoa vaalien
  • mielenkiintoiset ja yhteiskunnallisesti merkittävät hankkeet, joissa näitä teknisiä taitoja pääsee soveltamaan
  • oman projektitiimin ulkopuolelta vertaisyhteisön, jossa pidetään säännöllisiä kokoontumisia
  • kokeneimmatkin kehittäjät löytävät meiltä itseään parempia kollegoita joiden kanssa sparrailla ja kehittyä entistä paremmaksi

Kurkkaa täältä vähän lisää siitä millainen työkulttuuri meillä on ja miten sitä tässä erikoisemmassakin ajassa vaalitaan. 

Solitan dev-yhteisöön pääset tutustumaan blogien kautta myös täältä.
Voit seurata myös Tech-aiheitamme Twitteristä @SolitaTech

Jos funktionaaliset hommat Suomen suurimmassa Clojure-talossa kiinnostaisi, kerro meille itsestäsi vapaamuotoisesti hakulomakkeen kautta ja jutellaan lisää! 

Halutessasi lisätietoja saat tiiminvetäjä Jarnolta: [email protected] 
Työyhteisöstä ja kulttuurista voit kysellä lisää dev-rekrytoijalta Mirkalta: [email protected] tai 0407258194 

 

#LI-remote

Apply for this Job

* Required
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *
ErrorError in field.