Open position

Avoin hakemus Solitan integraatioyhteisöön

Haluatko työskennellä lähellä asiakkaiden liiketoimintaprosesseja? Kiinnostavatko modernit integraatioteknologiat? Solitan API- ja integraatioyhteisöön kuuluu yli 70 ammattilaista Helsingin, Oulun ja Tampereen toimistoilta ja olemme jatkuvasti kiinnostuneita keskustelemaan potentiaalisten uusien osaajien kanssa. Lue lisää, jos olet kiinnostunut liittymään osaksi integraatioyhteisöämme.  

Integraatioasiantuntijan arki Solitalla

Integraatiokonsulttina kehität, konsultoit ja ylläpidät asiakkaidemme kriittisiä järjestelmiä. Olet mukana kaikissa projektin työvaiheissa määrittelystä tekniseen toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon asti. Roolissasi ymmärrät asiakkaan liiketoimintatason vaatimukset sekä datan ja järjestelmien integroitavuuden tekniset tarpeet ja osaat tulkata ne toimiviksi ratkaisuiksi. Haluamme tehdä aidosti merkityksellisiä asioita. Integraatioissa tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä että, voimme teknologiavalinnoillamme edistää suuntaa, johon maailma on menossa sekä parantaa asiakkaidemme edellytyksiä parempaan liiketoimintaan. Erilaiset asiakkaat ja projektit takaavat sen, että pääset tekemään monipuolisesti työtä integraatioiden parissa.

Saat vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme, että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Vaikka suhtaudumme työhömme intohimolla, annamme arvoa myös vapaa-ajalle ja palautumiselle. Oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan saat myös itse vaikuttaa siihen, millaiseksi roolisi meillä lopulta muodostuu ja minkä teknologioiden parissa työskentelet.

Työnkuva sovitaan tarkemmin osaamisesi ja toiveidesi mukaan, mutta voit työskennellä projekteissa eri tyyppisissä rooleissa kuten integraatiokonsulttina, -arkkitehtina tai teknisenä konsulttina. 

Esimerkkejä integraatioprojekteistamme

Asiakkaamme ovat useilta eri toimialoilta sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Monet projekteistamme ovat luonteeltaan yhteiskunnallisesti merkittäviä ja olemme rakentaneet palveluita, jotka vaikuttavat kaikkien suomalaisten elämään. Teemme aikaa kestäviä ratkaisuja. Pääteknologiana voi olla esimerkiksi MuleSoft, Azure tai Boomi.

Mitä odotamme tulevalta työkaveriltamme

Teknisen osaamisen ohella arvostamme tiimihenkisyyttä ja halua toimia asiakasrajapinnassa. Aiempaa taustaa toivomme sinulla olevan joistain integraatiotyökaluista (esim. MuleSoft, Azure, Boomi, Oracle, Apache Camel, IBM tai BizTalk), erilaisten työvaiheiden automatisoinnista (esim. CI, CD), tietokannoista tai ohjelmistokehityksestä. 

Kiinnostuitko? 

CV tai LinkedIn-profiili riittää hyvin keskustelun aloittamiseen. Arvostamme kuitenkin myös vapaamuotoista hakemusta, jossa kuvaat mitä asioita osaat ja millaisesta työstä unelmoit. 

Jos haluat kuulla lisää projekteistamme, teknologioistamme tai kulttuuristamme, Janne Eloranta, Connectivity-solun vetäjä, vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse +358 50 594 8839.

#LI-remote

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *