Avoin hakemus pilvipalveluihin

Sijainti

Finland

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia Cloud-yhteisöömme työskentelemään julkipilviin liittyvien tehtävien parissa. Solitan Cloud-yhteisö on toimintaansa jatkuvasti kehittävä reilun 50 hengen porukka, jonka jäsenet sijaitsevat Helsingin, Turun ja Tampereen toimistoilla. Pilviliiketoimintamme on kasvanut voimakkaasti ja kumppaneitamme ovat maailman johtavat pilvipalvelut AWS (yli 100 sertifikaattia ja 300 osaajaa projekteissa), Azure (yli 50 sertifikaattia ja 150 osaajaa) ja Google Cloud Platform (4 sertifikaattia ja 50 osaajaa). Osa avoimista työpaikoistamme on ns. piilotyöpaikkoja, jotka eivät välttämättä koskaan tule julkiseen hakuun, eli kannattaa ottaa meihin rohkeasti yhteyttä! 

Hae

Esimerkkejä tekemästämme työstä

Autamme asiakkaitamme siirtymässä pilveen ja tarjoamme pilvipalveluihin liittyvän kapasiteetin, ylläpidon ja hallinnan, raportoinnin ja analytiikan sekä DevOps-asiantuntemuksen. Osaamisemme on huippuluokkaa ja olemme saaneet esimerkiksi AWS Migration Competency -tunnustuksen ensimmäisenä PohjoismaissaTeemme yhteiskunnallisesti merkittäviä projekteja ja asiakkainamme on Pohjois-Euroopan suurimpia yrityksiä

Tutustu Cloud-asiantuntijoidemme näkemyksiin ja kokemuksiin blogissamme cloud.solita.fi ja lue mitä Cloud Service Specialist Helinä vastaa rekrytointikeskusteluissa esille nousseisiin yleisimpiin kysymyksiin.

Millaisissa tehtävissä voit työskennellä?

Teknisen osaamisen ohella tärkeää on tiimihenkisyys ja halu toimia asiakasrajapinnassa osana asiakasprojekteja. Meillä on lähes rajattomat mahdollisuudet oppia uutta, koska teknologioiden kirjo on laaja ja asiakasprojektit ovat vaihtelevia. Vaikka noin 90 % palveluistamme pyörii julkipilvessä, arvostamme myös perinteisempää konesali- ja järjestelmäylläpito-osaamista. Cloudiin voi päätyä monenlaisilla taustoilla – tärkeintä on halu kehittää osaamista jatkuvasti.

  • Työ voi painottua julkipilviympäristöihin liittyviin konsultointitehtäviiin ja projektitoimitusten alkupäähän esimerkiksi tilanteessa, jossa asiakasorganisaatio on siirtymässä pilveen.
  • Saatat toimia teknisenä asiantuntijana esimerkiksi ohjelmistokehitys- tai dataprojekteissa osana projektitiimiä. Suunnittelet ja rakennat ylläpidettäviä järjestelmiä eri pilvialustoille. Jos palveluiden ylläpito, valvonta ja operointi on eniten lähinnä sydäntäsi, voimme painottaa rooliasi tähän suuntaan.
  • Teknisten asiantuntijatehtävien ohella meillä on aina aika ajoin tarvetta myös projekti- ja palvelupäälliköille sekä myynnillisiin rooleihin.

Ota yhteyttä

  • CV tai LinkedIn-profiili riittää hyvin keskustelun aloittamiseen. Arvostamme kuitenkin myös vapaamuotoista hakemusta, jossa kuvaat mitä asioita osaat ja millaisesta työstä unelmoit. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi helposti alla olevasta painikkeesta. Luemme hakemuksesi ajatuksella ja vastaamme mahdollisimman pian. 
  • Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä Solitan kanssa kumppanuus- tai alihankintamielessä, lue lisää Friends of Solita -verkostostamme: solita.fi/friends-of-solita/

Kuuntele pilvikonsulttimme Antti Peltosen puheenvuoro syksyn 2021 Solita Coresta: