Open position

Avoin hakemus dataan – Oletko sinä uusi kollegamme?

Hei, data-ammattilainen! Meillä on monipuolisia hommia tarjolla kotimaisissa ja kansainvälisissä asiakasprojekteissa! Asuitpa missä tahansa – jutellaanko lisää?

Solita on noin 1500 teknologia- ja design-osaajan yhteisö varustettuna itseohjautuvalla kulttuurilla ja vähäisellä byrokratialla. Yli 300 data-osaajan lisäksi meillä työskentelee myös mm. ohjelmistokehittäjiä, pilvi-infran asiantuntijoita ja designereitä. Meillä pääset näyttämään mitä osaat ja saat jättää oman kädenjälkesi merkittävien suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden toimintaan. Yksi tunnetuista luottamuksenosoituksista tekemistämme kohtaan on Koronavilkku-mobiilisovelluksen toteutus.

Haluaisitko sinä mukaan projekteihin, joiden lopputuloksella on aidosti vaikuttavuutta? Jutellaanko lisää toiveistasi ja osaamisestasi? Toteutamme keskustelut videotapaamisina, joissa pääset heti alusta alkaen vaihtamaan ajatuksia asiantuntijoidemme kanssa.

Palkkaamme jatkuvasti data-alan asiantuntijoita esimerkiksi seuraaviin rooleihin:

  • Data-arkkitehtina voit työskennellä joko vahvasti teknisistä tai enemmän liiketoiminnallisista lähtökohdista käsin. Olet kokenut datan hyödyntämisen asiantuntija, ja toimit mielelläsi tiimin seniorina sekä asiakkaan sparrauskumppanina. Minkä parissa haluaisit itse seuraavaksi työskennellä?
  • Data Engineerinä rakennat yhdessä kollegoiden kanssa esimerkiksi pilvipalveluita hyödyntäviä data-alustoja tai ratkaisuja IoT-datan hyödyntämiseen. Omaat jo aiempaa kokemusta datan käsittelystä (lataus, parsinta, tallennus, varastointi ja/tai mallinnus). Tähän rooliin on monta erilaista “oikeaa” kokemus- ja osaamistaustaa. Olisi mukavaa kuulla sinun tarinasi ja toiveesi!
  • Master Data Management -asiantuntijana voit kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan toimia esimerkiksi arkkitehtityyppisenä hahmona käynnistämässä uusia asiakasprojekteja. Kaikenlainen aiempi MDM-kokemus on hyödyksi, samoin kuin rohkeus ja kiinnostus hypätä mukaan tekemään master data managementia uudella tavalla. Jutellaanko lisää siitä, mitä tämä meillä tarkoittaa?

Teemme asiakasprojekteissa hommia tyypillisesti solitalaisena tiiminä. Tiimikavereina sinulla voi olla edellä mainittujen hahmojen lisäksi myös esimerkiksi datan visualisoinnin, data sciencen ja business performance managementin syväosaajia.

Solitalaiset voivat vapaasti valita, mistä työnsä tekevät. Toimistojamme sijaitsee mm. Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa sekä Lahdessa ja halutessasi voit työskennellä myös kokonaan etänä. Me Solitalla huolehdimme siitä, että edellytykset työn mielekkääseen tekemiseen ovat kunnossa, työskentelitpä missä tahansa.

Jos haluat jutella lisää, ollaan yhteydessä! Kerro tulevaisuuden toiveistasi, osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi avoimen hakemuksen muodossa, tai ota suoraan yhteys data-osaamisalueen rekrytoinnista vastaaviin Anuun (anu.paivinen at solita.fi) tai Suviin (suvi.ohtonen at solita.fi) niin sovitaan aika keskustelulle!

 

#LI-Remote

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *

By submitting application, I understand that my personal data will be used by Solita Group to manage the recruitment process and evaluate my suitability for employment.

Read more about Solita’s data protection practices in recruitment context.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.