Arkkitehtuurin ammattilainen ohjelmistokehitysratkaisujen pariin

Sijainti

Finland

Etsimme Solitalle IT-arkkitehtuurin ammattilaisia, joilla on näkemystä, kokemusta ja uskallusta kehittää tulevaisuuden arkkitehtuuriratkaisuja. Voit työskennellä etänä, tai yhdellä toimistoistamme (Helsinki, Tampere, Oulu, Turku, Lahti) tai vaikkapa yhdistelemällä näitä. Taustastasi riippuen, voimme vaikuttaa tehtävän sisältöön 

Hae

Meillä ohjelmistokehitysprojektit tehdään intohimolla, rohkeudella, välittämisellä sekä rentoudella. Opastamme asiakkaitamme löytämään oikean ratkaisun ja toteutamme ratkaisun yhdessä projektitiimien sekä asiakkaan kanssa.

Solita kehittää merkityksellisiä digitaalisia ratkaisuja asiakkailleen. Asiakaskuntamme koostuu niin julkishallinnon kuin yksityisen sektorin asiakkaista. Meille on tärkeää, että asiakkuuksien kokonaisarkkitehtuuri tukee nykyistä kehitystä ja antaa hyvät edellytykset myös tulevaisuuden toimiville ratkaisuille sekä tukee liiketoimintaa. Kaikessa tekemisessämme yhdistyy ratkaisun merkityksellisyys sekä se, että asiakkaamme ja me itse voimme olla ylpeitä lopputuloksesta.

Voit tutustua meidän asiakkaisiin ja toteutuksiin täältä

Tässä muutama esimerkki toteutuksistamme

Mihin pääset mukaan Solitalla?

Kulttuurimme ja arvomaailmamme tukevat sitä, että onnistut työssäsi ja viihdyt yhteisössämme. Pääset mukaan kehittämään ratkaisuja, jotka ovat aidosti merkityksellisiä. Työssäsi et myöskään jää yksin, sillä ympärilläsi ja tukenasi on Solitan koko muu työyhteisö monikirjoisine osaamisineen. Sinua auttaa ohjelmistokehityksen, datan, pilvipalvelujen, integraatioiden, tietoturva, palvelumuotoilun ja liiketoiminnan ammattilaiset.

Tehtävässä pääset konsultoimaan asiakkaitamme ja ratkaisemaan sekä kehittämään heidän arkkitehtuuriratkaisujaan. Pääset suunnittelemaan järjestelmä- ja arkkitehtuuriratkaisuja, jotka ovat merkityksellisiä organisaatiolle nyt ja ennen kaikkea tulevaisuudessa. Otat huomioon asiakkaan järjestelmäratkaisut, tietoarkkitehtuurin, tietoturvan, mahdolliset pilviratkaisut ja osaat suunnitella yhdessä asiakkaan ja Solitan asiantuntijoiden kanssa toimivan kokonaisuuden. Olet myös ratkaisemassa arkkitehtuuriin liittyviä tarpeita jo ennen, kuin varsinaisia toteutuksia ryhdytään tekemään. Toimit tiiviisti yhteistyössä asiakkaan liiketoiminnan ja IT:n (esim. CIO) kanssa sekä Solitan teknisten asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä pääset myös osallistumaan itse ratkaisujen toteutukseen.

Mitä haluaisimme nähdä taustassasi ja kyvyissäsi

Onko taustassasi esimerkiksi osa näistä? 

  • Olet jo hankkinut kokemusta IT-arkkitehtuureista ja pystytkin lähteä itsenäisesti (mutta et jää yksin) ratkaisemaan asiakkaan tarpeita
  • Sinulla on konsultatiivinen ja ratkaisuhakuinen ote ja pystyt ymmärtämään tarpeita liiketoiminnan, IT:n ja loppukäyttäjän näkökulmasta
  • Osaat tunnistaa liiketoiminnan riskejä ja miten ne liittyvät arkkitehtuuriin
  • Osaat kommunikoida sujuva läpi organisaation ja sinulla on kykyä saattaa eri osapuolet toimimaan yhdessä
  • Osaat suunnitella mm. järjestelmäarkkitehtuureja, tietokanta-arkkitehtuureja ja pilviratkaisuja
  • Tunnet myös valmisratkaisuja ja käyttäjähallintaa
  • Sinulla on vahva tekninen ymmärrys ja osaaminen. Emme odota sinun koodaavan ratkaisuja (ellet halua), koska tähän meiltä löytyy osaamista

Tehtävässä tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa. 

Hae Solitalle IT-arkkitehdin rooliin

Kerro meille vapaamuotoisesti taustastasi ja itsestäsi. Haluamme kuulla sinusta ja miettiä, kuinka voisimme yhdessä päästä parhaaseen lopputulokseen. Kerro meille, millaisia arkkitehtuureja olet suunnitellut ja mitä sinä tältä tehtävältä toivoisit.

Kysy lisää tehtävästä Sami Köykältä, 040 553 6962 tai Antti Tirilältä, 040 513 6521

 

#LI-remote

Apply for this Job

* Required
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
ErrorError in field.
How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace .

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as
ErrorError in field.