Pilvipohjainen Boomi - helppo ja nopea integraatiopalvelu

Boomi on pilvipohjainen integraatiopalvelu, joka helpottaa järjestelmien integraatiota ja uusien järjestelmien käyttöönottoa. Boomi on nopea ottaa käyttöön ilman suurta alkuinvestointia. Solitan asiantuntijat auttavat parhaan kokonaisuuden rakentamisessa aina suunnittelusta ylläpitoon saakka.

Kyky reagoida nopeasti liiketoiminnan ja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin on yksi keskeisimmistä kilpailutekijöistä. Pilvipohjainen integraatiopalvelu (iPaaS=integration Platform as a Service) Boomi toteuttaa eri järjestelmien ja palveluiden välisiä integraatioita Drag and Drop -periaatteella. Tarjolla on laaja kirjo valmiiksi konfiguroituja konnektoreita mm. AWS:n ja Azuren pilvipalvelualustoihin sekä laajasti käytössä oleviin SaaS-palveluihin, kuten Salesforce ja NetSuite.

Nopeasti ja helposti liikkeelle

Boomi integraatioalusta sisältää myös täysiveriset työkalut API:en ja Master Datan hallintaan sekä dashboard-tyyppisen työpöytänäkymän toteutettujen integraatioiden valvontaan. Alkuun pääseminen on helppoa. Täysin pilvipohjaisesti käyttöönotettava graafinen kehitysympäristö ja käytön mukaan skaalautuvat käyttökustannukset mahdollistavat kustannustehokkaan liikkeellelähdön. Kehitystyön toteutusnopeus on yksi keskeisimmistä Boomin vahvuuksista.

Integraatioiden kehitys ja ylläpito selkeästi yhdellä alustalla

Integraatiot määritellään selkeän ja johdonmukaisen graafisen käyttöliittymän avulla, jossa hoituu sekä testi- että tuotantoympäristöjen samanaikainen kehittäminen ja ylläpito. Integraatiospagetin sijaan integraatiot ovat selkeästi ja johdonmukaisesti ylläpidettyjä omassa alustassaan.

Hallitun integraatiokokonaisuuden kasvaessa Boomiin saadaan modulaarisesti lisättyä keskeisiä integraatioalustojen ominaisuuksia, kuten API:en hallinta (API Management), master-tiedon hallinta (Master Data Management), EDI-liikenteen hallinta ja uusimpana ominaisuutena työprosessien hallinta (Workflow Management).

Joustava ja kustannustehokas kokonaisuus

Boomin käsitteistössä integraatiot toteutetaan ja kuvataan omalle ajoympäristölle Atomille, joka voidaan yksinkertaisimmillaan toimittaa pilvestä palveluna (iPaaS) tai vaihtoehtoisesti yrityksen omasta konesalista ns. paikallisena (on-premise) toteutuksena tai näiden vaihtoehtojen yhdistelmänä (HIP = Hybrid Integration Platform).

Boomi tarjoaa joustavan, käyttöön perustuvan Pay as You Go -tyyppisen hinnoittelumallin. Hinnoittelu pohjautuu integroitavien järjestelmien ja datalähteiden määrään. Esimerkkinä ERP- ja CRM-järjestelmän integroimiseen keskenään tarvitaan ainoastaan kaksi hinnoittelun perusteena olevaa yhteyttä riippumatta siitä, kuinka laajasti järjestelmät integroidaan tai kuinka paljon viestejä ja dataa järjestelmien välillä siirretään.

Solitan asiantuntijat auttavat suunnittelusta ylläpitoon saakka

Autamme asiakkaitamme löytämään oman organisaationne tarpeisiin parhaiten soveltuvan ratkaisun. Sertifioidut asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat vaativatkin kokonaisuudet. Boomi mahdollistaa teknisesti edistyneille organisaatioille mahdollisuuden kehittää ja hallita integraatioita myös itsenäisesti, mutta kauttamme saat myös kattavat konsultointi- ja ylläpitopalvelut.

Boomi tuo nopeasti arvoa liiketoiminnalle

 • 1

  Ei suuria alkuinvestointeja

 • 2

  Nopea käyttöönotto

 • 3

  Joustaa liiketoiminnan muutoksissa

 • 4

  Kehitys ja ylläpito yhdellä alustalla

 • 5

  Helppo lisätä uusia toiminnallisuuksia kuten MDM

 • 6

  Joustava hinnoittelu

Haluatko kuulla lisää Boomista ja Solitan palveluista? Jätä yhteystietosi, kerromme mielellämme lisää.