25.10.2017Uutinen

Petronella Posti Hultqvist vetämään Solitan Skandinavian liiketoimintaa

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayhtiö Solita jatkaa kasvuaan Ruotsissa. Solitan Skandinavian liiketoiminnan vetäjäksi on nimitetty Petronella Posti Hultqvist.

Tukholmassa asuvalla, suomalaissyntyisellä Petronella Posti Hultqvistilla on mittava IT-alan ja konsultointiliiketoiminnan kokemus muun muassa liiketoimintaa tukevista business intelligence- ja datawarehouse-ratkaisuista, myynnistä ja markkinoinnista. Hän on työskennellyt aiemmin johtotehtävissä Intellibis’illä, Affectolla sekä Palet Softwarella. Lisäksi hän on muun muassa työskennellyt yrittäjänä analytiikan ja tietovarastoinnin parissa, vastannut analytiikkayhteisölle suunnatuista konferensseista Ruotsissa sekä koordinoinut tietovarastointiin ja bi-ratkaisuihin keskittyviä Kimball University -koulutuksia.

”Solitan osaaminen on otettu erittäin positiivisesti vastaan Ruotsissa. On hienoa saada mukaan Petronella, jolla on erinomaista kokemusta ja vahvat verkostot Ruotsissa”, kommentoi Solitan johtoryhmän jäsen, myynnistä, markkinoinnista ja konsultointipalveluista vastaava johtaja Ossi Lindroos. Solita avasi ensimmäisen kansainvälisen toimistonsa Ruotsiin Tukholman keskustaan tammikuussa. Solitan asiakkaisiin Ruotsissa kuuluu mm. Assa Abloy.

”Solita on hieno suomalainen kasvutarina ja muutosvoima nopeasti digitalisoituvassa maailmassa. Palan innosta päästä nostamaan suomalaista osaamista esiin Ruotsissa. Palkitseviin ensimmäisiin tehtäviini kuuluu Solitan Ruotsin joukkueen kasvattaminen lisärekrytoinneilla”, kertoo Solita AB:n toimintaa vetävä johtaja Petronella Posti Hultqvist.

Petronella Posti Hultqvist aloitti tehtävässään 11. syyskuuta. Solita etsii tällä hetkellä Ruotsiin erityisesti palvelumuotoilijoita, data science- ja pilviasiantuntijoita. Yhdistyttyään palvelumuotoilutoimisto Palmun kanssa maaliskuussa 2017 Solita työllistää jo yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa palvelumuotoilijoista ja lean startup -asiantuntijoista ohjelmistokehittäjiin, business intelligence- ja data science-asiantuntijoihin sekä pilvi- ja integraatioratkaisujen osaajiin.

Lisätietoja:
Ossi Lindroos, Vice President, Solita, puh. +358 40 750 7637, [email protected]
Petronella Posti Hultqvist, Director, Scandinavia, Solita, p. +46 766 433 600, [email protected]

Solita on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Solita tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen. Vuonna 1996 perustetun Solitan liikevaihto vuonna 2016 oli 58,5 miljoonaa euroa. Yhdistyttyään palvelumuotoilutoimisto Palmun kanssa Solita työllistää yli 600 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Singaporessa ja Tukholmassa.

Kirjoittaja

Solita