7.5.2021Uutinen

Outi Sivonen Solitan johtoryhmään – ”Kasvamme ihmiset edellä”

Outi Sivonen Solitan johtoryhmään

Solitan kulttuurista ja työntekijäkokemuksesta aiemmin vastannut johtaja Outi Sivonen on nimitetty osaamisen ja johtamisen kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi ja Solitan konsernijohtoryhmän jäseneksi. Solita panostaa nyt Sivosen johdolla voimakkaasti oppimiseen ja laaja-alaisten työelämätaitojen tukemiseen.

Solita panostaa osaamisen kehittämiseen tulevaisuudessa yhä vahvemmin ja kokonaisvaltaisemmin. Tästä osoituksena on muiden muassa uusi Solita Growth Academy, joka tukee laaja-alaisesti työntekijöiden osaamisen kehittymistä vastavalmistuneesta työntekijästä senioriammattilaiseksi sekä auttaa solitalaisia kehittämään työelämätaitojaan, kuten itsensä johtamisen, sekä neuvottelu-, ajattelu- ja konfliktinpurkutaitoja.

”Huippuammattilaisuudessa ei ole kyse vain teknisistä taidoista. Haluamme kulkea ihmislähtöisen työelämän kehittämisen aallonharjalla ja tukea ihmisiä myös ajattelu- ja työelämätaitojen kehittämisessä. Tärkeä on saada myös urapolkunsa alkuvaiheessa olevat ammattilaiset ymmärtämään, ettei kaikkea tarvitse osata yksin ja avun pyytäminen sekä reflektointi tiimin jäsenten kanssa ovat olennainen osa henkilökohtaista kasvua kohti huippuammattilaisuutta”, Sivonen kertoo.

Outi Sivosella on monipuolinen kokemus kansainvälisen yrityksen HR-toiminnoista ja hän on toiminut HR-johtotehtävissä mm. Finnairilla ja Telialla. Solitalla Outi Sivonen on vastannut kulttuurista ja työntekijäkokemuksesta vuodesta 2019.

”Olen erittäin iloinen saadessani Outin johtoryhmäämme. Hänen taitonsa ja systemaattinen kädenjälkensä johtamistaitojen ja osaamisen kehittämisessä ovat näkyneet Solitassa vahvasti viime vuodet. Haluamme, että hyvä johtaminen, inhimillinen työkulttuuri ja uraauurtava osaamisen kehittäminen ovat meille entistä vahvempia kilpailuetuja tulevaisuudessa”, sanoo Solitan toimitusjohtaja Ossi Lindroos.

Solita haluaa kulkea työelämän kehittämisen aallonharjalla

Solitan Growth Academyn ajatus on Suomessa uusi ja konsepti kehittyy jatkuvasti. Lähtökohtana on halu ymmärtää työntekijätaitojen kehittymistä monimuotoisissa työympäristöissä. Yritys kasvaa ihmistensä avulla.

Solitan kulttuurissa yhdistyvät pitkälle viety autonomia ja ihmisistä välittäminen. Uuden oppiminen on osa jokaista työpäivää.

“Olen innoissani mahdollisuudesta olla mukana rakentamassa nykyaikaista, monimuotoista, välittävää ja yhä positiivisempaa työelämää. Kokonaisvaltainen panostus ihmisiin ja osaamisen kehittämiseen heijastuu ennen kaikkea myönteisesti asiakkaillemme. Henkilökohtaisen kasvun kehittämisestä välittäminen auttaa meitä kasvattamaan liiketoimintaamme. Tämä on strategiamme: ihmisten kasvu luo liiketoiminnan kasvun”, kertoo Outi Sivonen.

Vahvaa kasvua ja kansainvälistymistä jatkava Solita työllisti viime pandemiavuoden aikana reilut 200 uutta osaajaa. Yritys jatkaa liiketoiminnan, palvelumuotoilun, data-analytiikan, ohjelmistokehityksen ja pilvipalveluiden asiantuntijoiden rekrytointia.

Katso Solitan avoimet paikat

Lisätietoja

Kirjoittaja

Solita