MuleSoft API- ja integraatioratkaisut

Tarve integraatiolle kasvaa kiihtyvällä tahdilla. Datasta ja sen hyödyntämisestä on tullut kilpailuetu. Se edellyttää integraatioratkaisuja, joiden avulla voidaan tuottaa ketterästi uudelleen käytettäviä rajapintoja ja pitää kokonaisuus hallussa. API-vetoinen integraatioarkkitehtuuri joustaa liiketoiminnan muutoksissa. MuleSoft Anypoint Platform on ratkaisu modernien API- ja integraatioratkaisujen kehittämiseen. Solitan kokeneet asiantuntijat auttavat integraatioiden, API:en ja pilvipalveluiden kehittämisessä ja MuleSoft-ratkaisujen käyttöönotossa.

MuleSoft on API- ja integraatio-ratkaisujen edelläkävijä

Mulesoft Anypoint Platform on ratkaisu modernin API-vetoisen integraatioarkkitehtuurin kehittämiseen. Lähtökohtana on kevyiden ja helppokäyttöisten API:en rakentaminen suorien, järjestelmien välisten point-to-point yhteyksien sijaan. API-vetoisen lähestymisen myötä integraatiot muuttuvat arvokkaiksi uudelleen käytettäviksi resursseiksi. MuleSoft Anypoint Platformissa on työkalut koko API-elinkaaren hallintaan. Se yhdistää saumattomasti modernien integraatioiden rakentamisen ja API:en hallinnoinnin (API Management).

MuleSoft joustavasti käyttöön myös pilvipalveluna

MuleSoft Anypoint Platform tarjoaa joustavan mallin pilvipalveluissa ja oman palomuurin takana olevien järjestelmien integroimiseen. Se on mahdollista ottaa käyttöön palveluna MuleSoftin CloudHub -pilvipalvelusta. MuleSoft CloudHub on integraatioalustapalvelu (IPaaS – Integration Platform as a Service), jossa ratkaisu saadaan käyttöön ilman perinteistä asennus- ja konfigurointityötä. MuleSoft Anypoint Platform on saatavilla myös itse operoituun ympäristöön, niin on premise -ympäristöihin että julkisen pilven alustoille kuten Amazon Web Services tai Microsoft Azure.

MuleSoft on markkinoiden joustavin teknologia niin sanotun hybridin integraatioalustan rakentamiseen (HIP – Hybrid Intergation Platform). Ympäristöä voi laajentaa joustavasti pilven tai itse operoitujen ympäristöjen osalta ja kokonaisuus pysyy hallittuna. Integraatio- ja API-toteutukset ovat riippumattomia ajoympäristöstään, joten niitä on mahdollista siirtää ympäristöjen välillä.

Solita on oikea kumppani MuleSoft-ratkaisujen käyttöönottoon

Solita on toimittanut MuleSoftin teknologiaan pohjautuvia asiantuntijapalveluita asiakkailleen yli kymmenen vuoden ajan. Laaja sertifioitujen MuleSoft-asiantuntijoidemme tiimi pystyy vastaamaan vaativistakin kehityshankkeista. Elinkaaripalvelut tarjoamme vakioidulla ja käytännössä tehokkaaksi hiotulla palvelumallilla. Tarjoamme myös monipuolisia konsultointi- ja koulutuspalveluita tukemaan osaamisen kehittämisessä ja erityisosaamista vaativien vaiheiden taklaamisessa.

Haluatko kuulla lisää MuleSoft-ratkaisuista?
Täytä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä!