11.2.2019Uutinen

Lars Olof Elfversson Solitan hallitukseen

Solita_BoD_Lars_Elfversson

Strategia-, teknologia- ja designyritys Solita on nimittänyt Lars Olof Elfverssonin hallitukseensa 28.1.2019 alkaen.

Lars Olof Elfversson tunnetaan kokeneena IT-vaikuttajana ja -yrittäjänä. Vuonna 1999 hän perusti IT-konsulttiyhtiö Netlightin, joka on kasvanut Euroopassa yli 1400 henkeä työllistäväksi, liikevaihdoltaan yli 100 miljoonan euron yritykseksi.

Lars uskoo arvopohjaiseen johtamiseen, joka mahdollistaa ihmisten toimimisen täydellä potentiaalillaan. Hän toimii hallitusammattilaisena ja neuvonantajana, toimien mm. Chip First Ab:n ja Medino Online Oy:n johdossa. Lars Olof Elfversson valmistunut diplomi-insinööriksi Tukholman Kuninkaallisesta teknillisestä korkeakoulusta (KTH).

”Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme Larsin Solitan hallitukseen. Hänen laaja kokemuksensa tukee Solitaa jatkaessamme yrityksen kansainvälistymistä”, sanoi Solitan toimitusjohtaja Jari Niska.

”Liityn innolla tähän upeaan tiimiin, jolla on vaikuttava kasvutarina taustallaan. Toivon, että kokemukseni liiketoiminnan kasvattamisesta useissa Euroopan maissa auttavat Solitan jatkuvaa kasvua”, Lars Olof Elfversson kommentoi.

Lisätietoja:
Jari Niska, toimitusjohtaja, Solita, [email protected], p. +358 40 524 6400

Solita on suomalainen teknologia-, strategia- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Solita työllistää 750 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, digitaalisten palvelujen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Saksassa.

Kirjoittaja

Solita