Jedox-ratkaisut liiketoiminnan suunnitteluun ja analytiikkaan

Jedox on moderni ratkaisu liiketoiminnan suunnitteluun, analysointiin, seurantaan ja raportointiin. Jedoxilla on yli 120 maassa tuhansia asiakkaita kuten Toyota, ABB, Canon, BMW, Fujitsu, Vodafone, Siemens, Mercedes-Benz ja PWC.

Solita on Jedoxin Gold Partner -kumppani, joka takaa sen, että pystymme tarjoamaan kattavasti asiantuntijapalveluita itse sekä oman Jedox-verkostomme kautta.

Suorituskykyinen, joustava ja kustannustehokas Jedox

Jedox on hyvin suorituskykyinen ja sen käyttöönoton nopeus markkinoiden kärkeä. Asiakkaan on mahdollista ylläpitää ja kehittää ratkaisua itsenäisesti, ilman jatkuvaa konsultin läsnäoloa ja IT:n tukea. Tämän ja hinnoittelumallin vuoksi Jedoxin kokonaiskustannukset ovat erittäin kilpailukykyiset. Ratkaisun rakentamisessa voidaan käyttää pohjana Jedoxin tai Solitan valmiita malleja tai rakentaa suoraan asiakkaan omien tarpeiden mukaisesti. Myös toimitusmalli on yhtä joustava.

Jedoxin vahvuutena on sen Excelin kaltaisuus: käyttäjien on helppo omaksua Jedoxin käyttö. Ratkaisu on kuitenkin paljon muuta kuin Excelin lisäosa. Sen avulla on mahdollista rakentaa vaativia suunnitteluratkaisuja toiminnan ja talouden suunnitteluun sekä esimerkiksi automatisoida johdon kuukausiraporttipaketit. Kaikki tämä onnistuu käyttäen nykyisiä Excel-pohjia lähtökohtana ja ilman valmisjärjestelmien asettamia rajoitteita. Loppukäyttäjä käyttää joko Excel-, Web- tai mobiilikäyttöliittymää.

Jedox on saatavilla joko on-premise asennuksena tai yksityisestä tai julkisesta pilvestä SaaS-ratkaisuna.

Jedox tehokkaaseen suunnitteluun ja tiedon visualisointiin

 • Jedox Web

  Intuitiivinen Excelin tyyppinen käyttöliittymä tiedon analysointiin ja suunnittelusovellusten ja visualisointien rakentamiseen.

 • Jedox Excel add-in

  Joustava Excel-käyttöliittymä, joka on yhteydessä pilveen ja joka tarjoaa mahdollisuuden joustavaan omien raporttien rakentamiseen ja liiketoiminnan mallintamiseen.

 • JedoxMobile

  Pääsy raporteille, dashboardeille ja syöttönäkymiin missä vain ja milloin vain.

 • Jedox Integrator

  Tehokkaan ETL-työkalunsa ansiosta Jedox integroituu saumattomasti useisiin lähteisiin mm. yli 50 valmiin yhteyden avulla (esim. SAP ja Salesforce). Datan muokkauksen automaattinen visualisointi auttaa datan mallintamisessa ja auditoinnissa. Jedoxista löytyy valmiit yhteydet myös muihin tiedon visualisointi työkaluihin kuten Tableu ja Qlik.

 • Jedoxin muistinvarainen tietokanta

  Suorituskykyiset laskentakuutiot vaativaankin laskentaan.

Haluatko kuulla lisää Jedox-ratkaisuistamme?
Täytä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä!