7.12.2015Uutinen

Jari Niska jälleen it-alan 100 vaikuttajaa -listalla

Solitan toimitusjohtaja Jari Niska on jälleen valittu Tivi-lehden sadan merkittävimmän it-vaikuttajan listalle 2015. It-vaikuttajat on listalla jaettu bisnes-, digitalisaatio- sekä yhteiskuntavaikuttajiin. Jari Niska valittiin listan bisnes-kategoriaan jo kolmatta kertaa. 

jari_niska

Valinnan on tehnyt Tivin toimituksen asiantuntijaraati. Vuoden Tivi-vaikuttajat ovat henkilöitä, jotka omalla toiminnallaan muuttavat Suomen tieto- ja viestintäteknologian kenttää. Vuoden Tivi-vaikuttaja on valittu vuodesta 2005 lähtien. Vuoden 2015 it-alan 100 vaikuttajaa -lista julkaistiin Tivi-lehdessä 4.12.15.

Jari Niska on toiminut Solitan toimitusjohtajana vuodesta 2008 alkaen. Niska on toimitusjohtajakaudellaan toteuttanut vahvaa kasvustrategiaa. Solita on kasvattanut liikevaihtoaan vuoden 2008 12,7 miljoonasta eurosta vuoden 2015 48,5 miljoonaan euroon (ennuste) ja henkilöstömäärää 140:stä 400:aan. Tämän vuoden liikevaihdon kasvuprosentti tulee olemaan yli 30. Liiketoiminta on ollut joka vuosi kannattavaa.

Kasvu perustuu onnistumiseen asiakaskunnan laajentamisessa sekä palvelutarjooman kehittämisessä erityisesti palvelumuotoilun, konsultoinnin ja analytiikan alueilla. Hyvä yrityskulttuuri on auttanut kasvun edellyttämien alan parhaiden osaajien rekrytoinnissa. Solita on rekrytoinut tänäkin vuonna yli 100 uutta työntekijää Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Niska on jatkuvan kehittymisen ja yrityskulttuurin puolestapuhuja. Hän myös korostaa teknologian kovassa kehitysvauhdissakin asiakaslähtöisyyden ja inhimillisyyden merkitystä.
Solita on palkittu useina vuosina yhtenä Suomen parhaista työpaikoista (6. sija Great Place to Work -tutkimuksissa vuosina 2015 ja 2014) sekä yhtenä Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä (Deloitte Technology Fast 50).

Kirjoittaja

Solita