8.12.2021Uutinen

ISG:n Provider Lens™ -tutkimus nimesi Solitan jälleen johtavaksi julkisten pilvipalvelujen ja ratkaisujen toimittajaksi Pohjoismaissa

Solita on nimetty Pohjoismaiden johtavaksi julkisten pilvipalvelujen ja -ratkaisujen toimittajaksi Information Services Groupin (ISG) Provider Lens™ -tutkimuksessa. Public Cloud – Solutions & Service Partners 2021 Nordics -raportissaan ISG sijoitti Solitan nelikentän Leaders-kategoriaan kahdessa luokassa.

Information Services Group (ISG) on jälleen julkistanut vuosittaisen raporttinsa liittyen pohjoismaisten yritysten pilvi-investointeihin ja digitaaliseen transformaatioon. ISG:n tiedotteen mukaan pohjoismaisten yritysten investoinnit tällä saralla kasvavat edelleen.

“Pohjoismaisten yritysten omaksuessa pilvipalveluita ja suurempia digitaalisen muutoksen hankkeita, ne etsivät yhteistyö- ja innovaatiokumppaneita perinteisten IT-palvelujen tarjoajien sijaan”, raportista kertovassa tiedotteessa todetaan. ”Pohjoismaiset yritykset vaativat IT-hankkeiltaan ketteryyttä, mikä edellyttää infrastruktuurin modernisointia ja pilviteknologioiden, kuten mikropalvelujen, konttien ja sulautetun tekoälyn käyttöä.”

Solita pilvipalvelujen Leaders-segmentissä

Solita sijoittui Leaders-kategoriaan ISG:n Provider Lens™ -tutkimuksessa kahdessa luokassa.

”On hienoa, että Solita sijoittui jälleen Pohjoismaiden johtavien pilvipalvelujen tarjoajien joukkoon ISG:n Provider Lens™ -tutkimuksessa, mikä on yksi osoitus pitkäaikaisesta työstämme pilvipalveluiden parissa sekä organisaatiomme korkeasta asiantuntemuksesta. Kehitämme palveluvalikoimaamme jatkuvasti, ja olemme menestyksekkäästi käyttöönottaneet useille asiakkaille Solita CloudBlox -palvelun, joka auttaa yrityksiä hallitsemaan haastavia monipilviympäristöjä, erityisesti niiden kustannuksia, tietoturvaa ja ohjelmistokehityksen nopeutta. On ollut hienoa havaita, kuinka palvelumme avulla asiakkaat ovat saaneet selkeyttä ja tehokkuutta pilvimatkaansa”, sanoo Solitan pilvipalvelujen johtaja Jari Jolula. Pilvipalvelut ovat Solitan nopeimmin kasvava liiketoiminta-alue Pohjoismaiden markkinoilla.

Lue lisää pilvipalvelujen tehokkaasta hallinnasta
Lue lisää Solitan avoimista pilvipalvelujen työpaikoista
ISGn Provider Lens™ lehdistötiedote

Lisätietoja Solitan pilvipalveluista:
Solita, Jari Jolula, Director, Cloud Services, +358 40 596 9518, [email protected]

ISG:n Provider Lens™ Quadrant -tutkimussarja on palveluntarjoajien vertailu, jossa yhdistyvät empiirinen tietopohjainen tutkimus, markkina-analyysi ja ISG:n kansainvälisen asiantuntijatiimin omat havainnot ja kokemukset. Tutkimus antaa yrityksille runsaasti yksityiskohtaista tietoa sopivien palvelutoimittajien valintaan, ja ISG:n asiantuntijat käyttävät raportteja oman markkinatuntemuksensa tarkistamiseen ja suositusten laatimiseen ISG:n yritysasiakkaille. Lisätietoa ISG:n Provider Lens -tutkimuksesta on tutkimuksen verkkosivuilla.

*ISG:n Provider Lens™ -tutkimuksen raportti The Public Cloud – Solutions & Service Partners 2020 Nordics auttaa ostajia arvioimaan järjestelmätoimittajia pilvipalvelustrategian suunnittelun yhteydessä ja tunnistamaan palveluntarjoajien osaaminen eri markkinoilla. Tutkimuksessa arvioitiin 50 pilvipalvelujen toimittajaa keskikokoisten yritysten markkinassa. Keskikokoisella tarkoitetaan yritystä, jolla on tyypillisesti alle 5 000 työntekijää tai jonka liikevaihto on alle miljardi dollaria.
Lue lisää 

 

Kirjoittaja

Solita