Microsoft AI Lab by Solita

Sign up
Location Espoo

Date 13 May 2024

Tervetuloa Solitan ja Microsoftin yhteistyössä järjestämään AI Lab Finland -työpajaan! AI Lab on roolikohtainen työpajasarja, joka järjestetään paikanpäällä Microsoft Suomen pääkonttorilla Keilaniemessä. Työpajat ovat osallistavia, ei-teknisiä tapahtumia, joissa keskitytään aktiiviseen keskusteluun sekä roolikohtaiseen näkökulmaan generatiivisen tekoälyn hyödyistä. 

Tavoitteena on yhdessä ideoida, mikä on mahdollista generatiivisen tekoälyn avulla ja kartoittaa Microsoftin palveluita näihin mahdollisuuksiin. Tässä AI Labissa keskitymme asiakaspalveluun. Lue lisää Tanan asiakascasesta.

AI Lab soveltuu parhaiten yritysjohtajille, sekä johtajille jotka vastaavat datasta ja tekoälystä, datapohjaisista liiketoimintaratkaisuista, digitaalisista ratkaisuista, asiakaspalvelusta ja käyttökokemuksesta. Paikkoja siis rajoitetusti joten ilmoita kiinnostuksesi alla olevan lomakkeen kautta,

Agenda

Date 13 May 2024

Location Microsoft Finland HQ, Keilalahdentie 2-4, 02150 Espoo

08.30 Ilmoittautuminen ja aamupala
09.00 Avaussanat
09.15 AI Lab Finland -työpaja
12.00 Lounas
13.00 Tapahtuma päättyy

Olemme Microsoftin Data & AI kumppani ja olemme saavuttaneet Microsoft Azure specisalisation -tunnustuksen tekoälystä ja koneoppimisesta. Olemme myös tehneet useita GenAI- ja AI-asiakasprojekteja useille yrityksille Euroopassa, kuten Tanalle, Kelalle, Outokummulle, Koneelle ja Fepodille. Katso referenssimme.

Ilmoita kiinnostuksestasi tapahtumaa kohtaan oheisella lomakkella

Ilmoittaudu tästä