Designista tehoa liiketoiminnan uusiin haasteisiin: ihmisistä tekoälyyn

Ilmoittaudu
Location Eteläesplanadi 8, Helsinki

Date 11 Apr 2024

Monessa organisaatiossa pitää nyt saada pienemmillä budjeteilla aikaan enemmän, ja rahassa mitattava vaikuttavuus on yhä tärkeämpää. Siksi myös palvelumuotoilun painopiste siirtyy kasvusta kohti tehokkuuden ja kannattavuuden varmistamista.

Palvelutuotannon tehokkuus ja sisäisten palvelujen hyödyllisyys korostuvat. Asiakaskokemukseen on jo panostettu paljon, mutta sisäisen työn tehossa ja tuottavuudessa olisi palvelumuotoilulla paljon voitettavaa.

Yhdistämällä muotoilua, teknologiaa ja liiketoimintaa luodaan palveluja ja työkaluja, jotka aidosti parantavat tuottavuutta ja joita työntekijätkin rakastavat. Tule kuulemaan meiltä ja asiakkailtamme, kuinka tässä onnistutaan käytännössä.

Lisäksi sukellamme tekoälyn ja designin yhteispeliin: miten tekoäly luo uusia, tehokkaampia tapoja hyödyntää muotoilua osana palvelujen kehittämistä. Tule mukaan inspiroitumaan ja verkostoitumaan!

Agenda

  • Parempia business caseja designin avulla, eli miten asiakaslähtöinen suunnittelu linkittyy liiketoiminnan tavoitteisiin
  • Nopeammin ja parempia hyötyjä sisäistä palveluista designin avulla
  • Tarpeeseen sopivien ja miellyttävien itsepalvelujen muotoilu kuluttajille
  • Tekoäly ja design: miten suunnittelu muuttuu

Nähdään Solitan Helsingin toimistolla, Eteläesplanadi 8, 11. huhtikuuta klo 8.00-11.30.

Varaa paikkasi

Ilmoittaudu mukaan