Analytiikka ja data science

Digitalisaatio mahdollistaa tiedon hyödyntämisen liiketoiminnassa täysin uusilla tavoilla. Palveluista tai esimerkiksi laitteista saadaan tietoa, jota yhdistelemällä saat selkeämmän tilannekuvan toiminnan ja johtamisen tueksi, sekä voit paremmin ennustaa esimerkiksi asiakkaan, kysynnän tai laitteiden käyttäytymistä. Nykyaikaisten ratkaisujen avulla tiedosta syntyy arvoa ja kilpailuetua nopeasti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Autamme sinua analytiikan ja informaation hallinnan avulla kehittämään parempaa liiketoimintaa ja asiakaslähtöisiä palveluita.

 

Tietoa kertyy jatkuvasti valtavasti erilaisista palveluista, laitteista ja prosesseista. Tieto nousee liiketoiminnan keskiöön – nyt on aika valjastaa tieto kilpailueduksi ja luoda uutta arvoa liiketoiminnallesi ja asiakkaillesi.

Voit lähteä liikkeelle pienestä kokonaisuudesta, kokeilla ja todentaa hyötyjä arjessasi.

Solitan asiantuntijat auttavat sinua, oletpa vasta miettimässä analytiikan hyödyntämistä etkä tiedä mistä aloittaa tai kaipaat ehkä jo isompaa kuvaa strategian tai arkkitehtuurin muodossa. Saat meiltä Suomen johtavaa data science -osaamista ja palveluja informaation hallinnan ratkaisuista analytiikkaan, dataohjatun liiketoiminnan ja  asiakaslähtöisten palveluiden kehittämiseen. Toteutamme ratkaisuja sekä perinteisesti operoitavina että markkinoiden johtaville pilviteknologia-alustoille kuten Amazon Web Services ja Microsoft Azure. Kehittämämme valmiit moduulit mahdollistavat uusien toiminnallisuuksien kustannustehokkaan ja joustavan käyttöönoton.

Solita on Amazon Web Services -konsulttikumppani (Advanced Consulting Partner) ja virallinen jälleenmyyjä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla (Reseller both public and private sector).

Agile Data Engine

Agile Data Engine on pilvipohjainen tietovarasto, jonka avulla nopeutat ja automatisoit datan keräämistä, varastointia ja analysointia

Lue lisää

data.solita.fi

Lue asiantuntijoiden ajatuksia ja näkemyksiä datasta ja muuttuvasta maailmasta.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä!Data-driven guide