Analytiikka ja data science

Digitalisaatio mahdollistaa tiedon hyödyntämisen liiketoiminnassa täysin uusilla tavoilla. Palveluista tai esimerkiksi laitteista saadaan tietoa, jota yhdistelemällä saat selkeämmän tilannekuvan toiminnan ja johtamisen tueksi, sekä voit paremmin ennustaa esimerkiksi asiakkaan, kysynnän tai laitteiden käyttäytymistä. Nykyaikaisten ratkaisujen avulla tiedosta syntyy arvoa ja kilpailuetua nopeasti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Autamme sinua analytiikan ja informaation hallinnan avulla kehittämään parempaa liiketoimintaa ja asiakaslähtöisiä palveluita.

Tietoa kertyy jatkuvasti valtavasti erilaisista palveluista, laitteista ja prosesseista. Tieto nousee liiketoiminnan keskiöön – nyt on aika valjastaa tieto kilpailueduksi ja luoda uutta arvoa liiketoiminnallesi ja asiakkaillesi.

Voit lähteä liikkeelle pienestä kokonaisuudesta, kokeilla ja todentaa hyötyjä arjessasi.

Solitan asiantuntijat auttavat sinua, oletpa vasta miettimässä analytiikan hyödyntämistä etkä tiedä mistä aloittaa tai kaipaat ehkä jo isompaa kuvaa strategian tai arkkitehtuurin muodossa. Saat meiltä Suomen johtavaa data science -osaamista ja palveluja informaation hallinnan ratkaisuista analytiikkaan kuten esimerkiksi asiakas-, teolliseen ja esimerkiksi riskienhallinnan analytiikkaan, raportointiin ja asiakaslähtöisten palveluiden kehittämiseen. Toteutamme ratkaisuja sekä perinteisesti operoitavina että markkinoiden johtaville pilviteknologia-alustoille kuten Amazon Web Services ja Microsoft Azure. Kehittämämme valmiit moduulit mahdollistavat uusien toiminnallisuuksien kustannustehokkaan ja joustavan käyttöönoton.

Solita on Amazon Web Services -konsulttikumppani (Advanced Consulting Partner) ja virallinen jälleenmyyjä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla (Reseller both public and private sector).

“Halusimme Solitan kanssa arvioida erilaisia pilviratkaisuja, palveluita ja komponentteja vastaamaan tuleviinkin analytiikkatarpeisiimme. Solita auttoi meitä tekemään oikeat valinnat ja luomaan alustan, joka palvelee meitä myös tulevaisuudessa.”Antti Heino, Program Manager, Amer Sports

“Tuloksemme ovat tässä kilpailukentässä aika ennenkuulumattomia. Dataohjautuvuutemme on valovuosia edellä muuta markkinaa, mutta myös teknisesti saavutimme hienoja asioita. Siitä käy kyllä kiittäminen Solitan tiimiä.”Jarno Kartela, Head of Analytics, DNA

”Yhteistyömme Solitan kanssa sujui alusta saakka hyvin. Saimme ensimmäiset verkkopalvelumme uuden analytiikan osalta tuotantoon nopeasti.”Pasi Ruhanen, Head of Consumer Data Asset, Sanoma

Lataa opas: How to use AI in business

Mitä mahdollisuuksia ja konkreettisia esimerkkejä tekoälyn ja koneoppimisen hyödyntäminen liiketoiminnassa tarkoittaa? Lue maksuton oppaamme

Lataa opas

Solita Agile Data - tiedosta kilpailuetua

Solita Agile Data -palvelukokonaisuus kattaa kaikki tiedon hyödyntämisen osa-alueet. Voimme palvella joustavasti sen mukaan, mikä on liiketoimintasi ja tiedon hyödyntämisen haasteena juuri nyt - aloitetaan siitä.

 1. KERÄÄ JA JALOSTA DATAA

  Kerää tietoa tarvittavista sisäisistä ja ulkoisista lähteistä tietovarastoon ja jalosta siitä liiketoimintasi kannalta merkityksellistä tietoa.

 2. VARASTOI JA ANALYSOI

  Hyödynnä eksploratiivista analytiikkaa ja luo raportteja ja näkymiä. Autamme sinua löytämään datan pohjalta oikeat kysymykset, ongelmat ja näkökulmat, joita voit nopeasti käyttää liiketoimintasi kehittämisessä.

 3. HYÖDYNNÄ ENNAKOIVAA ANALYTIIKKAA

  Ohjaa liiketoimintaasi ja rakenna uutta kilpailuetua ennakoivan analytiikan malleilla.

 4. JULKAISE JA KEHITÄ

  Kehitä paremman ymmärryksen ja tiedon pohjalta parempia palveluita, tuotteita ja hinnoittelumalleja - nopeasti, ketterästi ja tehokkaasti.

Palvelukokonaisuus jalostaa jatkuvasti tiedosta arvoa asiakkaillesi ja liiketoiminnallesi

Datapalvelun ostajan opas

Kohti dataohjautuvuutta – Datapalvelun ostajan opas

Lataa maksuton oppaamme ja lähde matkalle kohti dataohjautuvaa liiketoimintaa »

HALUATKO KUULLA LISÄÄ RATKAISUISTAMME?

 • Täytä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä:

 • Minua kiinnostaa erityisesti:

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.